Οι Βρωμύλοι

Αυτό το ποστ το είχα τάξει εδώ και καιρό.
Εξίασα και όταν θυμήθηκα, εβαρέθηκα.
Σόρυ.
Για όσους εχάσαν επαφή με τα προηγούμενα ποστ της σειράς Βαρβατίλα στο γυμναστήριο, βρείτε εδώ την πρώτη πράξη και εδώ τη δεύτερη.
Φενκς.

Disclaimer: Το παρόν ποστ χρησιμοποιεί εξειδικευμένη ορολογία φυσικής και βιολογίας (του Γυμνασίου) για να μετριάσει τις αναγούλες που προκαλεί η μεταφορά αυτού στην πραγματικότητα. Αν ήσουν κούσβος/σβήμα/ττάππος ή έστω άχρηστος στα πιο πάνω μαθήματα, ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο που η συγγραφέας βαρκέται να απαριθμίσει νεουλιαστείς κατά την ανάγνωση, δε φταίμε εμείς!

Αποφάσισες λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη να γυμνάσεις την αλαβάστρινη σου κορμάρα.
  • Σχολάνεις από τη δουλειά, πάεις γρήγορα γρήγορα σπίτι, βγάζεις τις κανονικές κάλτσες τζαι ξιτιμάζεις γιατί ξέχασες να τις βγάλεις νωρίτερα και τώρα θα έχεις το σημάδι τους να φαίνεται επειδή θα βάλεις 3/4 φόρμα και κοντά καθαρά καλτσάκια.
  • Αλλάζεις τη φανέλα που εφορούσες όλη τη μέρα σήμερα και ίδρωσες σαν γουρούνι*, και επιλέγεις να φορήσεις μια καθαρή.
  • Βάζεις και την καθαρή 3/4 φόρμα σου.
  • Φοράς τα αθλητικά για το γυμναστήριο, στα οποία έχεις ψεκάσει shoe spray από την προηγούμενη φορά που τα φόρεσες.
  • Και, last but NOT least, ανανεώνεις το μουσκομυριστό σου αντιδρωτικό/αποσμητικό.
(*) Θα έλεγα ότι είναι περιττό να πω ότι κάμνεις τζαι ένα ντους πριν να πάεις γυμναστήριο, εάν έχεις ιδρώσει σαν γουρούνι κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά το παρόν ποστ πρόκειται εντός ολίγων γραμμών να αποδείξει το αντίθετο.

Χαουέβαα αγαπητέ αναγνώστη,

όταν κι εσύ με τη σειρά σου γραφτείς σε ένα γυμναστήριο μετά βρώμαςμπόχας θα διαπιστώσεις ότι τα πιο πάνω στοιχειώδη δεν εννοούνται για όλα τα κλάσματαπλάσματα που επιθυμούν να γυμνάζουν τη βρωμάρακορμάρα τους.

Π(ππούφφου)χ(τιτζιόν):
(ένα τζαι φαρματζερό)

Τελειώνεις το προγραμματούδιν σου ζωντανή, και αμέριμνη πάεις να κάμεις κανένα 20λεπτο αερόβιο στο freerunner, το οποίο εν μες στη γωνιά, δίπλα που τους δρόμους.

Σε λίγο καταφθάνει δίπλα σου ο τυπάς με την μακρομάνικη φόρμα (μα εν πυρώνει σιόρ; εσύ είσαι με το ξιμάσχαλο τζαι το τρίκαρτο!) και ξεκινά να περπατά γρήγορα στο δρόμο. Η θερμοκρασία του σώματος του σιγά σιγά ανεβαίνει. Τα εμποτισμένα με ενισχυμένη δόση αμμωνίας που αντίδρασε με τον ατμοσφαιρικό αέραμπόχας μόρια νερού (βλέπεμύριζε ιδρώτα), προσλαμβάνουν θερμότητα ⇒ αυξάνουν την κινητική τους ενέργεια και αρχίζουν να κινούνται μακρυά από το σώμα του, προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ τα περισσότερα συσσωρεύονται στο νοητό χώρο που τον περιβάλλει.

Ξαφνικά όμως το κολάνι του δρόμου κινείται πιο γρήγορα (ακούεις το) και ο τυπάς αρχίζει να τρέχει. Τωρά αγαπητέ αναγνώστη πε μου. Εσύ μπόρεις να τρέχεις με τα χέρια κολλημένα στο σώμα σου; Εν μπορείς. Ούτε και ο τυπάς. Οπότε σχηματίζει γωνία 90o με τους αγκώνες του και κουνά τα χέρια του όπως θα τα κουνούσες κι εσύ για να μπορέσεις να τρέξεις. Αυτό δε θα αποτελούσε πρόβλημα, εάν
(α) δε συνεπαγόταν περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος του, με άμεσο και αναπόφευκτο επακόλουθο να αυξάνεται περισσότερο η κινητική ενέργεια των μποχερών πλην παιχνιδιάρικων μορίων νερού του ιδρώτα του και μαζί της να αυξάνεται η απόσταση που καλύπτουν πετώντας να φύουν που το εξίσου μποχερό κορμί του, και εάν
(β) τα κινούμενα χέρια και πόδια του δεν προκαλούσαν ένα ρεύμα αέρα που έσπρωχνε πάρατζει τα μποχερά πλην παιχνιδιάρικα μόρια νερού του ιδρώτα του.

Και όταν αγαπητέ αναγνώστη ο δρόμος εν δίπλα που το freerunner το γωνιασμένο, που καταλήγουν αυτά τα μποχερά πλην παιχνιδιάρικα μόρια νερού, οέο;

Να σου πω εγώ αγαπητέ αναγνώστη.

Μπαίνουν μες στο αίμα σου που τη μύτη και το στόμα και με αυτή τη σειρά
1ο. αντικαθιστούν τα ερυθρά αιμοσφαίρια του προσώπου σου με πράσινα αιμοσφαίρια (ναι, υπάρχουν) και αλλάσσει η φάτσα σου χρώμα.
2ο. γαργαλούν τους δακρυγόνους σου αδένες.
3ο. ελέγχουν τις κινήσεις σου, κάνοντας τα πόδια σου να κινούνται πιο γρήγορα (φαίνεται σου γνωστή κίνηση, hey! εν όπως τζείνη που κάμνεις άμα βουράς να φύεις!) και τα χέρια σου να κινούνται σαν τους καθαριστήρες μπροστά που το πρόσωπο σου.
4ο. βρίσκουν το φαΐ που έφαες πριν 937512908 ώρες (κάμνεις δίαιτα, remember?), ώσπου τζαι αν έφτασε, τζαι τραβούν το που τα μαλλιά να φκει που τζιαμέ που έμπην.
5ο. τέλος, και μόνο αν προλάβουν να μεν κάμουν το 4ο, καταλαμβάνουν και τον εγκέφαλο σου το boss και τον υποχρεώνουν να διατάξει τα πόδια και τα χέρια σου να ταράξουν να φύουν επείγον που το freerunner τζαι έshει τζαι ποδήλατα ελεύθερα.

Και όταν βρεθείς σε ακτίνα ασφαλείας (namely που η κινητική ενέργεια των μποχερών πλην παιχνιδιάρικων μορίων νερού που σε βουρούν έχει μετατραπεί σε άλλη, λιγότερο επικίνδυνη μορφή ενέργειας), τα μποχερά πλην παιχνιδιάρικα μόρια νερού που έχουν εισχωρήσει στο αίμα και στον εγκέφαλο σου ξεκινούν να ποστέκουνται και σιγά σιγά μεταφέρονται σαν άχρηστες ουσιές στους πνεύμονες σου, όπου και αποβάλλονται με την εκπνοή σου.

Τότε τα πράσινα αιμοσφαίρια που αλλάξαν το χρώμα στη φάτσα σου αντικαθίστανται και πάλι με τα κόκκινα, τα δάκρυα σου στρέφονται πίσω και τα πόδια και τα χέρια σου κινούνται πλέον με πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Μόνο που τα φαγιά που ως πριν από λίγο εσέρνονταν που τα μαλλιά από τα μποχερά πλην παιχνιδιάρικα μόρια νερού για να φκουν που τζιαμέ που εμπήκαν, τείνουν να διατηρούν την κινητική τους κατάσταση τζαι ακόμα βουρούν να φκουν που τζιαμέ που εμπήκαν. Εδώ τα σενάρια είναι δύο:
(α) Εάν τα φαγιά είχαν φτάσει πολύ βαθιά στο πεπτικό σου σύστημα, τότε πιθανότατα η κινητική τους ενέργεια να εξαντληθεί πριν να φτάσουν στη στοματική σου κοιλότητα.
(β) Εάν τα φαγιά δεν είχαν προλάβει να φτάσουν πολύ βαθιά στο πεπτικό σου σύστημα, τότε πιθανό η κινητική τους ενέργεια να μην εξαντληθεί πρωτού εξέλθουν της στοματικής κοιλότητας, αποκτήσουν δυναμική ενέργεια (λόγω ύψους), ταξιδέψουν all the way to the floor και αναπηδήσουν και λίγο πάνω στα τέλεια, καινούρια σου αθλητικά παπούτσια πιτσικλίζοντας τα καλλιτεχνικά.


Συμπεράσματα:
  1. Αν θα γυμναστείς, μη φάεις (τήρα το τόσο ευλαβικά όσο το "αν θα οδηγήσεις, μην πιεις").
  2. Αν θα κάμεις freerunner βεβαιώσου ότι οι βρωμύλοι του γυμναστηρίου (τους οποίους θα έχεις ήδη ανακαλύψει αφού τα μποχερά πλην παιχνιδιάρικα μόρια νερού ιδρώτα θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο γυμναστήριο και σε μεγαλύτερες ποσότητες γύρω από τους βρωμύλους) αργούν ακόμα για το αερόβιο τους.
  3. Όταν αναπόφευκτα θα βρεθείς εντός της ακτίνας δράσης των μποχερών πλην παιχνιδιάρικων μορίων νερού ιδρώτα, κλείσε αμέσως τα έντρυ πόιντς (μύτη, στόμα).
    Αν τα μόρια εισχωρήσουν στο σώμα σας που τα αφτιά σου
    (α) πε το του γυμναστή να τους διώξει,
    (β) αναφώνησε "#*%^@$^@ (ξιτιμασιά της αρεσκείας σου), μα κανένας εν λούννεται μες τούντο γυμναστήριο;;;"
    (γ) δε φταίμε εμείς!
  4. Παρακαλείσαι κι εσύ αγαπητέ αναγνώστη όπως ακολουθήσεις τα bullet points στην αρχή του ποστ ούτως ώστε να μην γίνεις εσύ ο βρωμύλος της υπόθεσης.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , , edit post
12 Responses
  1. Diasporos Says:

    Xaxaaxa αρέσκει μου το χιούμορ σου πολλά.
    Χτιτζιόν!! Γι' αυτόν αντί γυμναστήριο πάω στα δάση να γυμνάζουμαι. Δέν μπορώ τες βρωμιές του καθενου άλουτου, τα δρώματα τους, τα μικρόβια, κωλοβαχτηρίδια που ξαπολούν πάς τα μηχανήματα, τον ανταγωνισμό κλπ κλπ κλπ.


  2. Sike Says:

    εκάλυψεν με ο διάσπορος (όι, έννεν ΜΟΝΟ επειδή βαρκούμαι τη ζωή μου που εν γυμνάζουμαι). Γιατί εν πάεις σε γυναικείο τουλάχιστον γυμναστήριο;

    αληθεύει ότι το δρώμα εν παρόμοιο με το κατούρημα, απλώς φκαίνει που αλλού;


  3. papoutsosiko Says:

    ma kala en se gimnastirion en tzian oute se estiatorio oute se pasarela pou pais. O kosmos askite , droni, vromi. toutos en o skopos pou pais gimnastirio.


  4. Leni Says:

    Να σας πω, η κατάσταση γενικά εν υποφερτή. Σε κάποια φάση εξεκινήσαν να έρχονται όμως κάτι τσιγγάνοι, που εμπαίναν μέσα τζαι έκοφκε ο τόπος. Εκάμαν τους παρατήρηση όμως γιατί εν υποφέρετουν η κατάσταση, τζαι εν καλύτερα τα πράματα (οι μισοί εσταματήσαν :Ρ).

    Διάσπορε, ένας λόγος που πάω στο συγκεκριμένο γυμναστήριο είναι επειδή εν νιώθω ανταγωνισμό.

    Sike, άμα ξεκινήσεις εν να την βαρκέσαι λιγότερο, χεχ. Ε στα γυναικεία γυμναστήρια τζαι αν έshει ανταγωνισμό! Ποια εν να έρτει πιο βαμμένη, πιο σασμένη, με πιο καινούρια φόρμα, με πιο ακριβά αθλητικά, με λλιόττερη κυτταρίτιδα, κλπ κλπ.
    Τόσο το κατούρημα όσο και το δρώμα περιέχουν αμμωνία, που βρωμεί όταν έρθει σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα γιατί αντιδρά. Εν ξέρω αν σε κάλυψα ή αν θέλεις και τη χημική σύσταση (εν ήμουν ποττέ καλή στη χημεία).

    Παπουτσόσυκον μου, ξέρω το. Τζαι γω άμα βουρώ ένα κάρτο εν μυρίζω ροδόσταμμα, εγγυημένα. Το θέμα είναι όταν πηαίννεις να είσαι καθαρός για να μεν είσαι τουμάνι όταν φεύκεις. Τζαι να χρησιμοποιείς αντιδρωτικό/αποσμητικό.


  5. Diasporos Says:

    Να προσθέσω ομως οτι οι αντρες βρωμούν, ενώ οι γυναίκες μυρίζουν, οταν ασκούνται. Αυτή είναι η διαφορά.


  6. Leni Says:

    Εν που εν σου έτυχε Διάσπορε μου :Ρ


  7. Marl3n Says:

    OMG katastasi. Kouragio. apaitountai 8isies Leni mou ;P


  8. Sike Says:

    έτυχε να κάτσεις πας τζείντο μηχάνημα που αννοίεις τζιαι κλείεις τα σκέλια σου τζιαι απέναντι να έshει έναν άντραν;

    ("ΕΝΝΑ ΘΩΡΕΙΣ ΠΟΛΛΗΝ ΩΡΑΝ???? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΝΟΙΩ ΚΑΛΑ")


  9. eprepe na valeis eidopoiisi vre leni!
    etrwga.....


    en ali8ia pos idika i arseniki ama en na pasin sto gimnastirio de niazode me n alaxun mplouza me na valun aposmitiko....
    su lene, afu 8a gino pou 8a gino xtikio...


  10. Leni Says:

    Μαρλέν μου, καλά να'σαι!

    Sike, αχαχαχα καλό, επιτρέπεις μου να το χρησιμοποιήσω; Έτυχε μια-δυο φορές που εκάθετουν απέναντι ένας μαυρής που ετέλειωσε που τη φυσιοθεραπεία, αλλά εκάρφωσα τον με το ύφος μου τζαι εκατάλαβε ότι εκαρφώθηκε τζαι εγύρισε που την άλλη. χεχ

    Νεράιδα μου συγγνώμη, έβαλα disclaimer :P Ναι, εν όπως κάτι international φοιτητές (άτε να μεν πούμε χώρα) που είπαν σε φίλη μου "γιατί να καθαρίζουμε την τουαλέτα με τη βούρτσα; Αφού πάλι θα λερωθεί".
    Μπλιαχ


  11. frou-frou Says:

    Leni ti mou thimises... ena feggari pou pigena tzai egw gimnastirio enekatsiousa gia aftous tous akrivous idious logous .... eleos dld

    gia afto eparetisa ta tzai molis piasw douleia tha paw na kanw power plate tzai kani.... me dromata me tpt


  12. Leni Says:

    Φλωρεντία, είναι και αυτή μια λύση! Αλλά αν δεν λύσεις πας στο δρόμο πώς θα το ευχαριστηθείς, οέο;
    χεχε