Η παύση που παρατηρείται στην Ατομική μου Ενέργεια ωφείλεται στη μετακόμιση που παλεύουμε να κάνουμε. Αφ'ενός γιατί ο λιγοστός ελεύθερος διαθέσιμος χρόνος ημερισίως αναλώνεται στο να κάμουμε τζαι κανένα μπάνιο και αφ'ετέρου γιατί όταν στη CYTA σε ρωτούν αν "θέλετε να διακοπεί η υπηρεσία από τώρα ή να περιμένουμε μέχρι να γίνει η πλήρης μεταφορά;" τζαι πεις τους "να την κρατήσουμε μέχρι να γίνει η πλήρης μεταφορά" εννούν ότι θα σου αφήκουν μόνο τη γραμμή του τηλεφώνου που ένηγουέη εν χρησιμοποιείς τζαι το ίττερνε θα σου το κόψουν. Στο μεταξύ εγώ πληρώνω τη CYTA για το ίττερνε κι αυτό κάθεται υπομονετικά πίσω που τη γραμμή μέχρι να κλείσουμε ραντεβού με τον τεχνικό της CYTA να έρτει να του βάλει το σύρμα και να μπορέσει αυτό να shιονωστεί και πάλι μες στο computer μου.

Oh well.. 

Κατά τα άλλα οι μέρες έχουν αρκετό πακετάρισμα και λιγότερο χρόνο για ξεπακετάρισμα.
Κι ενώ ευχόμουν η μετακόμιση να είναι κάπως έτσι
(εικόνα εδώ)

μάλλον εν κάπως έτσι.

(εικόνα εδώ)


Εν κανούν ούλλα τα άλλα (η Πολιτική Άμυνα που τωρά εθυμήθηκε να μας ξανακαλέσει, η ΚΟΕ που τωρά εθυμήθηκε να μας βραβεύσει τους εθελοντές, ο κόσμος που τωρά εθυμήθηκε να χαρτωθεί, η μαστόρισσα μου που τωρά εθυμήθηκε να κάμει διακοπές τζαι εν μπορώ να πιάσω ιδιαίτερη άδεια, οι φίλοι που που τωρά εθυμηθήκαν να θέλουν βοήθεια ποτζεί ποδά) βουρώ να χώνω και το παιδί μου γιατί εν ενημέρωσα τον σπιτονοικοκύρη ότι έβαλα σκύλο μες στο διαμέρισμα του. Και πριν να πείτε οτιδήποτε, νομίζω ότι αυτό ήταν το δίκαιο δεδομένου ότι εν τόσο γύφτουλας που στον ένα χρόνο που μεινίσκω στο διαμέρισμα του τζαι ακριβοπληρώνω του το ενοίκιο έφερα τον μια (1) φορά να μου σάσει τρία (3) πράματα τζαι: το ένα εν το έσασε, το άλλο εχάλασεν το τέλια τζαι το τρίτο όχι μόνο δεν το έσασε αλλά εσφόντζησε τα αγιώματα του πας στην άσπρη μου πετσέτα γαμώντας μου την φορ έβερ. Οπότε καμία διάθεση για συζήτηση με τον σαγλόσαγλο και άρα κινηματογραφικό τρέξιμο και χώσιμο του παιδιού όπου να'ναι όμως...

Αυτά προς το παρόν.

Σας αφήνω με δύο πολύ αγαπημένα τραγουδάκια από matisse!



Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , 14 τσιουτσίσαν | edit post

The Cyprus 2 euro coin has been awarded first prize, gaining the title “Best Trade Coin” in an international competition organised in 2009 by Krause Publications, the American publisher of “World Coin News”, the Central Bank of Cyprus has announced.

The winning coin is the common 2 euro circulation coin which depicts a cross shaped idol dating back to the chalcolithic period (3000 BC). The idol is an example of Cyprus’ prehistoric art and civilisation.

According to the judges, the coin possesses all-around appeal both from the aesthetic and commercial viewpoints, and best meets the basic considerations of actual circulation as a monetary unit.

The award will be presented on 30 January 2010 during a special ceremony at the World Money Fair in Berlin.


Πηγή: Financial mirror

Ξαφνικά νιώθω πολύ περήφανη!
Go σταυρόσχημο ειδώλιο!
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , 12 τσιουτσίσαν | edit post
Λαλεί σου η γεναίκα σου:
-Ρε αγάπηηηη, κάμε τίποτε ρε αγάπη για τζείν'τον άσπρο τον τοίχο τζαι εν μπόρω να τον θωρώ έτσι όφκερο!

Έχεις επιλογές:
  1. να την αγνοήσεις τζαι να την ακούεις να αρρώννει ώστι να αποφασίσεις να κάμεις κάτι 
  2. να κάμεις μια μαλακία τζαι να την ακούεις να αρρώννει ώστι να αποφασίσεις να κάμεις  κάτι καλό 
  3. να κάμεις κάτι καλό τζαι να είναι χάππυ
  4. να κάμεις κάτι σούπερ τζαι να απολαμβάνεις great bjs for the rest or your life 
This guy is one lucky guy :) 


The "Big Wall" Project from Taras Lesko on Vimeo.

WOW
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , 13 τσιουτσίσαν | edit post
Να λείπουν οι κλανιές. ΣΑΣ παρακαλώ.

Είδαμεν τζαι επάθαμε να πείσουμε τους κύριους κύριους βολευτές να περάσει ο νόμος κατά του καπνίσματος. Τωρά έχουμε να ακούμε τα κλαψομουνίσματα των καπνιστών που τους καταπατούμε το δικαίωμα τους  να μας βρωμίζουν ανενόχλητα και να δέχονται ωσάν μουσιαμμάδες τες ευγενικές μας παρακλήσεις να μεν μας τουμανιάζουν.

Φυσικά ακόμα και τώρα, 2 σχεδόν βδομάδες μετά την ισχύ του νόμου, οι αρχιδοφόροι καπνιστές αναρτούν προκλητικά μες στο facebook φωτογραφίες με το τσιάρο ίσια πάνω αφτούμενο.







Όπως πολλοί χρήστες του facebook θα ξέρετε, από την 1η κιόλας μέρα ισχύος του νόμου έχει δημιουργηθεί ένα (από τα πολλά) group "ενάντια στον ρατσιστικό νόμο του καπνίσματος", στο οποίο όλοι οι καπνιστές που καίγονται μαζί με το τσιγάρο τους
από την εφαρμογή του νόμου κλαψομουνιάζουν προβαίνουν σε ένα σωρό ανυπόστατα επιχειρήματα. Γιατι άλλωστε πώς να προβάλεις ένα λογικό επιχείρημα για κάτι εντελώς παράλογο όπως είναι η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής με τον τίγκα-στα-δηλητήρια τουμανοκαπνό; Εν το συζητώ καν ότι δε μπορώ να δεχτώ επιχειρήματα από καπνίστρια που είναι στο εν λόγω group τζαι η οποία εκάπνιζε τουλάχιστο 2 πακέτα την ημέρα σε όλη της την εγκυμοσύνη και δεν έκαμε καν προσπάθεια να σταματήσει ούτε και όταν είχε επιπλοκές. Παραθέτω απόσπασμα από συζήτηση μεταξύ δύο καπνιστών:

 
Κάντε ντζιλ για να διαβάσετε. Ίσως και zoom.

Πόρτος 1ος: 
Πόσο παθητικός μπορεί να γίνει κάποιος; Σίουρα εν τούτο που ήθελες να ρωτήσεις; Μήπως ήθελες να ρωτήσεις "άμπα τζαι θέλουν να το κόψουν τζαι εν τα καταφέρνουν;" Διότι εν νομίζω κάποιος που εν πραγματικά παθιασμένος με κάτι να δέχεται να το κόψει γιατί εκόψαν το σε άλλες χώρες. Βλέπε απαγόρευση κυνηγίου αμπελοπουλιών πχ..

Πόρτος 2ος: 
Πιστεύκεις ότι εν άλλη μια δικαιολογία το "σκορπάς τον καρκίνο απλόχερα"; Do some fucking research man. Open your fucking eyes, δε ότι το κάπνισμα εν κυρίως ψυχολογική εξάρτηση τζαι give us a fucking break!

Πόρτος 3ος: 
Θεωρείς αγαπητό πρόβατο ότι τζείνοι που παραπονιούνται ότι ήταν ζόλος τα μαλλιά τους μετά που μισή έξοδο ασχολούνται με μικρότητες;
Έλα να παίξουμε ένα παιχνίδι.
Πες ότι αποφασίζω να σιέσω. Τζαι κάμνοντας το, σφοντζίζουμαι πάνω σου, που πάνω ως κάτω, αλλά σκατώνω ....χμμμ... κυρίως τα μαλλιά σου. Ας πούμε τωρά ε; Λοιπόοον, πάεις εσύ αηδιασμένη σπίτι τζαι λούνεσαι. Πλυνίσκεις τζαι τα ρούχα σου τζαι θεωρητικά είσαι back to normal. Αλλά γαμώτο τζείνη η σκατίλα εν λέει να φύει που τα μαλλιά σου, παρόλο που τα έλουσες 2 τζαι 3 ζουμιά. Τούτο το συνειδητοποιείς όταν φκεις πλέον που το μπάνιο. Φτου γαμώτο, πρέπει να τα ξαναλούσεις. Σε ποιον άλλωστε αρέσκει να μυρίζουν τα μαλλιά του σκατά; Ξαναλούνεις τα την επομένη, εφόσον έχεις τραβήσει μια ολόκληρη μέρα τζούρες σκατίλας από τα μαλλιά σου (πρέπει να κάμνουμε τζαι οικονομία στο νερό, το υδατικό ισοζύγιο εν fucked up, remember?) τζαι επιτέλους τα μαλλιά σου επανήλθαααν. Αποφασίζεις να πάεις με τες φίλες σου για ένα καφέ στο αγαπημένο σας στέκι. Τζιαμέ που κάθεστε τζαι ήρτε μόλις ο αρωματικός σας καφές, (-ώωωχχου μουσκομυρίζει ο καφές μου! - Ευτυχώς γιατί πιερώνουμεν τον ολόγρουσο! -Κόρη ίντα άρωμα έβαλες; Εν τέλειο! -Εν το νέο Αρμάρι κόρηη) τσουπ ένας άλλος καθυστερημένος αποφασίζει να σιέσει τζαι σφοντζίζεται πάνω σας πάλε. Fix them and they've leaned.   

Οπότε αγαπητό πρόβατο που έσυρες τον πόρτον νούμερο 3, ίσως να συμφωνήσεις μαζί μου ότι αξία ζωής είναι ΚΑΙ ο καθαρός αέρας.

Πόρτος 4: 
Καλύπτεται που την πιο πάνω παράγραφο και την απλή προσθήκη ότι αν είχες ανεπτυγμένη την ενσυναίσθηση σου πέραν του βρεφικού επιπέδου εν θα έγραφες κάτι τέθκοιο.

Οπότε να παρακαλέσω τους θεριακλήδες της Κύπρου που μας έχουν αρτζιοπρήξει τον τελευταίο καιρό τζαι που λάσσουν χωρίς να φιλτράρουν τες μαλακίες που φκαίνουν που το στόμα τους, να λείπουν οι κλανίες. 

Στο τέλος της ημέρας, μόνο καλό θα σας κάνει.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , , 16 τσιουτσίσαν | edit post
Love at first listen! ♥ 



Και πραγματικά δεν το χορταίνω!

Το πιο πάνω τραγουδάκι είναι από την τελευταία συλλογή της Άννας Αναστασίου, Lilies & Rainbows, και την οποία για την τελευταία μισή ώρα προσπαθώ να δω πως θα πάρω στα χέρια μου *τριψ τριψ*.

Τελικά η Άννα Αναστασίου του Bestradio είναι πέραν πάσης αμφιβολίας η αγαπημένη μου μουσική παραγωγός. Για να πάρετε μια γεύση συνδεθείτε εδώ Δευτέρα με Παρασκευή, 12:00-14:00. Έτσι promotion, ούτε να πληρώνουμουν. :) 


Στο μεταξύ ονειρεύομαι τη μέρα που στο αυτοκίνητο μου θα μπορώ να ακούω internet radio...
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , 0 τσιουτσίσαν | edit post
  • ΣΚΥΛΛΟΣ. Σκύλλος είναι. Ούτε κάττος, ούτε κουνέλλι, ούτε κατσόshοιρος, ούτε αρκούδα, ούτε νυχτερίδα και σίουρα όι κότσιρος φορ φακς σέηκ!

  • Καλή μου, γλυτζειά μου τζαι όμορφη μου. Να παίρνεις μαζί σου σακάκι αφού αναγκαστικά πλέον φκαίνεις έξω να καπνίσεις τζαι ρυάς. Επειδή σας σας εφκάλαν έξω να καπνίσετε, εν σημαίνει ότι είσαστε "όπως τους γύφτους". Όπως τους γύφτους ήσασταν που μας εκαπνίζετε εμάς τόσο καιρό. Μερσί.









  • Καλή η μουσική στη μπουάτ Πέραμα στη Λεμεσό. Εντελώς ξενέρωτη όμως η εμφάνιση της τραγουδίστριας. Τραγουδάς μεν έντεχνο, αλλά εν είπε κανένας ότι πρέπει να μοιάζεις με μαθήτρια του γυμνασίου. Εκτός τζαι αν είσαι μια. Παρά την καλή φωνή, ο συνδυασμός της εμφάνισης με το ύφος αλά έχω-καλή-φωνή-τζαι-το-τραγούδι-για'μένα-εν-παιχνίδι-τζαι-βαρκούμαι-τζαι-λλίο, είχαν ως αποτέλσμα να μεν με πείσεις.

  •  €10 για ένα μικρό μπουκάλι κακό κρασί, €7 για μια Heineken τζαι €6 για ένα σικλούι με 15 νάτσος τζαι 2 σταξιές ντιπ. Ππλας, παραγγέλνουμε στο σερβιτόρο 2 μπουκάλια νερό τζαι απαντά "only?!" τζαι σούζει τζαι το χέρι του με ανάλογο υφάκι. Κι έτσι αγαπητοί σερβιτόροι χάνετε τα τιπς.

  • Τζαι πού'σαι ρε παρέα που άναψες τσιάρο μες στο μαγαζί τζαι χώνεις το! Τζαι'σύ ρε φιλενάδα που επίσης άψες τσιάρο μέσα, ετραβήσαν μια τζούρα ούλλοι της παρέας σου τζαι εφκήκες έξω να το τελειώσεις! Ήταν να πω ότι κάμνετε όπως τους ναρκωμανείς, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει 13 χρόνια που ορίστηκε ως εθιστικό το κάπνισμα τζαι ως ασθενείς οι καπνιστές.

  • Την Κυριακή στη Λεμεσό εσταματήσαμε σε 7 (εφτά, seven, sette, siete, sept, saba) περίπτερα για να έβρουμε εφημερίδα. Κανένα δεν έφερνε εφημερίδες. Στο 4ο εν άντεξα τζαι ερώτησα: Στη Λεμεσό ο κόσμος εν θκιαβάζει εφημερίδες; Εν εφτά περίπτερα τούτα ρε κουμπάρε. Η απάντηση ήταν ότι "θέλουν τιπόζιτο €3500 τζαι κάμνουν τζαι παραποθκιές. Είχα παλιά τζαι έφκαλα τες. μπλα μπλα μπλα μπούλshιτ"

  • Κατά τα άλλα, ευχαριστούμε την υπέροχη οικοδέσποινα μας για τη φιλοξενία και σόρυ για το πούπινγκ αράουντ του παιδιού μας.

  • Τέλος, σαν τη θάλασσα εν έχει!
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , , 8 τσιουτσίσαν | edit post