Που την ημέρα που ήρτα πίσω, you can call me οικοκυρά. Ξυπνώ πρωί και παίρνω συγγενικό κόσμο δουλειά, πάω τράπεζες, φρουταρίες, καθαρίζω, κάμνω μπουγάδες, σιδέρωμα, εννοείται μαειρεύκω, παίρνω τον μιτσή ιδιαίτερα, έτο είμαι μάμα version 1.1.

Να σημειωθεί ότι έχω ιδιαίτερα άσχημο PMS (i.e. Pass My Shotgun) τούτη τη φορά. To Μωρό μπορεί να επιβεβαιώσει.

Σήμερα Σάββατο οι δικοί μου συνηθίζουν να κάμνουν τα ψώνια τους σε γνωστή υπεραγορά. Αλλά, επειδή τις πλείστες φορές εν ο παπάς μου που κάμνει το ψώνισμα, έχει pellarus και πάει που τες 7:30 γιατί μετά γινήσκεται της...υπεραγοράς. Ε, σήμερα που μου το εκοττήσαν το ψώνισμα (γιατί εμερίμνησα και εκαθάρισα my share που το σπίτι που πιο πριν), έπρεπε να σηκωστώ κι εγώ σαν άξια αντικαταστάτης (τρομάρα μου).

Εσηκώστηκα η ώρα 8μιση. Με τον ήρεμο τρόπο που χρειάζομαι για να ξυπνήσω, σαν ευαίσθητη πριντζηπέσσα που είμαι.
(sharrrr η πόρτα)
"Άτε, ξύπνα αν θα πάεις να ψουμνίσεις".
(@&*$&^^!%$&@$
Το πρωινό ήταν ένα κλασσικό πρωινό Σαββάτου στο σπίτι, με τη μάνα μου να επιδίδεται στο αγαπημένο της άθλημα → να μουρμουρά για τες δουλειές που αναλαμβάνει ο παπάς μου τζαι εν τες κάμνει. (όσο για το ποιος έχει δίκαιο, έχουν από μισό πόντο)

Έκατσα να προγευματίσω λλίο, αρκέφκει ο συναγερμός κάποιου σπιτιού της γειτονιάς. (Νομίζω κάμνουν τους τόσο σπαστικούς για να ενοχλούνται και όχι να φοούνται οι διαρρήκτες.)
5' απόλυτης τσιριλλοσύνης του συναγερμού.
Κάποιος τον σβήνει.
Ησυχία.
Αρκέφκει τη μουρμούρα η μάνα μου.
Αρκέφκει και ο συναγερμός.
Αρκέφκει τζαι ο τζύρης μου με το γνωστό πρόσεξε-να-μεν-κάμεις-οτιδήποτε-άλλο-που-τζείνο-που-εννα-σου-πω ύφος:
"Shampoo πιάνουμε Head and Shoulders classic. Αφρόλουτρο πιάνουμε Palmolive ή το τάδε ή το τάδε. Καφέ κυπριακό πιάνουμε Χαραλάμπους (καφέ εν είχε πας στη λίστα). Καφέ πιάνουμε Nescafe (which reminds me ότι εξίασα να πιάω τον καφέ που μου αρέσκει)."
Κλπ,
κλπ,
κλπ.
@&$^$%!)(*&$

Ένιγουεη. Πιάνω τη λιμουζίνα (την μιαν που ούλλες που έχουμε) και πάω στην Υπεραγοράαα με το εμ.πι.δρι μου να παίζει τραγουδάκια που θα με βοηθούσαν να φκάλω το s(h)ession. ΘΚΥΟ ΕΥΡΩ για να πιάεις καροτσούι! Θκυο ευρώ! Εν τους εκανούσαν τα μονόευρα;; Ευτυχώς μες στα αυτοκίνητα έχουμε πάντα ψιλά για τούτη την περίσταση.

Mάσhιαλλα μας ααα, εγέμωσα το καροτσούι (είχε 2 βδομαδούλες να ψωνίσουμε), ετάρασσα το με δυσκολία, έπεφτα πας σε αμπάλατους, βρωμερούς χόμο-σύπριους (καλά, ακόμα δρώνει ο κόσμος;) τζαι να πρέπει να επιδεικνύω τζαι τες οδηγητικές μου ικανότητες να μεν τσιλλήσω τους ροκόλους που επετάσσουνταν μες στους τροχούς ή να μεν τρίψω την κωλάρα της κυρίας που αποφάσισε να την εκθέσει στο μέσο του διαδρόμου ψάχνοντας το απορρυπαντικό της.
Αλλά ήβρα τα ούλλα σχετικά εύκολα και ένιωθα και μια ικανοποίηση γιατί τα πράματα έβαλλα τα ταξινομημένα μες στο καρότσι και ήταν να εν πιο εύκολο το πακετάρισμα και συνεπώς το συγύρισμα laζer (πορώνουμαι με τούντες μαλακιούλες, φταίω;).
Πιάνω τα ούλλα, έμεινε μια μπουκάλα που ήθελε η μάνα μου για το ψυγειούι του νερού. (έσhει κυπριακό σπίτι που εν έσhει ποτζείνο;)

Ρωτώ μιαν υπάλληλο,
"εν στον 1ο όροφο τζείνα μάνα μου. Έφκα που τες σκάλες" (και δείχνει τη σκάλα κινδύνου).
Άτε, λαλώ, είδα κάπου ανσανσέρ, αλλά ένας όροφος είναι, και γυμναστική και οικονομία στο ρεύμα.
Που εμπήκα μες στην σκάλα εκατάλαβα γιατί την λεν "κινδύνου". Διότι άμα μπεις μέσα τζαι προσπαθήσεις να φκείς ή να κατεβείς διατρέχεις μεγάαααααλο κίνδυνο.

Η σκάλα προς τον 2ο όροφο.


Η σκάλα προς το ισόγειο. (ΑN σε χωρεί να περάσεις)


Το ΤΕΛΟΣ (της σκάλας προς το ισόγειο).(Παντόφλα 1, Παντόφλα 2)

Τζαι ήταν κ έλλειψη οι μπουκάλες. Δε βαριέ.

Τέλοσπαντων. Επέρασε τζαι τούτο.

Αργότερα στο σπίτι:
Του τουρου τουρου τουρου τουρου τουρου του (το σταθερό).
-Παρακαλώ;
-Ναι, την κυρία Δήμητρα; (για πολλοστή φορά σήμερα)
-Δεν υπάρχει καμία κυρία Δήμητρα εδώ, μάλλον έχετε λάθος αριθμό. (για πολλοστή φορά σήμερα)
-Τον κύριο Πανίκο;
-Ούτε κανένας κύριος Πανίκος υπάρχει εδώ.
-Εσύ ποια είσαι;
-Προφανώς όϊ τζείνη που ψάχνετε.
Οϊνκ.

Σε μελλοντικό τηλεφώνημα:
-Παρακαλώ;
-Ναι, την κυρία Δήμητρα;
-Μόλις την εφάμε.



Όπως λέει και ο τίτλος, εν η ημέρα των ζώων σήμερα.

Άτε χρόνια μας πολλά!!
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες edit post
8 Responses
  1. Ανώνυμος Says:

    χεχε
    (πόσο μου αρέσουν τα φωτορεπορτάζ!)


  2. Ανώνυμος Says:

    genika re koritsi mou eisai apaikti!! kai otan leo apaikti ennoo kai ton trópo grafis alla kai to fotografiko iliko!! tha statho se ena simeio pou anaferes pio pano. stous rokolous!!! kai se eroto? giati den ekatses kanena pou kato? etsi tha edines kai to paradeigma stous allous. gi avto mana mou ego den dialeksa douleia me kopelouthkeia, giati os tora tha imoun parea me ton al kapone. areskou mou ta mora alla os ena simeio, gia na min pareksigoumaste kiolas!!!

    natasa


  3. Leni Says:

    Εμένα να δεις, σαπερντούπερ!

    Νατάσα, ο μοναδικός λόγος που εν επάτησα κανένα ρόκωλο είναι γιατί ήταν πολλά μεγάλη η υπεραγορά τζαι ήταν να αργήσει να πάει το μήνυμα τζαι να έρτει το χαπάρι για να παραδειγματιστούν κ οι υπόλοιποι.


  4. Leni Says:

    Παρεπιπτόντως, σαπερντούπερ, ο ρόκωλος είναι λέξη που ετυμολογικά προέρχεται από τις λέξεις ρέω+κώλος, δηλαδή είναι το παιδί που δεν έχει μεγαλώσει ακόμη τόσο ώστε να μπορεί να ελέγχει τον (πρωκτικό) του σφιγκτήρα και συνεπώς τα κάνει πάνω του.

    Χεχε


  5. arese mou pou efkales tziai fotografies tes skales gia evidence hehe!



  6. Ανώνυμος Says:

    i douleia na ginetai sosta. den kanoume oti kai oti!! allo na exei kaneis akoustiko iliko kai allo optikoakoustiko. óso gia to rokolos kai tin etimologia ego tin antilamvanomai diaforetika. an den kano lathos to ρέω simainei 1. κυλάω 2. υπάρχω σε αφθονία. Tora avto pou antilamvanome ego einai to reei to xeri mou sto kolo ton sigkekrimenon rokolon!!! pali eipa kakia alla telospanton. sigxoremeni as poume
    natasa


  7. Leni Says:

    Xexexe, en se adikw.. Einai KAPOIOI rokwloi.... mana mou mana mou