• ΣΚΥΛΛΟΣ. Σκύλλος είναι. Ούτε κάττος, ούτε κουνέλλι, ούτε κατσόshοιρος, ούτε αρκούδα, ούτε νυχτερίδα και σίουρα όι κότσιρος φορ φακς σέηκ!

  • Καλή μου, γλυτζειά μου τζαι όμορφη μου. Να παίρνεις μαζί σου σακάκι αφού αναγκαστικά πλέον φκαίνεις έξω να καπνίσεις τζαι ρυάς. Επειδή σας σας εφκάλαν έξω να καπνίσετε, εν σημαίνει ότι είσαστε "όπως τους γύφτους". Όπως τους γύφτους ήσασταν που μας εκαπνίζετε εμάς τόσο καιρό. Μερσί.









  • Καλή η μουσική στη μπουάτ Πέραμα στη Λεμεσό. Εντελώς ξενέρωτη όμως η εμφάνιση της τραγουδίστριας. Τραγουδάς μεν έντεχνο, αλλά εν είπε κανένας ότι πρέπει να μοιάζεις με μαθήτρια του γυμνασίου. Εκτός τζαι αν είσαι μια. Παρά την καλή φωνή, ο συνδυασμός της εμφάνισης με το ύφος αλά έχω-καλή-φωνή-τζαι-το-τραγούδι-για'μένα-εν-παιχνίδι-τζαι-βαρκούμαι-τζαι-λλίο, είχαν ως αποτέλσμα να μεν με πείσεις.

  •  €10 για ένα μικρό μπουκάλι κακό κρασί, €7 για μια Heineken τζαι €6 για ένα σικλούι με 15 νάτσος τζαι 2 σταξιές ντιπ. Ππλας, παραγγέλνουμε στο σερβιτόρο 2 μπουκάλια νερό τζαι απαντά "only?!" τζαι σούζει τζαι το χέρι του με ανάλογο υφάκι. Κι έτσι αγαπητοί σερβιτόροι χάνετε τα τιπς.

  • Τζαι πού'σαι ρε παρέα που άναψες τσιάρο μες στο μαγαζί τζαι χώνεις το! Τζαι'σύ ρε φιλενάδα που επίσης άψες τσιάρο μέσα, ετραβήσαν μια τζούρα ούλλοι της παρέας σου τζαι εφκήκες έξω να το τελειώσεις! Ήταν να πω ότι κάμνετε όπως τους ναρκωμανείς, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει 13 χρόνια που ορίστηκε ως εθιστικό το κάπνισμα τζαι ως ασθενείς οι καπνιστές.

  • Την Κυριακή στη Λεμεσό εσταματήσαμε σε 7 (εφτά, seven, sette, siete, sept, saba) περίπτερα για να έβρουμε εφημερίδα. Κανένα δεν έφερνε εφημερίδες. Στο 4ο εν άντεξα τζαι ερώτησα: Στη Λεμεσό ο κόσμος εν θκιαβάζει εφημερίδες; Εν εφτά περίπτερα τούτα ρε κουμπάρε. Η απάντηση ήταν ότι "θέλουν τιπόζιτο €3500 τζαι κάμνουν τζαι παραποθκιές. Είχα παλιά τζαι έφκαλα τες. μπλα μπλα μπλα μπούλshιτ"

  • Κατά τα άλλα, ευχαριστούμε την υπέροχη οικοδέσποινα μας για τη φιλοξενία και σόρυ για το πούπινγκ αράουντ του παιδιού μας.

  • Τέλος, σαν τη θάλασσα εν έχει!
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , , edit post
8 Responses
  1. Aurora Says:

    Just for the record,
    στη Λευκωσία, στη Versus ένα μπουκαλάκι νερό στοιχίζει 4 ευρω. Στο δε Red, η είσοδος για την εμφάνιση του Πορτοκάλογλου, με τα έσοδα για το Ραδιομαραθώνιο και καλά ήταν 35 ευρώ, χωρίς ποτό (βάλε μια μπίρα κυπριακή ρε καραγκιόζη, πόσο σου στοιχίζει, 50 σεντ;), έτσι μια Carlsberg και ένα ατομικό λευκό κυπριακής παραγωγής στοίχισαν μαζί 18 ευρώ. Ναι, ναι εν σωστά τα μαθηματικά σας, 9 ευρώ το ένα!


  2. ρίτσα Says:

    μα έσιει κάτι χρόνια να πάω πέραμα. εν καλό λαλείς να το ξαναπεισκεφτώ;

    να σας ζήσει το μωάκι, εν πολλά κιουτ, άρεσεν μου πολλά, ζουρτούα

    καλάν αν εν σε τουριστικά περίπτερα που εκόίταζες σίουρα ένεχουν!


  3. Ουφ! Says:

    άσε που τα δύο μπουκάλια νερό μπορεί να στοίχιζαν από 5 ευρώ το ένα!!! (four seasons cafe)

    σαν τη θάλασσα εν έχει, σωστά
    :-)


  4. Eólica Says:

    ίντα καλά να ξεφεύγεις λλίο που λευκώshaντα μέσα μέσα!
    έτσι έτσι name and shame.
    Εν τέλεια η φωτογραφία με το πούρο!! Άτε γιατί πολλά μας τα επρήσαν οι καπνιστές! Τις προάλλες ετσακώνουμουν με τον Πέιπ κανένα μισάωρο για το θέμα!


  5. Ktino Says:

    εν σιύλλος;;;;;;; μα τζείνο στη φωτο εν σιύλλος;;; παρέτα ρε....


  6. Joy Tears Says:

    Εν ά-ψο-γο το μωρό σας!!!
    Ωστε οι Λεμεσιανοί εν πουλούν εφημερίδες στα περίπτερα τους;;; Κύριε ελέισον πιον!
    Όμως εν τέλεια να φεύκεις για Σ/Κ και να πιαίννεις Λεμεσό...μόνο και μόνο για τον πρωινό καφέ δίπλα στην θάλασσα εν ούλλα τα λεφτά! (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
    Επίσης ΖΗΤΩ στην απαγόρευση του καπνίσματος!! Πάμε σπίτι και τα μαλλιά μας και τα ρούχα μας εν βρωμούν!!


  7. Leni Says:

    Aurora, καλωσόρισες! Καλά τζαι συμφέρει τους πάντως.

    Ρίτσα, σκέφτου το, γενικά η μουσική ήταν καλή. Μεν πιεις πολλά όμως τζαι σίουρα μεν παραγγείλεις νερό αν δεν πατήσει τα 300 ευρώ ο λογαριασμός σου. Ευχαριστούμε :)
    Τζαι στην τουριστική να ήταν, εν παν Κυπραίοι; Αφού εκάτσαμε σε μεγάλο cafe που δεν είχε ξένο για δείγμα! Καταλαβαίνω τούτο που λες, αλλά μιλούμε για 7 περίπτερα.. :/

    Ουφ, τζαι ενόμιζα ότι το Παρίσι ήταν κόψιμο της κεφαλής. Four seasons ladies and gentlemen.

    Εόλικα, ε ναι, επιβάλλεται (ας όψονται τα βαφτίσια και οι γάμοι οξά ελάλουν σου που θα ήμουν πάλε τούντο σαββατοκυρίακο).. Δάσκαλος που δίδασκε ο Πέηπ;

    Κτηνό, ό,τι μπόρει ο καθένας φίλε μου.. :Ρ

    Rain tears, κι εσύ καλωσόρισες! Ευχαριστούμε!


  8. Sike Says:

    @ktino, εν kozziros ρε φιλε τζεινο στη φωτό. Ούτε σκύλλος, ούτε κάττος, ούτε κουνέλλι, ούτε κατσόshοιρος, ούτε πούρος.

    ΓΓ του ΣΙΚ, πάλε άπραγη σε βρίσκω στο θέμα με τους κρυφοτσιαρτζήες. Έπρεπε να ρέξεις που δίπλα τους πορδίζοντας, να τραβήσουν ούλλοι που μια τζούρα, τζιαι να φκεις έξω να shέσεις.