Βρήκα ενδιαφέρον το ομότιτλο άρθρο του Φιλελεύθερου της Κυριακής (22/11/2009, σελ. 36).
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το κομμάτι με τις βασικές οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς.
(Ντζιλάτε στην εικόνα παρακαλώ)



Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , edit post
4 Responses
  1. Mana Says:

    Τον τζαιρό μου πάντως, ο Κύκκος Α όχι μόνο είχε ειδικό χώρο για να καπνίζουν οι μαθητές, αλλά το ήξεραν οι καθηγητές και δεν πατούσαν πόδι εκεί.


  2. Ανώνυμος Says:

    ate na doume perki mou kamoun tpt!


  3. Itsmylife Says:

    Δυστυχώς, τα πράματ όσον παν σιοιροττερεύκουν. Εκτός του ότι οι καθηγητές/καθηγήτριες ξέρουν πού παν οι μαθητές/τριες τζιαι καπνίζουν, δεν φακκούν πεννιάν. "Έννεν δικό μου πρόβλημα, φταιν οι γονιοί" κλπ. Πώς μπορεί να φταιν οι γονιοί άμαν τες παραπάνω ώρες περνούτν τες στα σχολέια τζιαι τα ιδιαίτερα? Τζιαμέ πρέπει να γίνει προσπάθεια να καταπολεμηθεί το κακόν. Τζιαι δεν είναι μόνον τούτον. Εμπήκαν τζιαι ποτά μες τα σχολεία, τζια πάλε δεν κάμνουν τίποτε. Φώναξε ρε φίλε την αστυνομία να τους κλείσει μέσα, να δω αν θα το ξανατολμήσουν...


  4. Leni Says:

    Για να κάμουν τίποτε πρέπει όπως λαλούν τζαι η Μάνα κ itsmylife να ενδιαφερθούν και οι καθηγητές. Αλλά πρώτα πρώτα και οι γονιοί. Γιατί αυτή τη στιγμή άμα κάμεις παρατήρηση του μαθητή έρκεται ο γονιός να σε δέρει γιατί επροσπάθησες να κάμεις το παιδί του νάκκον λλιόττερο κακομαθημένο.

    Κατά τα άλλα, itsmylife αν διαβάσεις στο άρθρο τι λένε οι υφιστάμενοι κανονισμοί για τους μαθητές, πρέπει να προσπαθήσεις πρώτα με παιδαγωγικό διάλογο κλπ κλπ. Με την αστυνομία οι μιτσιοί παθαίνουν ψυχολογικά ξέρεις.

    Επίσης πιστεύω πολλά έντονα ότι πρέπει να ακριβώσουν τα τσιγάρα σε απαγορευτικό βαθμό. Εν πρόβλημα το κάπνισμα, εν πρόβλημα το κάπνισμα, αλλά κανένας εν κάμνει τίποτε για να βοηθήσει τον κόσμο να το κόψει, έστω τζαι που την άλλη πλευρά των πραγμάτων.