Τι λαλείς ρε μεγάλε;!

Τι σου είναι το facebook α;
Ακόμα και αν το ειδησεογραφικό πρακτορείο που θκιαβάζεις δεν το έχει φκάλει ακόμα, τα νέα ταξιδεύουν γλήορα.

Επέθανε, λέει, που καρδιακή ανακοπή. Τωρά γιατί έπαθε καρδιακή ανακοπή, εν το ξέρουν ακόμα. Αν την είδηση την μετέδιδε κυπριακό κανάλι, "τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροψία". Αναρωτιούμαι που τι εν να έβρουν ότι επήε.
Που τα ναρκωτικά; Που τα φάρμακα για να διατηρείται; Που τες θεραπείες που έκαμε αρνούμενος τη φύση του; (που ήταν τζαι πολλά ωραία αν με ρωτάς;) Που τες πρόβες για να φκει στην O2 Arena για 50(?!) συναυλίες του βασιλιά της ποπ που εν έσωννε να φκει έξω που το σπίτι του γιατί έππεφτε η μούττη του που τες πολλές πλαστικές; Αη γουόντερ.

Ο άνθρωπος ήταν πολλά κρίμα. Σκέφτου, είχε έτσι ωραίο πρόσωπο, ήταν κούκλος μαύρος τζαι επήε τζαι εξάσπρισε. Ειδικά τα τελευταία χρόνια ήταν γουόλκιν' ντέτ . Τζαι φατσικώς, τζαι σωματικώς (βλέπε φωτό που μοιάζει με το Σκριμ). Ψυχολογικά εν το συζητώ καν, οι κατηγορίες εναντίον του λεν αρκετά.

Ότι και να ήταν όμως, εν ο θάνατος ενός θρύλου. Μόλις το άκουσα εσκέφτηκα ότι παρόμοιες στιγμές εβίωνε ο κόσμος στο άκουσμα του θανάτου του Έλβις, μόνο που τζείνος ήταν πιο δημοφιλής τζαι ενεργός όταν επέθανε.

Ο άνθρωπος ήταν πολλά κρίμα. Πέρκι πνάσει τωρά.

Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , edit post
4 Responses
  1. Kai emena mou thimise thanato tou elvis. Itan krima pantos o kaimenos. RIP


  2. Eólica Says:

    Vanitas vanitatis μανα μου...


  3. frou-frou Says:

    itan krima gmt... en meta tragoudia tou pou megalosame...