Παρακαλείται η μητέρα του Γεράσιμου-Γεώργιου, who's a baby on board and on the move (κιστάτε όσες έχετε μόνο το baby on board), να μην οδηγά ωσάν τον Μαγκάιβερ-που-εβάσταν-το-Κιτ-σε-καταδίωξη-βαρώνων-των-ναρκωτικών-που-πυροβολούν-αδιακρίτως-όποιον-έβρουν, γιατί 1. ο Γεράσιμος-Γεώργιος is on the move και 2. γιατί όλο και κάποιος οδηγός που ακολουθεί αμέριμνος θα της την καθίσει και μετά θα γυρεύει το λάθος.



 
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , , 9 τσιουτσίσαν | edit post
   Η εθνική λαχειοφόρος αγορά (κάπου δαμέ το εχάσετε)
ταχυδρομική box 1010 (ξυπνά ο εγγλεζοκυπραίος μέσα μου)
Liverpool, L70 1NL
Ηνωμένο Βασίλειο

Αριθμός αναφοράς: UK/9420X2/68
Αριθμός παρτίδας: 07410512436924369

Αγαπητέ νικητής,

νίκη κοινοποίησης:

Βρετανική λοταρία επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του e-mail λοταρία ψηφοφορία διεύθυνση διεθνές πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2009 στη Μεγάλη Βρετανία. Λογαριασμό email σας να έχουν συλλεγεί ως νικητής των £600,000.00GBP (εξακόσιες χιλιάδες Λίρες Sterling) μόνο. (μα μόνο; όχι ρε πούστη μου)

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έχει κυκλοφορήσει τώρα να σας σήμερα και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση επισυνάπτεται στην "Α" κατηγορίας (what the..??) τυχερό αριθμό 7, αριθμός 11, αριθμός 12, αριθμός 20, αριθμός 38, αριθμός 44, και μπόνους τον αριθμό 45. Οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν μέσω ενός συστήματος ψηφοφορίας υπολογιστή που από τη Microsoft στους χρήστες της εταιρείας και των επιμέρους διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Να ενημερώνονται ώστε να κερδίζουμε πληροφορίες σας εμπιστευτικές μέχρι τις αξιώσεις σας (me-from-mars, me-want-you-me-friends) έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία και το βραβείο σας παραπεμφθεί σε εσάς. Αυτό είναι μέρος του πρωτοκόλλου ασφαλείας μας για την αποφυγή διπλής διεκδίκηση και αδικαιολόγητη κατάχρηση αυτού του προγράμματος.

Πώς να διεκδικήσει το βραβείο σας? (εγκώ αλμπανό τουρίστα ένα πράμα) Απλά επικοινωνήστε με αξιώσεις σας πράκτορα: ο Αιδεσιμώτατος Δρ John Williams με την ηλεκτρονική διεύθυνση: drwilliams002@hotmail.com (είναι τζαι αιδεσιμώτατος εν τον κανεί.)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την αξιώσεις σας πράκτορα για τον φάκελο (say whaaat?) για να κερδίσει και να σας κατευθύνει σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για τις αξιώσεις.

Όνομα:
Σπίτι διεύθυνση:
Πόλη / Πολιτεία:
Υπηκοότητα:
Ημερομηνία γέννησης:
Φύλο:
Οικογενειακή κατάσταση:
Επάγγελμα:
Κινητό τηλέφωνο:
Σπίτι Τηλέφωνο:

Όλα κερδίζει πρέπει να απαιτηθεί σε λιγότερο από 15 ημέρες. (μη ανησυχεί, δε θα ξεχάσει) Μετά από αυτή τη φορά όλα τα αζήτητα κονδύλια θα πρέπει να επιστραφεί στο εθνικό ταμείο λαχείο ως αζήτητα .. Παρακαλώ σημειώστε, προκειμένου να αποφευχθούν οι περιττές καθυστερήσεις και οι περιπλοκές για να αναφέρω τον αριθμό αναφοράς σας σε όλη την αλληλογραφία.(ακούεται αρκετά φοητσιάρικη η απειλή της)

Επικοινωνήστε με αξιώσεις σας πράκτορα κ. John Williams με το e-mail (drwilliams002@hotmail.com) για να σας κατευθύνει για το πώς να διεκδικήσει το βραβείο σας.

Συγχαρητήρια από τα επιτελεία και σας ευχαριστώ για να είναι μέρος του προγράμματος ηλεκτρονικού λογαριασμού χρήστες. (Α-ΧΡΗΣΤΕΣ εννοείς)

Φιλικά,
Η κ. Julie Van Hans
Αντιπρόεδρος (λαχειοφόρο UK διεθνείς)
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες 8 τσιουτσίσαν | edit post
ΘΛ: Θεία Λ., αδερφή της γιαγιάς μου
Λ: αν το'βρετε

Την Κυριακή στο μνημόσυνο...

ΘΛ: Λένη μου τι κάνεις;
Λ: Ωω, γεια σου θεία, θείε, καλά είμαι, εσείς;
(ματς μουτς ουφ)
ΘΛ: Καλά!
Λ: Καιρό να σας δούμε!
ΘΛ: Ναι, μα (getting-right-to-the-point-εν-ετζοιμηθηκα-εψές-τζαι-έκαμνα-πρόβα-για-σήμερα-που-έξερα-ότι-εν-να-σε-δω style) εν να φάμε κανένα κοκκαλίν; (i.e. τραπέζωμα χαρτωμάτων) Έμαθα ήβρες το ταίρι σου.
Λ: Ήβρα το θεία, αλλά κοκκαλίν φάτε που κανέναν άλλο γιατί αν καρτεράτε που'μένα εν να αρκήσετε να το φάτε.
ΘΛ: (αμήχανο) χεχε.. Μα έτσι;
Λ: Ε ναι, μα αφού εν τους θωρείτε; Όσοι βιάζουνται στο τέλος χωρίζουν (λέμε τωρά). Οπότε σιγά σιγά.

Σέκος η θεία.

Ε άμα πιααααα

Υ.Γ.1: Τουλάχιστο τωρά οι συγγενείς εσταματήσαν με το που με εβλέπαν να μου λαλούν "Λένη μου μα σάμπου επάshυνες;"
Υ.Γ.2: Τζαι εν νομίζω να είναι επειδή κάθε φορά απαντούσα τους "Ναι θείε/θεία βασικά είχα χάσει κανένα-θκυό κιλά αλλά επαραπονεθήκαν οι θαυμαστές μου, έτσι επροσπάθησα πάρα πολλά τζαι έβαλα τα πίσω."

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αγαπώ τον κόσμο των φαρμάκων.






 


Γι' αυτό σπουδάζω και απαιτώ.

ΧΕΣ College.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες 2 τσιουτσίσαν | edit post
Disclaimer: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γάρους (όχι τους κυπριακούς), καταστάσεις, βλαμμένα είναι συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Ο Α. είπε μου ψέμματα ότι εμίλησε με τον Η. για την τάδε επιστολή, γιατί με την επιστολή εκείνη εν προωθούνται τα συμφέροντα του τάδε πανεπιστημίου που τον ταϊζει. Έμαθα το τυχαία.

Ο Ν. έκαμε draft post στο blog της Δουλειάς για ένα θέμα κοινού ενδιαφέροντος, εν το εδημοσίευσε αμέσως για να μεν δώκει περιθώρια στη Δουλειά να αντιδράσει τζαι να κάμει τίποτε καλό, απασχόλησεν τους ούλλους με την απειρότατη πρηχτοσύνη του για άλλα θέματα για κανένα μήνα, τζαι ήρτε ύστερα που ένα μήνα οπότε και ήταν πλέον αργά για να γινεί τίποτε καλό τζαι έκαμε ένα πίκρικο post που εκατηγορούσε τη Δουλειά ότι εν εκάμαν καμιά εκδήλωση. Αλλά εν ήξερε ότι τα draft posts φυλάουνται τζαι είδα το.

Η Μ. είπεν του Φ. ότι θέλει να την βοηθήσει να πάει σε κατάστημα-αλυσίδα στο εξωτερικό όποτε ανοιχτεί θέση γιατί καίγεται, ο Φ. το φίδι το κωλοβό είπεν το της Μαστόρισσας τζαι τζείνη είπε ότι εν να θκιώξει την Μ. όποτε έβρει αντικαταστάτρια.  

Η Χ. πάει τα καλά με την ομάδα της τζαι οι άλλες στη δουλειά καρφώνουν την στη Μαστόρισσα για ό,τι παρατυπία δουν.

Η Κ. εν εκπληρώνει σωστά τα καθήκοντα της στο πόστο της τζαι ο Α. τζαι ο Χ. θέλουν να παραιτηθεί, αλλιώς εν να παραιτηθούν τζείνοι. Αλλά ο μόνος λόγος είναι για να φανούν κούππες άπαννες τζαι να φανούν οι άλλοι σκατά.

Η Κ. είπε μου ψέμματα ότι έστειλε κάτι σημαντικά χαρτιά στον Η. Έμαθα το τυχαία. 

Ο Α. τζια ο Χ. εκατηγορούσαν τους υπόλοιπους στη Δουλειά ότι ήρτε μια πολλά σημαντική επιστολή που το εξωτερικό τζαι αποκρύψαν την, τζαι που εδιατάχτηκε έρευνα για να διαπιστωθεί τί έγινε η επιστολή, στο μήνα ήρταν να πουν ότι "εε ξέρετε εν εστάληκε τελικά". Η ρετσινιά έμεινε όμως.

Ο ο Χ., ο Α. τζαι ο Ν. εκινήσαν αγωγή σε μια ομάδα που δεν δικαιούται την Ε.

Η ομάδα που στηρίζουν τζαι τροφοδοτούν ο Χ., ο Α. τζαι ο Ν. εν δικαιούται την Ε. αλλά κινούν αγωγή σε όσους δεν τους παραχωρούν την Ε. γιατί ταΐζουνται που το τάδε πανεπιστήμιο.



Θέλω να κάμω εμετό.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , 13 τσιουτσίσαν | edit post
Γηραιό ζευγαράκι ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες, η κυρία (Κύπρια) μπροστά και ο κύριος (εξ Ελλάδος) πίσω:

Αυτή: (ψιλοπανικοβλημένη) Την τσάντα κρατάς την;!

Αυτός: (παντελώς αδιάφορος, με ύφος και τόνο που θύμιζε το ύφος του παππού στα Εγκλήματα, κρατώντας την τσάντα ακριβώς πίσω της) Όχι.

Αυτή: Πρόσεχε, όϊ να την χάσεις.

Αυτός: (still παντελώς αδιάφορος) Μην ανησυχείς, δε θα τη χάσω. Έχει το φαΐ μας μέσα.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , 8 τσιουτσίσαν | edit post
αχεμ αχεμ

Αγαπημένες μου Birkenstock,

θέλω να σας ευχαριστήσω ΚΑΙ γι'αυτό το καλοκαίρι. Ήσασταν μια απόλαυση τζαι χωρίς εσάς δε θα τα έφκαλλα πέρα. Με στηρίξατε άριστα τις δύσκολες ώρες της ορθοστασίας στη δουλειά, στο σιδέρωμα, στο καθάρισμα (οι παλιές μου οι Birk), εσυνοδεύσετε με τζαι στην παραλία, τζαι στο camping, τζαι στες εξόδους μου even. Τζαι πρέπει να πω ότι ήσασταν σωτήριες όταν ενόμιζα ότι θα εμείνισκα παράλυτη μετά που περπάτημα σε ξυλοπόδαρα (τα δικά μου εν καφέ, αλλά νομίζω φέτος ήταν να φορήσω παραπάνω τα μωβ) (τζαι γμτ έπιασα τα 55 εγώ :S). Γενικά εν μου είπετε όι.

Θυμούμαι όταν σας πρωτογνώρισα. Είχα φκάλει ούλλα μου τα καλοκαιρινά total loss που το προηγούμενο καλοκαίρι και μόλις μπήκε εκείνο το καλοκαίρι έπιασα 2-3 άσχετα σανταλάκια να περνώ. Και μετά ήρτε η Φόφη. Και εφορούσε σας. Και είπε μου να σας δοκιμάσω. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το ίδιο κιόλας σαββατοκυρίακο πήγα Λεμεσσό για να σας αγοράσω (ήταν πριν να ανακαλύψω ότι υπάρχετε και στη Λευκωσία). Ήσασταν χακί και ήσασταν κουκλιά.Την πρώτη εβδομάδα εζορίσετε με λλίο, μέχρι να σας συνηθίσω. Μετά εν σας έφκαλλα που πάνω μου. Τα άλλα σανταλάκια εν ξέρω ακόμα πού κρατούν.

Ελυπήθηκα πάρα πολλά όμως όταν μια φορά που σας εξίασα μες στο αυτοκίνητο ετράβησε το λάστιχο της σόλας σας που την πυρά. Πάρα πολλά ελυπήθηκα. Φυσικά και εν σας επέταξα, έσασα σας και αγόρασα σας αδελφάκια κιτρινο-κροκι-κόκκινο-πορτοκαλί-μπεshούι-λλίο-πιο-σκούρο-μπεshούι-τζαι-λλίο-γαλάζιο και ήσασταν πολλά χαρούμενα, το ίδιο κι εγώ που σας εφόρουν. 

Πέρσι αγόρασα σας κι άλλα αδελφάκια, που την Αγγλία. Τα νέα σας αδελφάκια εν πάρα πολλά όμορφα τζαι ειδικά φέτος εν τα έφκαλα που πάνω μου. Εν σημαίνει ότι έπαψα να σας αγαπώ. Φορώ σας κι εσάς. Έπιασα και κάτι άλλα αδελφάκια σας για τη μάμα μου. Ελυπήθηκα πάρα πολλά που εν σας φορεί γιατί μίshι μου 1. τα clarks εν πιο άνετα (πφφφφ) τζαι 2. γιατί φαίνεται το άσχημο το δαχτυλούι της το μιτσί. Δικαιολογίες. 1. Τες birkies συνηθίζεις τες στην πρώτη εβδομάδα, τζαι 2. το δαχτυλούι της εν καιρός να το αποδεχτεί τζαι να κάμει τζαι τους άλλους να το αποδεχτούν. Shust because it's different? Τέλοσπαντων. Είπα της ότι αν δεν φορεί τα αδερφάκια της εν να τα δώκω κάποιου που εν να τα εκτιμήσει (της Τόντας μου) (εν ένα size πιο μιτσιά που το δικό μου, οξά έσαζα τα...). Ευτυχώς το Μωρό εκτίμησε τα αδερφάκια σας που του έκαμα δώρο. Εχάρηκα πολλά.

Ελοάρκαζα να σας φέρω αδερφάκι φέτος. Κανένα μαύρο, τζαι όι επειδή εν της μόδας. Επειδή εχρειάζουμουν το για τη δουλειά, αλλά τζαι επειδή μετά από'σάς δεν υπάρχει άλλο καλοκαιρινό υπόδημα. Αλλά όταν υπήρχε ρευστό δεν υπήρχε στοκ και όταν υπήρχε στοκ δεν υπήρχε ρευστό. Εν πειράζει, του χρόνου. Ευτυχώς υπάρχετε κάθε χρόνο.

Μπορεί να βρωμείτε λλίο γιατί εν έτσι το υλικό σας που κάθεται η ποδάκλα μου μέσα, αλλά πιτώ σας shoe spray τζαι πλυνίσκω σας συχνά τζαι είσαστε εντάξει.

Εν να σας φορώ όσο μπόρω, αλλά εν να σας πεθυμήσω τον χειμώνα.

Birkies μου ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , 15 τσιουτσίσαν | edit post