Επήε τες προάλλες η πριγκήπισσα Φω στην παγωταρία για να πάρει παγωτούι στο συμφοιτητή της. Επήεννε τζαι έρκετουν μπροστά στα ψυγεία, αναποφάσιστη για το τι θα τους άρεσκε (ε εννε κρίμα που το θεό να πάρεις οικογενειακό τζαι να μεν τους αρέσκουν οι γεύσεις που τους εθκιάλεξες;).

Καθώς επροβληματίζετουν λοιπόν η πριγκήπισσα μας, μπαίνει λοιπόν μια μάνα με τα δύο της παιδιά. Το ένα αγοράκι, γύρω στα 6, στεκόταν ακίνητο μπροστά στα ψυγεία και έβλεπε με περισυλλογή τις αμέτρητες γεύσεις που απλώνονταν μπροστά του, προσπαθώντας να διαλέξει τις 2-3 καλύτερες από εκείνες.

Το άλλο αγοράκι, γύρω στα 4, επήεννε σβιννννν που τη μια, σβιννννν που την άλλη, σβιννννν που τη μια, σβιννννν που την άλλη, για να διαλέξει τις γεύσεις που θα απολάμβανε εντός διλέπτου. Άθελα του προκαλούσε και την πριγκήπισσα Φω να κουνά το κεφάλι της δεξιά-αριστερά ωσάν θεατής σε αγώνα πινγκ-πονγκ.

Σβιννννν,

σβιννννν,

σβιννννν,

σβιννννν..



Και τότε η μάνα του τον ισιώνει:


"Duracell, ("άμπα τζαι εν ξένοι..", είπε που μέσα της η πριγκήπισσα Φω) κάτσε ένα τόπο..!"


Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες edit post
6 Responses
  1. Eólica Says:

    Έσιει ADHD το μωρόν αλώπως τζιαι εβάλθηκεν η μάνα του να του προκαλέσει ψυχολογικά!


  2. Leni Says:

    Χεχε το μωρό ύστερα εν να καταλάβει τι του λαλεί η μάνα του :Ρ


  3. Diasporos Says:

    χαχα η απόγνωση της μάνας, το γελόκλαμα της. Καταλαβαίνω την.


  4. ama kameis tziai esi mora enna katalaveis :)


  5. dokisisofi Says:

    Μια φορά κι ε΄ναν καιρό δυο άγνωστοι ροκόλοι 3-4 χρόνων επαίζαν τρεχτό στην υπεραγορά, τζιαι μάντεψε πίσω που ποιάν ήβρεν άσυλον ο ένας τζιαι αποφευγε τον άλλο. ( θα ελάλουν, επιάσαν με που τη μέση αλλά επειδή τελευταία δεν διαθέτω κάνω απλά λόγο για άσυλο). Χαζίριν να με ρίψουν χαμέ μαζί με το ράφι των μότων.
    Τζιαι η μάνα τους εθκιάλεεν σιαμπού αχάπαρη δίπλα γμτ το τζέρατον μου.
    Ενιωσα ντουβάρι ειλικρινά, λες και ήμουν τοίχος. Καλά που δεν μου εκατούρησεν στο πόδι τζιαι κανένας σιήλλος στην έξοδο.


  6. Leni Says:

    Διάσπορε, Αχάπαρη, ήμουν σίγουρη ότι οι γονιοί βλέπουν το με άλλο μάτι.

    Δοκισίσοφη, την αχάπαρη τη μάνα... ντς ντς ντς...