Θυμάστεεεε εκείνην την ιστορία με τα παπούτσια που ήθελα να αλλάξω τζαι που τελικά παρολίγο να καταλήξω να πατσίσω δύο μεσήλικες;; Όι α; Ε καλά, γι'αυτό έχουμε το αρχείο. Πάρτε εδώ το 1ο μέρος κι εδώ το 2ο για φρεσκάρισμα της μνήμης.

Από τότε και με μεγάλη μου λύπη αποφεύγω εκείνο το κατάστημα γιατί εν θέλω να ξαναδώ τα ξινισμενότατα μούτρα της μαντάμ εκεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα κουρασμένα μου ποδαράκια.

Εχτές ήμουν σε διπλανό κατάστημα για καλτσόν. Εξυπηρετούμουν όταν πήρε τ'αυτί μου 3-4 πουρούες, τις οποίες και δεν έλαβα υπόψην. Την ώρα που πλήρωνα επρόσεξα μια συμπαθέστατη καλοντυμένη κινεζούλα φορώντας το συμπαθέστατο κράνος της μοτορούας της. Μέχρι να προλάβω να δώσω την κάρτα μου, μια κοπέλα που κάτι μου θύμιζε, κάτι μου θύμιζε ήρθε από έξω και της είπε "είναι δικό σου το μοτόρα;" Και η κινεζούλα πετάχτηκε έξω.

Με το που πληρώνω και βγαίνω έξω, βλέπω μια μενόμενη ψηλή αδρή "κυρία" με παραμορφωμένο που νεύρα πρόσωπο να ανεμίζει την shερούκλα της προς την κινεζούλα τζαι να τσιριλλά at the top of her voice.

"DON'T YOU MAKE PROBLEM WITH ME!!!"

Η κινεζούλα είχε παρκάρει το μοτορίν της μες στο πέρασμα της μαντάμ τζαι εν εμπορούσε να μπει να παρκάρει τη λιμουζίνα της. Εκατέβηκε που το αυτοκίνητο τζαι εμπήκε στο κατάστημα της. Έστειλε την υπάλληλο της να γυρέψει τον ιδιοκτήτη της μοτόρας, εντός ελάχιστου χρόνου (*πόσος χρόνος παίρνει να ζητήσω το πιο χοντρό καλτσόν που έχουν, να μου πει η υπάλληλος ότι εν των 100 denier τζαι να της πω "μαύρο" και να πάμε στο ταμείο;)  η υπάλληλος έφερεν την κινεζούλα τζαι η οποία έπιασε να ταράξει προφανώς τη μοτόραν της.

Το τι ελέχθηκε τζαι εξόργισε τόσο την "κυρία" εν μπορώ να το ξέρω. Πάντως είχε κάμει σκηνή, κανονικά, ετσιρίλλαν της σαν να ήταν το τελευταίο σκουπίδι του κόσμου, πραγματικά, τζαι ενόμιζα ότι που δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο ήταν να την κάμει μαύρη που το ξύλο. Στο μεταξύ είχε μαζευτεί και διάφορος κόσμος γυρώ, αλλά κανένας δεν έλεγε τίποτε. Ακόμα κι εγώ εκοντοστάθηκα. Για να καταλάβετε πόσο εσχίσδην η βλαμμένη, άκουσα την κινεζούλα να της φωνάζει (ναι, να φωνάζει!) πίσω. Ελυπήθηκα την πάρα πολλά τζαι εχτίτζιασα με την άλλη την ηλίθια που ενόμισε ότι κρατά το θεό που τα αχαμνά.

Έχει που τα χθες που θυμούμαι τη φάτσα της ΞΠ τζαι την έκφραση του προσώπου της κινεζούλας τζαι κιστώ. Θέλω να πάω να της δώκω τους θκυό πάτσους που εν της έδωκα το Φεβράρη.

Πλέον όμως θα είμαι περήφανη που εν πατώ στο κατάστημα της. Και πλέον ξέρω το size μου και θα παραγγέλω από το ίντερνετ. Επίσης καλώ τα μέλη του ΣΙΚ αλλά και όσους εκαταλάβαν για ποιο κατάστημα πρόκειται να μεν πατούν.

Κάτω οι μέγαιρες!! 


*Update: κατόπιν παράκλησης των αναγνωστών και ακολουθώντας την πρακτική NAME AND SHAME, παρακαλώ πληροφορηθείτε ότι το κατάστημα είναι το Clarks στη Μακαρίου. 
 

Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , , edit post
15 Responses
  1. εγω δεν καταλαβα πιο ειναι το καταστημα, γιατι δεν εισαι και αρκετα διευκρινιστικη!

    απλα θελω να προσθεσω κι εγω κατι:
    χτες (στα ΚΕΠ παντοτε) ηταν παρκαρισμενα 2 υπερωκεανια πανω στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα να κοντεψω να σκοτωθω.
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, τα ΚΕΠ εχουν δικο τους χωρο σταθμευσης ακριβως πισω απο το κτιριο τους.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΟΝ!


  2. Ανώνυμος Says:

    Λενι γραψε το ονομα του καταστηματος.Αλλωστε τα γεγονοτα εν πραγματικά μονο του δυσφημίζεται


  3. zappa Says:

    Profanws h en logw kyria den hksere pws na parkarei to yperwkeani, kai ean profanws eixe kati poly sobaro na kanei, pou htan shmantiko na to balei sto parking grhgora kai ka8ysterhsh enos nanosecond (idiws me ypaitio atomo xamhloterhs koinonikhs takshs) 8a prokalouse to telos tou kosmou


  4. Ανώνυμος Says:

    A efkikan kai apotelesmata peri ratsismoy stin evropi.Mantepse pioi en protoi.


  5. Ανώνυμος Says:

    Έλεος!! Τι εν τούτα τα χωρκατιλλίκια??
    Αλόπως στην Κύπρο, οι πωλήτριες εν η πιο αντιπαθιτική ράτσα που συναντάς.
    Ξένες-Κυπραίες στο ίδιο τσουβάλι.


  6. Eólica Says:

    Μα εν για το Κλαρκσ που λαλείς στη Μακαρίου; Οξά; Να μεν τους κάμνουμε τζιαι δυσφήμιση τους αθρώπους! Τρέξατε τρέξατε όλοι στο γυναικοπάζαρο στη στοά απέναντι που τα καλά καθούμενα, ανοιχτό μέχρι σήμερα στις 8 έσιει τέλεια πράματα!!
    Κάτω οι μαννολευκωσιάτισσες καταστηματαρχίνες!


  7. Mana Says:

    Λοιπόν πρέπει να πεις όνομα καταστήματος. το ίδιο να κάνουμε και όσοι έχουμε παρόμοιες εμπειρίες. και θα τους μποϊκοτάρουμε. Power.


  8. Ανώνυμος Says:

    akrivos .Katse na evro ena onoma cafe pou en etirouse sillogikes simvasis na men pai kanenas.
    Me to kolo Jumbo eniksero ti egine giati tzie tziame ipirhi provlima
    alla NA MEN PATE JAMBO(me a okse me u pou eni?)


  9. Ανώνυμος Says:

    Ivra to kai gia to kolocafe tous

    http://proedrikes.blogspot.com/2009/10/banner-cafe-la-mode.html


  10. Leni Says:

    Νεράιδα, μα τα υπερωκεάνια μπορούν να παρκάρουν στους χώρους στάθμευσης για τον κοινό κόσμο;! Κοίτα εξελίξεις ο κόσμος.

    Ανώνυμε/-η 1, βλέπε update.

    Ζάππα, η κυρία ήταν η υπάλληλος και κατά πάσαν πιθανότητα ιδιοκτήτρια του εν λόγω καταστήματος και μόνο κόψιμο δικαιολογεί τη βιασύνη της.

    Ανώνυμε/-η 2, ρατσισμού; Ρατσισμού.. Χμμμ εν μου έρκεται τίποτε.

    Ανώνυμε/-η 3, ΑΡΧΟΝΤΟχωριατιλλίκια για να είμαστε πιο ακριβείς. Χειρότερα που τα χωρκατιλλίκια. Ειδικά όταν η πωλήτρια είναι και χεσμένη της λίρας καταστηματάρχης.

    Εόλικα, μπίνγκο. Να μεν πω, έχασα το παζαράκι..

    Ανώνυμε/-η 4, το Jumbo εν όπως το έγραψες την 1η φορά. Εν ξέρω τι έγινε, τα κανάλια εν ασχολούνται άμα δεν έχει τίποτε spicy η υπόθεση.


  11. Ανώνυμος Says:

    Gia sou re leni.Etsi etsi.
    Ego pou tin diki mou plevra DESMEVOME NA MEN GORASO GOVAKIA POU DAME .

    KOLO CLARKS


  12. Sike Says:

    1. το κκλαρξ έshει τζιαι γοβάκια;

    2. νεράιδα, εχτές στο ΚΕΠ επάρκαρα τζι εγώ πας το πεζοδρόμιο. Η είσοδος του ππάρκιν τους ήταν ημιμπλοκκαρισμένη. Στο κωλοππάρκιν τους, επίσης, έshισα τα κωλά του αυτοκινήτου μου (όχι υπερωκεάνιο) μια φορά. Ππλας, είχα τζιαι το αθρωπούι μαζί μου τζιαι εν έθελα να το αφήσω πίσω που το κτίριο μόνον του αλλά μπροστά την είσοδο όπου θα κατέβαινα να δώσω μιαν κόλλα τζιαι να φύω.

    3. Εν έπρεπε να το πω τούτον έννε; FINE, καθαιρέστε με.

    4. Εόλικα λάλε μας το πιο αργά άλλη φορά.

    5. Τωρά που εποσπάστηκα με το κοινό, Λένη επερίμενα παραπάνω που σένα. Μα ούτε ένα υφάκι πιλέμου;; ("μάγκουμου" νομίζω το λέτε στα μέρη σας) Αλόπως εν η εθνική μέρα αλληλοαπογοήτευσης.

    6. Εθυμίσετε με να τυπώσω τζείντα αυτοκόλλητα των στρητ πάνθερς "η ηλιθιότητα δεν είναι αναπηρία" για το ππάρκιν του τζιάμπο (σόρρυ ανώνυμε, ούτε εγώ ξέρω τι έγινε τελικά, αλλά τζιαι σόρρυ που γλυτώνω τα μαλλοτζιέφαλα μου τζιαι που οι καιροί είναι χαλεπιανοί...)

    7. FINE. Kαθαρίστε με.


  13. Leni Says:

    Sike,
    1. που να εμφανίζουνται; Ναι, φλατ.

    3. Άμα ήταν για κάτι δευτερόλεπτα συγχωρούμε σε.

    4. Ναι Εόλικα :Ρ (εγώ εν εμπορούσα έτσι κι αλλιώς, κλαψ)

    5. Το υφάκι θα το επιχειρούσα ΑΝ ΕΘΩΡΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. Αφού ήταν θολωμένο το δειν της που τα νεύρα, χαλόου. Το "μάγκουμου" νομίζω εν άλλης περιοχής, αλλά το γνωρίζω.

    6. ΜΑ ΕΝ ΤΑ ΕΤΥΠΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ;!!

    7. Θα σου δώκουμε άδεια μητρότητας, έτσι κι αλλιώς είναι προφανές ότι ο ΣΙΚ περνά μια μικρή κρίση.


  14. Neerie Says:

    κρίση όντως περνά ο ΣΙΚ.

    ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝ ΕΔΩΚΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΩΣ ΤΩΡΑ!

    COME ON PEOPLE already!!!


  15. Leni Says:

    ΧΑΧΑ neerie τι έγινε; Εκοντέψαν οι γιορτές τζαι αθθυμηθήκαμε τες συνδρομές;; Α; Α;;