Σαν δώρο γενεθλίων το Μωρό μου μού έδωσε κάτι που πραγματικά χρειαζόμουν.

Χαλάρωση.

Στα Χαμάμ Ομεριέ.

Δυκολευτήκαμε λίγο να έβρουμε ημερομηνία που να βολεύει (Δευτέρες μόνο για ζευγάρια) και μετακινήσαμε και το ραντεβού μας μια φορά, αλλά εκαταφέραμεν τα επιτέλους.
Πολλά καλή στιγμή Ι would say, γιατί τελευταία είμαι μες στην τσίτα και το άγχος.

Επήγαμε, εγδυθήκαμε (ladies πάρτε ένα μαγιούι τζαι είσαστε μέσα), κάναμε το ντους μας και μπήκαμε στο χαμάμ. Πώς εν η sauna; Ακόμα πιο ωραία. Η ατμόσφαιρα στη sauna κατ'εμένα εν πιο αποπνικτική. Υδρατμοί, αλλά όχι πολλοί, ωραία χαλαρωτική μουσική, χαμηλός φυσικός φωτισμός, κόσμος τίτσιρος (just kidding), ωραία μυρωδιά του σαπουνιού που έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε, μιαααα χαρά. Μετά που εσαπουνιστήκαμε και ξεπλυθήκαμε, εξαπλώσαμε στη μεγάλη πέτρα που ήταν στο κέντρο του χώρου, πραγματικά τίποτε άλλο εν ήθελες..

Σε κάποια φάση ήρθε η φιλενάδα που θα μας έκαμνε το body scrub, εφαίνετουν τέλια πελλή (με την καλή έννοια). Είπε θα μας έκαμνε ένα-ένα. Και μπήκα πρώτη. Έβαλε με να φκάλω το top και να ξαπλώσω μπρούμυτα. Κατεβάζει μου σχεδόν τέλια τζαι το μαγιώ το κάτω, πιάνει ένα γυαλλόχαρτο ειδικό σφουγγάρι τζαι άρκεψε να με τρίφει. Την περισσότερη ώρα ήταν καλά, υπήρχαν και φάσεις που επονούσα όμως! Ενόμιζα ήταν να φκουν οι πέτσες μου. Για την ακρίβεια, τωρά που το σκέφτουμαι εφκαίναν... Oh well, μετά που τζείνη την επώδυνη φάση έσυρε μου θκυό κούππες νερό βραστό τζαι εξέπλυνε με, τζαι έπιασε ένα σφουγγαρούι κλασσικό, έβαλεν του μουσκομυριστό σαπουνούι τζαι έτριψε με. Στο ένα χέρι είχε το σφουγγάρι και μαζί επερνούσε και το χέρι της. Ωραία αίσθησηηηη.. Ήταν που τα highlights της επίσκεψης μπορώ να πω.
Ύστερα έσυρε μου αλλο-θκυό κούππες νερό, εγύρισεν με που την άλλη τζαι έκαμεν με που γωνιάς.

Μετά εμπήκε το Μωρό τζαι έκοψα ένα κουρούι ώστι να ποσπαστεί. Εν επόνεσε τόσο εκείνος -είπε- φαντάζομαι επειδή το δέρμα του άντρα εν 10 φορές πιο χοντρό που της γυναίκας.

Εχαλαρώσαμε ακόμα λίγο, ξανακάμαμε ντους και μετά πήγαμε για massage. Εκεί υποτίθεται ήταν να μας κάμουν μαζί, αλλά τελικά το "μαζί" τους ήταν "δίπλα δίπλα και να σας χωρίζει κουρτίνα". Ας εν..
Ήρθε ένας τυπάς τζαι ανάλαβε το Μωρό.
Η δική μου ήταν λλλίγο περίεργη, αλλά επεράσαμε.
Εκείνο που με ξένισε λίγο ήταν που το λάδι που εχρησιμοποιούσε για'μένα ήταν μες στο μπουκαλούι που έχουν πας στα τραπέζια στα εστιατόρια...;; Ενώ ο τύπος που ανέλαβε το Μωρό είχεν το λάδι του μες σε ένα πολλά πιο ωραίο μπουκάλι. Επίσης είχα την εντύπωση ότι ήταν να χρησιμοποιήσουν αρωματικά έλαια..

Κατά τα άλλα ήταν πολλά ωραία, (συνήθως κάμνω massage, εν μου κάμνουν) ένιωθα πολλά κουβάρια να διαλύονται (κακό γαλακτικό οξύ, κακό!) εφόσον κιόλας η μασούζ έτριφεν μου τα επίμονα. Σε κάποια φάση έκαμε μου και τη γνωστή αλά-καράτε κίνηση κατά την οποία χτυπά και με τα δύο χέρια εναλλάξ, αλλά τα χέρια εν κάθετα πας στην πλάτη (δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε). Λίγο αργότερα επήε ο μασέρ του Μωρού μου να του κάμει την ίδια κίνηση και έκαμεν την με τόση ταχύτητα που
1. έπιαεν μας το γέλιο (την μασούζ μου κι εμένα),
2. ενόμισα εφκάλαν αζίνες τα χέρια του τύπου,
3. το Μωρό μου εγίνην μαστίshι!

Με το πέρας του 50λέπτου αφήσαν μας να χαλαρώσουμε, αλλά εκρύωνα και επήα και εντύθηκα για να μεν αρρωστήσω.. Ευτυχώς είχε όλα τα κομφόρ (βλέπε πχ στεγνωτήρα μαλλιών, ξυλάκια αυτιών), έτσι εμπορούσαμε να φύγουμε νιώθοντας ακόμα άνετα. Εκεραστήκαμε τσαγάκι, επλήρωσε το Μωρό και την κάναμε για μεσημεριανό.

Ήταν πραγματικά μια όαση μες στη ζούγκλα της καθημερινότητας, το συνιστώ με χίλια!
(Για να μην αναφερθώ στα αποτελέσματα που είχε στο δέρμα μας το body scrub και το massage!)
So πιάστε τις φιλενάδες σας/ τους φίλους σας, κλείστε ένα ραντεβουδάκι (απαραίτητο) και spoil yourselves!



Ευχαριστώ Μωρό μου, είσαι priceless!!
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , edit post
13 Responses
  1. stalamatia Says:

    Αμάνα μου εζήλεψα το κορμούι μου θέλει ένα μασσαζ!!!!!!!!!


  2. Sike Says:

    aw, so nice of him :)))

    εγώ πήγα όταν πρωτοάνοιξε και προσέφερε τις υπηρεσίες του μούχτιν για γνωριμία. Ευτυχώς που ήταν μούχτι. Πόσην ώρα να δρώνω τζιαι να στάσσω τζιαι να θωρώ κάτι λυμένα σταμένα πατσιαούρκα* να τρίφουνται φορώντας μόνο το disposable χάρτενο τάγκα; Τζιαι μετά ανέλαβεν με ο κινέζος να μου κάμει 2-3 λαβές να ιshιώσει το κόκκαλό μου τζιαι ετάραξεν με. Η πιο ωραία φάση ήταν που φκαίνεις έξω τζιαι απλώνες μες τζείντο δωματιούι thing τζιαι ρουφάς τσιαούι να ξηχάσεις.

    *no offense για τες καημένες τες κυριούες, αλλά όσο νάναι, εν έθελα να κάτσω όπου εκάθουνταν οι κώλοι του καθενός τζι εδρώναν. Βασικά εγύρισεν μου που την ώρα που άρκεψα να στάσσω :Z

    μαν, im sorry... εχάλασα σου το :(((((((( feel free to delete it, no prob :P


  3. frou-frou Says:

    ax ezilepsa... twra na erthei to babe mou pou tis agglies kai na kanonisoume na pame... thanks gia tin eisigisi... :)


  4. Ανώνυμος Says:

    an rotiso posa ekatsen i kouventa peirazei? :P


  5. Leni Says:

    Σταλαματιά μου όταν έρθεις ξανά Κύπρο πήγαινε και θα με θυμιθείς :) (τζείνο το μασάζ με ζεστές πέτρες ρεσίζουμαι το)

    Sike μου τι καιρό έκαμνε όταν άνοιξε; Γιατί εμείς επήαμε όταν άρκεψε να κάμνει ψοφόκρυο τζαι έβρεχε έξω, οπότε εν με χαλούσε καθόλου η ιδέα του να δρώσω :p
    Plus εν είδα σε καμιά φάση παραπάνω που 4 πλάσματα (εκτός προσωπικού) και ήταν νεαρά ζευγάρια, οπότε εν είδα κανένα με τζείνο το καθ'όλα αστείο βρακούδιν. χεχε

    Φλωρεντία, καλή χαλάρωση, θα το απολαύσετε σίγουρα :)

    Roam εν πειράζει, φτάνει να εθυμούμουν (επλήρωσε το Μωρό βλέπεις.. :p) Ρε νομίζω τούτο το πακέτο ήταν κάπου στα €80-85 το άτομο. Ήβρα την decent τη χρέωση, παρόλο που ξέρουμε ότι που πέρσι ακρίβωσε πολλά τες υπηρεσίες του το Χαμάμ.


  6. nic Says:

    παρόλο που "ακούεται" ωραία φάση, εγώ γιατί νεκατσιώ να πάω σε τζείνο τον τόπο;


  7. Leni Says:

    Neerie ma giati? To mono pou epia na nekatsiasw itan oi pantofles pou mas edwsan, alla itan aposteirwmenes (eipan) :p
    Kata ta alla itan mia xara!


  8. Marl3n Says:

    Ayy, sounds you had some pretty good FUN babe! 8a euxaristisw kai egw to Mwro sou pu se xalarwse (I've seen you when you get crumpy -only a few times ;p). Einai sooo sweet kori. Na kanonisoume na pame kai gia girls only day (na epanapatristw pe mou k vlepoume).

    3ana... Xronia s polla polla kai melenia!


  9. Arahni Says:

    wow, you got that in the mood gia halarosi!

    an kai eiha paromoies skepseis kai embeiries me ti sike (patsogieroi na kremmounte ta pramata tous k na kathume apenanti tous), entoutis ena massazaki den tha me haluse tora.


  10. Ανώνυμος Says:

    akougetai teleiaaa!! ouffou theelww!! omws eleipsan mou ta riallia pale gmt! alopws enna paw gia scrub kai masaz sti mana mou


  11. Leni Says:

    Marlen mou naii, eskeftoumoun to oti en na einai teleia gia girls' day out! ate ela :p

    Arahni, poor you!! Ma kala tzai toutoi, en antrepountai tipote??

    Cake mou ela na sou kamw egw ena peripoiimeno tzai scrub tzai massage (efere mou kati teleia body scrub to Mwro, you'll love 'em!). Tzai fere kanena potzeinta perivoita cupcakes tzai 3ofloume hihihi


  12. Sike Says:

    xronia polla eksixasamen na poumen poullin! aposyntonises mas me ta massages sou! xronia polla k kala then!

    το μίλημα με τον τοίχο βλάφτει σοβαρά το αυτοκίνητό σας (απαντώ στο bottom of your page)


  13. Leni Says:

    Thanks Sike dear!
    (En gia ta massages pou eloarkaza na pw, en itan skopos na pw gia ta gene8lia, anyway itan prin kanena mina) :)

    Se alles periptwseis, to milima me ton toixo vlaftei sovara to kefali sas.
    (lol sto kaimeno to aftokinito :P)