αχεμ αχεμ

Αγαπημένες μου Birkenstock,

θέλω να σας ευχαριστήσω ΚΑΙ γι'αυτό το καλοκαίρι. Ήσασταν μια απόλαυση τζαι χωρίς εσάς δε θα τα έφκαλλα πέρα. Με στηρίξατε άριστα τις δύσκολες ώρες της ορθοστασίας στη δουλειά, στο σιδέρωμα, στο καθάρισμα (οι παλιές μου οι Birk), εσυνοδεύσετε με τζαι στην παραλία, τζαι στο camping, τζαι στες εξόδους μου even. Τζαι πρέπει να πω ότι ήσασταν σωτήριες όταν ενόμιζα ότι θα εμείνισκα παράλυτη μετά που περπάτημα σε ξυλοπόδαρα (τα δικά μου εν καφέ, αλλά νομίζω φέτος ήταν να φορήσω παραπάνω τα μωβ) (τζαι γμτ έπιασα τα 55 εγώ :S). Γενικά εν μου είπετε όι.

Θυμούμαι όταν σας πρωτογνώρισα. Είχα φκάλει ούλλα μου τα καλοκαιρινά total loss που το προηγούμενο καλοκαίρι και μόλις μπήκε εκείνο το καλοκαίρι έπιασα 2-3 άσχετα σανταλάκια να περνώ. Και μετά ήρτε η Φόφη. Και εφορούσε σας. Και είπε μου να σας δοκιμάσω. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το ίδιο κιόλας σαββατοκυρίακο πήγα Λεμεσσό για να σας αγοράσω (ήταν πριν να ανακαλύψω ότι υπάρχετε και στη Λευκωσία). Ήσασταν χακί και ήσασταν κουκλιά.Την πρώτη εβδομάδα εζορίσετε με λλίο, μέχρι να σας συνηθίσω. Μετά εν σας έφκαλλα που πάνω μου. Τα άλλα σανταλάκια εν ξέρω ακόμα πού κρατούν.

Ελυπήθηκα πάρα πολλά όμως όταν μια φορά που σας εξίασα μες στο αυτοκίνητο ετράβησε το λάστιχο της σόλας σας που την πυρά. Πάρα πολλά ελυπήθηκα. Φυσικά και εν σας επέταξα, έσασα σας και αγόρασα σας αδελφάκια κιτρινο-κροκι-κόκκινο-πορτοκαλί-μπεshούι-λλίο-πιο-σκούρο-μπεshούι-τζαι-λλίο-γαλάζιο και ήσασταν πολλά χαρούμενα, το ίδιο κι εγώ που σας εφόρουν. 

Πέρσι αγόρασα σας κι άλλα αδελφάκια, που την Αγγλία. Τα νέα σας αδελφάκια εν πάρα πολλά όμορφα τζαι ειδικά φέτος εν τα έφκαλα που πάνω μου. Εν σημαίνει ότι έπαψα να σας αγαπώ. Φορώ σας κι εσάς. Έπιασα και κάτι άλλα αδελφάκια σας για τη μάμα μου. Ελυπήθηκα πάρα πολλά που εν σας φορεί γιατί μίshι μου 1. τα clarks εν πιο άνετα (πφφφφ) τζαι 2. γιατί φαίνεται το άσχημο το δαχτυλούι της το μιτσί. Δικαιολογίες. 1. Τες birkies συνηθίζεις τες στην πρώτη εβδομάδα, τζαι 2. το δαχτυλούι της εν καιρός να το αποδεχτεί τζαι να κάμει τζαι τους άλλους να το αποδεχτούν. Shust because it's different? Τέλοσπαντων. Είπα της ότι αν δεν φορεί τα αδερφάκια της εν να τα δώκω κάποιου που εν να τα εκτιμήσει (της Τόντας μου) (εν ένα size πιο μιτσιά που το δικό μου, οξά έσαζα τα...). Ευτυχώς το Μωρό εκτίμησε τα αδερφάκια σας που του έκαμα δώρο. Εχάρηκα πολλά.

Ελοάρκαζα να σας φέρω αδερφάκι φέτος. Κανένα μαύρο, τζαι όι επειδή εν της μόδας. Επειδή εχρειάζουμουν το για τη δουλειά, αλλά τζαι επειδή μετά από'σάς δεν υπάρχει άλλο καλοκαιρινό υπόδημα. Αλλά όταν υπήρχε ρευστό δεν υπήρχε στοκ και όταν υπήρχε στοκ δεν υπήρχε ρευστό. Εν πειράζει, του χρόνου. Ευτυχώς υπάρχετε κάθε χρόνο.

Μπορεί να βρωμείτε λλίο γιατί εν έτσι το υλικό σας που κάθεται η ποδάκλα μου μέσα, αλλά πιτώ σας shoe spray τζαι πλυνίσκω σας συχνά τζαι είσαστε εντάξει.

Εν να σας φορώ όσο μπόρω, αλλά εν να σας πεθυμήσω τον χειμώνα.

Birkies μου ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , edit post
15 Responses
  1. ρίτσα Says:

    έχω τζιαι εγώ κάτι έτσι αλλά άσχετη μάρκα. εν λλίο τράχτορ αλλά πολλά άνετες όπως πρέπει να εν τα παπούτσια που φορείς πολλές ώρες


  2. Chrys Says:

    εγώ έφκαλα το δεύτερο μου καλοκαίρι με Birkenstock. Όντως αξίζαν τα λεφτά τους.


  3. Diasporos Says:

    Αν σου αρέσκουν τούτα, δοκίμασε μιά μάρκαν αμερικάνικην, τα KEEN. Εν ακόμα πιό ανατομικά.
    Νιώθω για τούτα ακριβώς οπως περιγράφεις.


  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  5. Tinker Stell Says:

    Birnkenstock το καλοκαιρι, μπότες ugg το χειμώνα...


  6. "Μπορεί να βρωμείτε λλίο γιατί εν έτσι το υλικό σας που κάθεται η ποδάκλα μου μέσα"
    xaxaxa vrwmeis alla pale agapwse enan prama!


  7. Κοπέλα μου, πώς τες καθαρίζεις τες μπίρκις σους; Αγόρασα πέρσι ένα ζευγάρι το οποίο ΔΕΝ βγάζω από πάνω μου, αλλά, όπως λες, εβρόμησεν! :) Και το νεροσάπουνο δεν κάνει και πολλά πράγματα!


  8. Leni Says:

    Ριτσάκι μου, είμαι σίγουρη ότι εν άνετες αλλά όσοι εδοκιμάσαν τις μεν και τις δε έχουν να πουν για τη διαφορά!

    Chrys, ευχαριστώ που το ανέφερες. Είναι και το απόλυτο value for money.

    Διάσπορους, πιο ανατομικά που τες Birkies??? Μίλα σοβαρά.

    Αντι-Ι, Τίνκερ Στελ καλωσορίσατε!
    Αντι, αυτό ξαναπές το!
    Τίνκερ, πού βρίσκουμε τις μποτούλες;

    Αχάπαρη, αυτό ακριβώς!! Άμα εν τόσο άνετες, ανέχεσαι την λιγοστή τους βρώμα :)

    Κι αγνάντευε, μεν περιμένεις να κάμεις θαύματα με το καθάρισμα, χρησιμοποιώ shampoo και νερό και τις τρίβω καλά με μια βούρτσα. Επίσης πολύ συχνά τους πιτολοώ shoe spray, αλλά πρόσεχε να μεν πιτίσεις πας στο χρωματιστό μέρος, αποχρωματίστηκε τζας ένα τοπούι που εψεκάστηκε κατά λάθος. Επίσης from time to time πλυνίσκω και τα πόδια μου χεχεχεχε


  9. Eólica Says:

    Birkies ναιιιιιιι
    έχουν τζιαι χειμερινά! ψάξε τα στο ιντερνετ! Είπαν μου ότι άνοιξε καινούργιο κατάστημα στη Μακαρίου, αλλά δεν το είδα ακόμα (μάλλον επειδή εν κατεβαίνω Μακαρίου!)


  10. Leni Says:

    Αιόλικα, έχουν αλλά βρίσκω τα αρκετά ακριβά! :Ρ Δεν είναι στην εμπορική Μακαρίου το καινούριο κατάστημα. Βασικά όπως κατεβαίνεις που Χίλτον προς τα καταστήματα, είναι στο 4ο στρίψιμο δεξιά.


  11. Tinker Stell Says:

    Leni, δυστυχώς οι μπότες UGG - μέχρι τουλάχιστον πέρσι το χειμώνα - δεν είχαν έρθει στην Κύπρο. Μόνο από εξωτερικό ή internet. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα πωλούνται και στο νησί μας. Αν τις εντοπίσω κάπου θα σου πω :)


  12. Leni Says:

    Τίνκερ Στελ το μόνο μου κόλλημα με τις παραγγελίες ρούχων/ παπουτσιών από ίντερνετ, είναι το μέγεθος. :/ Κατά τα άλλα, μερσί, θα περιμένω :)


  13. Λοιπόν, αν φοράς 38 νούμερο κυπριακό, αντιστοιχεί με το 8 αμερικάνικο και 6 ευρωπαικο(Αγγλία). Μια χαρά είναι το internet shopping, άμα το αποφασίσεις δε θα ξεκολλάς! UGG βρίσκεις στο ebay - και στο site της Victorias Secret :)


  14. Leni Says:

    Άμα φοράς 39-40; :)
    Άσε όταν μπει ο χειμώνας θα δοκιμάσω και πολύ πολύ αν δεν μου κάμνουν, πουλώ τες σε καμιά φίλη χεχεχε


  15. Ανώνυμος Says:

    Leniiiii

    Se nwthw (niwthw)...evkala to kalokairi olo me flip flop...alla ta original flip flop (oxi otidipote mpainei metaxu tou mialiwna kai twn upoloipwn daktylwn!

    E. dioti san kypraioi exoumen tin tasi na leme oules tis pantofles me diaxwristiko fliflo (xwris p)kai ola ta psila aytokinita jeep...e oxi kyrioi

    filiaaaa :D