Εχτές ήταν η τελευταία για πολλά..
Η τελευταία νύχτα στις εστίες, το τελευταίο πάρτυ μέχρι πρωίας, το τελευταίο πακετάρισμα (ή τουλάχιστο έτσι ενόμιζα), οι τελευταίοι αποχαιρετισμοί.
The end of an era.

Ήταν kind of sad, αλλά επεράσαμε πολλά ωραία! Πολύ ποτό, πολύς χορός και πολύ καρκασιαλίκκι και (επιτέλους) κανένας να μας διαλύσει το πάρτυ ή να μας απειλά με 100 λίρες πρόστιμο του καθενού :ρ

Ευτυχώς είχα πακετάρει που την Τετάρτη γιατί είχα κλείσει μεταφορική για την Παρασκευή και τελικά η μεταφορική εμίσθωσε άλλη εταιρία να συνάξει τα ππουρτού μου και εκείνοι εκάμαν τα πίττττες. Ήρταν την Πέμπτη τζαι εβουρούσα όπως την πελλή να κλείσω την τελευταία κάσια και στο μεταξύ να τσιριλλώ της μεταφορικής στο τηλέφωνο. Διότι εν κανεί τούτη η λαθκιά, ο ξινισμέεεεεενος ο αγάμητος (λέει και η tubemap) ο εγγλέζος ο υπάλληλος 1ο εκαρτέραν ότι ήταν να έχω τα πράματα μου σε παλέττα, τυλιμένα με το νάυλον (hello ΓΙΕ μουυυυ, είμαι φοιτήτριαααα) τζαι 2ο τζαι κυριότερο εν μας εβοηθούσε να τα κατεβάσουμε τα πράματα! Να σημειωθεί ότι εμείνισκα στον τρίτο, χωρίς ανσανσέρ. Τζαι στο μεταξύ η εταιρία του είχε πει ότι έπρεπε να με βοηθήσει. Ο ΓΑΡΟΣ. Ευτυχώς εβρέθηκε ένας φίλος και μια φίλη και εκατεβάσαν τα παραπάνω, να εν καλά. Τζαι ο ΓΑΡΟΣ εθώρεν την καημένη την Ξωτικένια, μισή πνοή πλάσμα, να κουβαλά κάσιες και εκούμπαν πας στο μαννοφορτηγόν του τζαι έδειχνεν μας το ρολόι του, ότι τζαι καλά αρκούμε!!! Κατάλαβες κύριε μου;;;
Το μόνο καλό της υπόθεσης ήταν ότι μετά που τα 1000 σόρυ του εγγλεζοκυπραίου της μεταφορικής (διότι ήμουν πυρ και μανία τζαι εσιώνωσα του τα ούλλα) εν να μου κάμνουν 20% πας στα μεταφορικά. Ασσέν.

(Τζείνο που σπάζω είναι που ξέρω τουλάχιστο 5 άλλα πλάσματα που επέψαν τα πράματα τους με τούτους τζαι κανένας εν είχε πρόβλημα! Πάλε πάνω μου;; Αλλά άμα σας λαλώ βουρά με ένα μαύρο σύννεφο.... Ένηγουέη.)


Εφόσον λοιπόν έκλεισα μεταφορική, λαλώ να αφήκω πολλά λλία πράματα, εν θέλω να μου κάμουν πρόβλημα με τα κιλά. Μάνα μου μάνα μου όμως, εψές τζαι σήμερα έμπηα, έμπηα τζαι εν ελείφκαν! :/ Τελικά εκατάληξα με 1 μέτρια βαλίτσα και 2 μιτσιές (άλλα τζείνα που εννα κρατώ πάνω μου).

Πολλή ιστορία τζαι πολλύν κακό μέχρι να τα κατεβάσουμε, να έρτει ο Θείος να με συνάξει για να με πάρει στην κόρη του που θα με φιλοξενήσει λίγες μέρες γιατί ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΘΚΙΩΧΝΟΥΝ ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ DEADLINE MOY, παρόλο που έκαμα ολόκληρο καφκά και εμεσολάβησε και ο tutor μου (αυτό θα πει πανεπιστημιακές υπηρεσίες...).

Τζαι που έφτασα πλέον στην κόρη του Θείου, αθθυμήθηκα ότι εν είχα πιάσει το πολυμηχάνημα (πρίντερ, σκάνερ, κόπιερ) που πουπάνω που το ερμάρι! Είχα της πει να της το αφήσω. Πάω στο πανεπιστήμιο, επιστρέφω τα 579 βιβλία που εκρατούσα και πιάνω λεωφορείο να πάω στες εστίες. Ευτυχώς εν είχε μπει κανένας ακόμα μες στα δωμάτια (άρα γιατί στο καλό μας εθκιώξαν που τες 10 το πρωί;;; :/) τζαι ευτυχώς που επήα πίσω γιατί είχα ξεχάσει κάτι καρτ-ποσταλ που είχα πας στον τοίχο. Ε, μια τζαι εμπήκα να μεν πιώ τζαι λλίο νερό; Ανοίγω το ψυγείο και ήταν τζιαμέ μια τελευταία κυπριακή πίττα και λίγο τελευταίο χαλλούμι. Εβλέπαν με, έβλεπα τα, εβλέπαν με, έβλεπα τα. Ώσπου τζαι εμιτσοκάμμησα τους τζαι εμιτσοκαμμήσαν πίσω! Τζαι έκαμα τζαι μια πίττα με χαλλούμι χεχεχε!
(Ένιωθα όπως που να έκαμνα λεηλασίες α.. Όχι ότι ως πριν 2 ώρες ήταν το φλατ μου..)

Τωρά είμαι στο πανεπιστήμιο, με θκυο ωρούες ύπνο, λυμένη τζαι σταμένη, πρέπει να γονατίσω πας στη διπλωματική διότι Κυριακή πρέπει να είναι ποσπασμένη! Ααααα, ένα κρεββάτι... ://
Να'ν καλά το Μωρό μου, επροσφέρτηκε να μου σάσει τη βιβλιογραφία (γιατί έκαμνα την με άλλο στυλ που τζείνο που θέλουν - προφανώς άρκησα να πάρω μπρος).

Αλλά..τελειώνω..... Γουυυχουυυυυυ ρε!!

Και ένα κατάπελλο φιλμάκι από τους OK go, έτσι για να ανέβουν οι ρυθμοί :)
(Τζαι όϊ δέτε τους στίχους τζαι πέτε μου!!)


Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , edit post
6 Responses
  1. drSpock Says:

    Elpizo na eheis reference editor (p.x EndNote) giati allios en tha fkaineis pou mesa. Vevaia tora en lion arga na sou to leo alla telospanton. Kala teliomata!


  2. Leni Says:

    Em, ekatevasa to endnote alla pote en empika ston kopo na koita3w pws doulefkei, hehe. Alla enta3ei, egrafa tes vivliografies on the way, opote en eixa dramatika polli douleia. Mono pou eprepe na alla3w to style.
    Efxaristwwwww :)


  3. stalamatia Says:

    Tέλλια γάρος ο μεταφορέας .Καλά έκανες και έφαες το χαλουμούι με τη πιττούα αυτά τα πράματα δεν τα αφήνουμε εμεις οι ξενητεμένοι.Φιλιά


  4. Leni Says:

    E ma afou re Stalamatia.. Afou epeinousa! Kai itan krima kai to xalloumoui :) hehe
    Oxi oti eniw8a oti ekamna leilasies, etsi erimes pou itan oi esties hehe


  5. Marl3n Says:

    Ama Leni mou! I had no idea about this adventure! Alla nomizw oti to black cloud effect kineitai panw apo oli tin parea. Den e3igountai alliws ta pa8imata pou viwsame oles mas ta teleutaia xronia. Isws na exume tin katara tou Farao! Xmm! Think about it!
    Btw na diavaseis kai ta dika mou apanwta pa8imata na frikareis.
    Kata t'alla,CHEERS MATE!


  6. Leni Says:

    Χεχε, λες; Η κατάρα του Φαραώ ε; Αμπα τζαι εν η κατάρα της δασκάλας...
    Εδιάβασα τα μάαανα μου μάνα μου. Συνηθισμένα πράματα, ξέρεις εσύ.. χεχε