Λοιπόοοοννν, σαν πρίχτισσα που είμαι που θέλω να αποκτήσω πρόσβαση σε 5 στατιστικά (5 αριθμούς γαμώ*ο), επεριορίστηκα σε 5 ώρες ύπνου, έβαλα το Μωρό να με ξυπνήσει και εστρώθηκα μπροστά στο pc για να κάμω τα τηλεφωνήματα μου (που το internet, πάντα, αρκετά πληρώνω για να φυτοζωώ σε τούντη χώρα).

Πιάνω πρώτα στο Παιδαγωγικό, εκεί που δουλεύκει ο παρέας που κάμνει την έρευνα που με ενδιαφέρει. Αν θυμάστε, στο προηγούμενο επεισόδιο, ο καλός του συνάδελφος επροθυμοποιήθηκε να μας φέρει σε επαφή, ακόμα και πριν να επιστρέψει ο παρέας που τες διακοπές. Πιάνω λοιπόν τηλέφωνο στον παρέα:
-Ναι, γεια σας. (Σήμερα) ονομάζομαι αρνητική ενέργεια και χρειάζομαι κάποια στατιστικά που την τάδε έρευνα που κάνετε σχετικά με το τάδε.
-Α, ναι. Μα είπε μου ο συνάδελφος την προηγούμενη βδομάδα (αλήθεια; Μάνα μου ρε!! Είπεν το τζαι έκαμεν το), αλλά ήταν ένα αοριστο τηλεφώνημα για "μια κοπέλα που θέλει κάτι στατιστικά". Ποια κοπέλα και ποια στατιστικά; Έτσι εν έκαμα τίποτε. (ασιχτίρ, ε τα ούλλα τζιαμέ..)
-Ε, λοιπόν χρειάζομαι τα τάδε στατιστικά και εν κάπως επείγον γιατί σε δύο εβδομάδες παραδίδω. Έφαεν μου 2 μήνες που τη ζωή μου η ΕΕΥ (άλλως, είπαμε, ΕνΕχουμεΥποθεση).
(...)
-Εγώ μπόρω να σου τα δώσω αλλά πρέπει να πάρεις την έγκριση του κύριου Τάδε πρώτα. Πάω τωρά να τον έβρω, αλλά αν μπορείς πιάσε τον κι εσύ κανένα τηλέφωνο στο τάδε νούμερο για να του τα πεις κι εσύ.

Πιάνω λοιπόν τον κύριο Τάδε, ο οποίος όμως εν σε πιντωμένες συνεδρίες γιατί εν 1η του μήνα και ήρθαν οι υπάλληλοι πίσω που τες διακοπές. Εν πειράζει. Παραπονιούμαστε άμα εν δουλεύκουν, να παραπονιούμαστε και άμα πνίουνται που τη δουλειά; Δε λέει. Οπότε ετοιμάζω το φαξ που μου ζητήθηκε να στείλω και, να εν καλά το Μωρό, έστειλεν το που τη δουλειά του.

Πιάνω κουρτισμένη ξανά στην ΕΕΥ για να διεκδικήσω τουλάχιστο τα μισά στατιστικά, εκείνα που ξέρω σίγουρα ότι έχουν. Εννοείται πιάνω πάλε 200 τηλέφωνα, χώνω τα του καημένου του υπαλλήλου στο τμήμα μηχανογράφησης (εντάξει, εν του τα έχωσα κανονικά, απλά εξέφρασα το δυσπύρκασμα μου για τη γενική δυστοκία στο να πάρει η "Υπηρεσία" ένα γέριμο email και να εξυπηρετήσουν τον πολίτη).
Καταλήγω σε ένα που τα τηλέφωνα στα οποία με παρέπεμψαν την προηγούμενη φορά και ήταν μια φιλενάδα που ενευρίασε γιατί "εν είχε δει έτσι επιστολή και τι θέλω εγώ που τζείνη". Ε, δώσ'μας τζαι'σύ τον πάτσο κυρία μου!! Όχι ότι εν το τμήμα που εν υπεύθυνο για τους δασκάλους για τους οποίους θέλω τα στατιστικά, όχι.. Μιλώ σου, έτσι θέλω μια μέρα να πάω τζαι να πατσαρκάσω λίους τζειμέσα τζαι να πω τζαι για τα μέσα τους που είχαν τζαι εστροτζυλοκάτσαν στες θέσεις τους. Τέλοσπάντων, πασάρει με τζαι τζείνη, που όμως; Στον αριθμό που ήταν η ΣΤΑΡ του προηγούμενου επεισοδίου (η "στείλε ένα φαξ για υπενθύμιση, εχάσαμε την επιστολή σου" ΠΑΛΕ). Εν να παίξω πελλό, λαλώ, τζαι εν να της τα πω που την αρχή.

Τελικά που τη φωνή εκατάλαβα ότι εν ήταν η ίδια τζιαμέ (πέρκι, Παναγία μου, να ήταν αναπληρώτρια η προηγούμενη). Εξήγησα της ήρεμα τζαι ωραία ότι θέλω να μάθω την πρόοδο του αιτήματος της επιστολής μου.
-Εν με το τμήμα μηχανογράφησης που πρέπει να μιλήσετε για τούτα.
-Εμίλησα (πολλές φορές) με το τμήμα μηχανογράφησης, περιμένουν επίσημη έγκριση που την Επιτροπή και στηρίζομαι στην επιστολή μου γι'αυτή.
Δεδομένου ότι είμαι και (εγγε)γραμμένη στα αρχεία τους, έχουν μου και φάκελο.
-Εντάξει, να κοιτάξω στο φάκελο σας και να σας πω σε 2-3 μέρες.
-Κοιτάξετε, επειδή έχει και ενάμιση μήνα που έκαμα την 3η επιστολή γιατί οι άλλες δύο όλως παραδόξως εχαθήκαν, αν ημπόρετε δίπλα που τη σημείωση βάλτε έτσι διακριτικά ένα αστεράκι, ότι εν λίγο επείγον γιατί σε δύο εβδομάδες παραδίδω τη διπλωματική.
-Έχει ενάμιση μήνα; Έπρεπε να σας είχαν ειδοποιήσει με μια επιστολή από τότε..
-Κι εγώ αυτό λέω..
-Εντάξει, θα προσπαθήσω να το κάμω το συντομότερο. Πιάστε με αύριο-μεθαύριο (ήταν ήδη μεσημέρι στην Κύπρο, καταλαβαίνω).

ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤ'ΑΥΛΑΤΖΙ!!!

Μεν μου πείτε ότι εν ταιριάζει το "σπάζουν κάμηλο" δαμέ;;
Πόσο μάλλον αν ο "κάμηλος" εν ήδη τσακρισμένος...

Παρεπιπτόντως, καλό μήνα είπα;;



Update (3 Σεπτεμβρίου):


Εξανάπιασα σήμερα στην ΕΕΥ, όπως είχαμε πει με την φιλενάδα πριν 2 μέρες:
-Καλημέρα σας.
-Καλημέρα.
-Ονομάζομαι ατομική ενέργεια και είχαμε μιλήσει τη Δευτέρα.
-Ναι, για τα στατιστικά.
-Ναι.
-Ε, κοιτάξετε, κάτι παράξενο συμβαίνει. Εκοίταξα τον φάκελο σας και εν έχει μέσα επιστολή. Ερώτησα και τον Β. στη μηχανογράφηση αλλά ούτε εκείνος έχει τίποτε (το παράξενο θα ήταν να ΕΙΧΕ μέσα επιστολή!!!!). Φαίνεται εχάθηκε (ΠΑΛΕ). Μπόρετε να την ξαναστείλετε με φαξ;
-(Όϊ, για την ακρίβεια εν μπόρω!!) Εν γίνεται με email? Διότι για να την στείλω με φαξ πρέπει να κατεβώ στο Πανεπιστήμιο να τυπώσω και μετά να κατεβώ στην πόλη για να έβρω φαξ.
-Εντάξει, εν θέλω να σας δυσκολέψω (τζι'άλλο), στείλτε την με email.

Τούτη φορά όμως εν τους εξανάστειλα την ίδια επιστολή. Επίντωσα άλλη μια παράγραφο για "να εκφράσω τη δυσφορία μου" που ΕνΕshετεΥπόθεση!!!!!!

Γαμώτ*, εσυγχίστηκα πάλε πρωί πρωί. Τωρά που το σκέφτομαι όμως, θεωρείται πρωί άμα είσαι πιντωμένος;

Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , edit post
2 Responses
  1. Eólica Says:

    Ε τι έγινε τελικά, εδώσαν σου τα στοιχεία που ήθελες; Όι τίποτε άλλο, εθκιάβασα τζιαι τα δύο ποστ σχετικά να δω που θα καταλήξει το πράμαν! Συγνώμη για το αργοπορημένο σχόλιο, απλώς είδα φως (κυβερνητικά μαργαριτάρια!) τζιαι εμπήκα!


  2. Leni Says:

    Eolica (no prob, be my guest!) ta stoixeia en ta epiasa pote kai evourousa 10 meres to deadline mou na alla3w ton prosanatolismo tou dissertation mou.. So much for the e3ypiretisi.