Εν μπορώ να σας περιγράψω την αγάπη που έχουμε για τούτο το σκυλί.
Όταν πριν κανένα μήνα επήαμε για το εμβόλιο μας και τη νύχτα εν είχε όρεξη ούτε να φάει, ούτε να παίξει, ούτε καν να μας ακκάσει, εμαραζώσαμε πάρα πολλά. Άστε που ανησυχήσαμε τα μάλα. Εσκέφτουμουν να πιάσω τον κτηνίατρο η ώρα 10 τη νύχτα, τόσο άσχημα ήταν το μωρό.

Χαίρομαι ιδιαίτερα το μεγάλο Μωρό που την αγαπά πάρα πολλά. Πρέπει να τους δείτε να παίζουν, εν έχουν λάθος :)

Φυσικά, το να είσαι γονιός εξυπακούει να κάμνεις τζαι πράματα που εν σου αρέσκουν. Όπως πχ να δέρνεις το λουλουδάκι σου άμα σου τρώει τα φκιόρα τζαι ξανίζει σου τες γλάστρες. Τι να της κάμω που της αρέσκει να τρώει το χώμα;! Εν μπόρω όμως να την έχω έτσι, εν να μάθει να κάμνει ό,τι θέλει. Οπότε δέρνω την τήν ώρα που κάμνει τη ζημιά τζαι ύστερα μαραζώνω. Ούφφου αγαπώ την πολλά.

Τζαι άμα αγαπάς έτσι ένα σκυλί, εν μπορώ να φανταστώ πόσο αγαπάς ένα μωρό. Το δικό σου μωρό...

 Εν τέλια κοπέλλα. Κάμνει κάτι πελλαρούες μέσα μέσα, εν μπορείς να μεν φυρτείς που το γέλιο. Που τες κορυφαίες της φάσεις ήταν όταν ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με μάππα. Μια μιτσιά μαππούα σαν του τέννις, αλλά για σκύλους. Το τι γέλιο εκάμαμε με το Μωρό δεν περιγράφεται! Εκόντεφκεν της λλίο τζαι εππήδαν πίσω. Εκόντεφκεν της λλίο παραπάνω, εππήδαν πίσω. Το χάζι το μεγάλο ήταν όταν επιτέλους άγγιξε τη μάππα τζαι η μάππα -σε αντίθεση με τα υπόλοιπα της παιχνίδια- εκινήθηκε. Άρκεψε να γαβγίζει, σε φάση που εν εγάβγιζε ακόμα. Επεριεργάζετουν την με πολλή περιέργεια για πολλή ώρα τζαι στο τέλος έπρεπε να την πιάσει το Μωρό τζαι να της τη βάλει μες στο στόμα για να ξεθαρρέψει να την πιάσει. Που τότε έγινε που τα αγαπημένα της παιχνίδια. Τωρά έχει μια άλλη μαππούα, μια πορτοκαλί φωσφόρο που εν μαλακή πλαστική spiked. Πολύ γέλιο. Πιο κάτω θα δείτε το κωλί της (ή ό,τι ξεχωρίζει που τούτο) καθώς προσπαθεί να την πιάσει που πουκάτω που το τραπεζάκι της τηλεόρασης. Ήταν φυρμός. Αν εφαίνετουν καλά τζαι η φωτογραφία με το τεντωμένο της ποούδιν ήταν να σας την βάλω! 



Τελευταία αγόρασα της τζαι λουρί που αυξομειώνεται το μήκος του, για να μπόρει να χωρκοϋρίζει άνετα στες βόλτες μας. Τζείνο του ενός μέτρου που μας έδωκε ο κτηνίατρος εκαταπίεζεν την πολλά. Σήμερα εκαταφέραμε να πάμε την 1η μας βόλτα στη νέα γειτονιά με το καινούριο μας λουρί. Μιλούμε έκαμε ΕΤΣΙ χαρές! :) Εγύριζε ποτζεί, εγύριζε ποδά, εβούτταν μες στα χόρτα, μες στα λουλούδια, ήταν σκέτη απόλαυση!

Η φωτό παρακάτω επάρθηκε μόλις ήρθαμε σπίτι, που σαν σωστή πριντζηπέσσα επήε τζαι έπλωσε μες στο ηλιούι, δίπλα που τα φκιορούθκια μου, το λουλουδάκι μου ♥.

Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , edit post
16 Responses
  1. ρίτσα Says:

    οοο
    μάνα μου τη ρε, εν πολλά κιουτ λένη μου


  2. Joy Tears Says:

    Το πιο πολλύ χάζι έχουν το όταν εν μωρά και προσπαθούν να γαβγίσουν και το μόνο που καταφέρνουν εν κάτι ψηλές νότες πολλά γελοίες!
    Η δική μου είχε πολλύ χάζι όταν ήταν μωρό και αλλάξαμε τα πατώματα κι επειδή ήταν καινούρια εγλιστρούσαν πολλά και συνέχεια έκαμνε πατινάζ στην προσπάθεια της να βουρήσει.
    Εν τέλεια πουρέκι το δικό σας! Φτου!


  3. postbabylon Says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    thelw skyllaki twra!!!
    en pourekkin


  4. Aurora Says:

    Είδε hoover ή ακόμα;;; Πιστολάκι μαλλιών;
    Την ουρά της ανακάλυψεν την ή ακόμα;
    Το χάρτι τουαλέτας;;
    Εμένα ο δικός μου όταν ήταν 3ων μηνών είχε ανακαλύψει ένα βράδυ το κωλόχαρτο, το είχε τραβήξει όλο, προφανώς, και το πρωί όταν ξύπνησα ήταν η τουαλέτα γεμάτη κομματάκια χαρτί. Όλη!! ΣΑν κονφετί! Αποθέωση.


  5. Ανώνυμος Says:

    Μάνα μου το παιδί σας!! Να σας ζήσει!! Πτού, πτού!! :))


  6. Μάνα μου ρε :) Σκέτη γλύκα!

    Επειδή είμαι σίουρος ότι σαν σωστή χαζομαμά ούλλην την ώρα φκάλλεις φωτογραφίες, θέλω να δώ κι άλλες. Φώτοποστ. Γίνεται; :)


  7. "Εν μπορώ να σας περιγράψω την αγάπη που έχουμε για τούτο το σκυλί"
    οχι, μπορεις.μας το απεδειξες στο προηγουμενο!!!!

    κ επειδη δεν μπορω να καταλαβω, οχι οτι σκαμπαζω ιδιαιτερως απο τετοια, τι ρατσα ειναι;



    υ.γ.:κι εγω ετρωγα το χωμα οταν ημουν μικρουλα
    :p


  8. Leni Says:

    Ρίτσα, ναι ένναι; *grin*

    Rain tears, χεχεχε τζαι'μάς ξερογυρίζει πας στα πλακάκια :Ρ

    Postbabylon, αν σε παίρνει πιάσει ένα :)

    Aurora, hoover εν είδε αλλά πιστολάκι είδε. Αφού στεγνώνω την κάθε φορά μετά το μπάνιο! Την τελευταία φορά ήταν λες κι εσύ αποθέωση, εν εκατάλαβα αν το απολάμβανε ή αν το εφοβήθηκε. Είχε πλάκα πάντως!

    Ανώνυμε/-η, μερσί :)

    Κουνουπούδιν μου, ακόμα εν αξιώθηκα να πιάσω καινούρια φωτογραφική οπότε μαζοχίζομαι με το κινητό. Αλλά θα σας κάμω ένα φωτοπόστ μόλις μαζευτούν ακόμα λίγες :)

    Νεραϊδούλα μου, δε σου άρεσε το προηγούμενο ποστ ε; Χεχεχε *αχεμ*
    Είμαστε πομεράνιαν :)


  9. Sike Says:

    ma tziai to idio epiplo tileorasis?!!


  10. Leni Says:

    Sike, εν το έπιπλο της τηλεόρασης που εξαναείδες. Απλά τωρά έπιασα τζαι το βοηθητικό το τραπεζάκι, το οποίο εξικόλλησε όπως τζαι το δικό σου τζαι επήρα το πίσω τζαι έπιασα άλλο (το ίδιο :Ρ)


  11. Ανώνυμος Says:

    μάνα μου την ρε!
    Αλλά εγώ προτιμώ τα γατάκια..
    εν τα πολλοσυμπαθώ τα σκυλάκια..
    πρέπει ναν παιδικό ψυχολογικό τραύμα!
    να σας ζήσειιι!!


  12. Sike Says:

    define "επήρα το πίσω"
    το ξηκολλημένο;;


  13. Leni Says:

    Onewaystream, merci!

    Sike, ε ναι, αφού εν είχε 5 μέρες που το αγοράσαμε! Εκάμαμε τζαι αλλο δέκα να έβρουμε την απόδειξη τζαι μετά επήρα τους το πίσω, στημένο τζαι ξικολλημένο. Εν μου είπαν με μα, με μου.


  14. Mana Says:

    ακριβώς όπως τα μωρά, έτσι είναι. η αγάπη που σου δείχνουν δεν ανταλλάσσεται με τίποτε.


  15. Ουφ! Says:

    ναι!!! θέλουμε και άλλες φωτό!!!
    είναι κούκλα!!! το θριαμβευτικό ύφος με τη μαππούα εν τέλειο!!!


  16. Τί όμορφο να έχεις κάτι να αγαπάς και να σε αγαπά τόσο πολύ...