Το Σαββατοκυρίακο που πέρασε είχαμε τον Στόχο. Για τη διοργάνωση του Στόχου εργάστηκαν κάποια άτομα σε τακτική εθελοντική βάση κι εγώ που επληρώνουμουν και ήμουν επί του συντονισμού των διαδικαστικών. Επιπρόσθετα για τις ανάγκες μας εργοδοτήσαμε λίγα άτομα για το Σαββατοκυρίακο.

Εχάρηκα γιατί:
  • γνώρισα πολύ και εξέχον κόσμο, από Κύπρο, Ελλάδα και άλλη ευρωπαϊκή χώρα (εχάσαμε κιόλας άτομα λόγω του μαννοηφαιστείου, για δες καιρό που διάλεξε το ηφαίστειο να πομπάρει!)
  • αν και η πίεση ήταν πολλή και τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν για να σπάζεις (δεδομένου ότι την Παρασκευή εκάμαμε έλεγχο τζαι ήταν όλα ΟΚ), τα ξεπεράσαμε με καλή διάθεση και διασφαλίστηκε η ομαλή ροή του Στόχου
  • αν και με τα μισά άτομα που εργοδοτήθηκαν γνωριστήκαμε μόλις το Σάββατο, εσυνεργαστήκαμε άψογα, φέρνοντας εις πέρας τη δουλειά μας άριστα, ΤΖΑΙ επεράσαμε πολλά καλά, με καμπόσο γέλιο τζαι πελλάρες
  • το υλικό μας και τα αναμνηστικά (που εθκιάλεξα) άρεσαν πολύ
  • εδεχτήκαμε πολλά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση
  • επήρα comment από τον Άλλο ευρωπαίο ότι ήβρε μας τόσο επαγγελματίες που ενόμισε είχαμε εταιρεία τζαι ότι με τα άτομα που εργοδοτήθηκαν εδουλεύκαμε χρόνια μαζι! Επίσης είπε μας ότι η διοργάνωση μας ήταν πολλά καλύτερη που άλλα 5 παγκόσμια παρόμοια events που είχε πάει (την οποία είχαν αναλάβει κοψοκεφαλίσιμες εταιρείες). Επιπρόσθετα, επειδή έκατσε πάνω (έφτασε τζαι ήρτε πριν την έκρηξη του ηφαιστείου τζαι τωρά εγκλωβίστηκε) έφκηκε η πίστη μου να βουρώ να τον κανονίσω με τη γεναίκα του να παν έσσω τους και ως εκ τούτου η εκτίμηση του προς εμάς ανέβηκε πάρα πολύ (τωρά που το σκέφτουμαι εν εμείς που εκάτσαμε πάνω γιατί πιερώνουμεν του τη διαμονή του για 5 μέρες έξτρα που την ημέρα που έφευκε!)
  • με πολλή ευγένεια, χαμόγελο και καλή διάθεση έσβησα πολλά συννεφούθκια τζαι τούτο both άρεσε μου τζαι εκτιμήθηκε
Επίσης:
  • επήρα μια πρόταση να παντρευτώ έναν καλαμαρά επειδή με εσυμπάθησε πάρα πολλά η μάνα του (τζαι απάντησα της "απλά δε νομίζω να συμφωνήσει ο φίλος μου").
    Ο ξάδερφος του Μωρού είπε ότι μετά την απάντηση μου είμαι επίσημα μέλος της οικογένειας :Ρ
    Ζω στιγμές απείρου κάλλους λαλώ σας! :Ρ 
  • επέζησα να βουρώ πάνω σε τάκουνους (αλλά πολλά σέξυ τάκουνους)
  • εμπήκε μου η ιδέα για άνοιγμα εταιρείας..

 Μετά που τούτο ούλλο προσπαθώ να χορτάσω ύπνο, να κάμω ένα έλεος με το διαμέρισμα και να διορθώσω το κινητό μου που τα έπαιξε το σαββατοκυρίακο, αλλά σιγά σιγά, θα σάσουν τζαι τζείνα.

Γενικά εχάρηκα το πολλά γιατί επεράσαμε καλά, επήραμε πολλά καλά σχόλια, εκάμαμε νέες γνωριμίες τζαι αποκτήσαμε πολύτιμη πείρα!
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , edit post
10 Responses
  1. Joy Tears Says:

    Ε μπράβο σου τότε!!
    Επειδή κι εγώ (στη δουλειά μου) ασχολούμαι με διάφορα events, διοργανώσεις κτλ και ξέρω το άγχος να γίνουν όλα στην εντέλεια...ξανά μπράβο!
    Αν και τι ήταν ακριβώς αυτός ο Στόχος δεν ξέρουμε..! :)


  2. Pasxalina Says:

    Λοιπόν, πιάσε και την Post-Babylon και είμαι κι εγώ μέσα για την εταιρεία! Χαμόγελα πολλά, διάθεση πολλή, νους παραπάνω που το κανονικόν, γλώσσες σχεδόν ούλλες τις Ευρωπαϊκές έχουμεν τες, we are ready to go!


  3. Ανώνυμος Says:

    δειτε το αυτο...

    http://img535.imageshack.us/i/antiparakmiapoelnews.jpg/


  4. Pasxalina Says:

    Ανακάλυψες την τασιηνόπιτταν ανώνυμε


  5. Eólica Says:

    Μπράβο κορού! πάντα τέθκοια! Έτο που μετά τα πολλά σκόρσα υπάρχει τζιαι μια άσπρη (ή πολλές!) μέρα!
    Τζιαι εννοείται ότι ήταν να αναγνωρίσουν την αξία σας, είμαστεν τίποτις τυχαίοι μάνα μου;


  6. Ανώνυμος Says:

    E anonime
    men asholise me ta fasistaria.
    Ehoun problima totoi oi fasistes.


  7. Neerie Says:

    γάμους κάμνετε?
    να σας αναθέσω το δικό μου?


  8. Leni Says:

    Rain Tears, merci! Εμισοείπα σας... Αν πω παραπάνω, I might as well post my ID number too :P

    Πασχαλίνα, ουυυ πόμπα, θα σας έχω υπόψη!

    Εόλικα, χαχα τούντην κουβέντα ("μα ενομίσετε επροσλάβετε καμιάν τυχαία;;") είπα την πολλές φορές τούντο σαββατοκυρίακο. Δεδομένου ότι έκαμνα συντονισμό, PR, χαμαλίκια, ακόμα και τεχνική υποστήριξη κάπως πιο εξειδικευμένης φύσης. Χαχα.. Αφού ο Άλλος ευρωπαίος απόρησε που του είπα ότι όχι δεν είμαι επαγγελματίας σε τούντη δουλειά, τζαι πώς τα ξέρω τούτα ούλλα, τζαι είπα του "I'm a teacher; I'm supposed to be doing EVERYTHING!" :P

    Neerie, εσύ έβρε τον γαμπρό τζαι κανονίζουμεν τα :))


  9. Ουφ! Says:

    είναι αυτή η κούραση η υπέροχη που σε κάνει να νοιώθεις υπέροχα ακόμα και αν είσαι κουρασμένη γιατί όλα πήγαν τόσο υπέροχα, έννε;
    :-)

    είναι υπέροχο συναίσθημα!


  10. ρίτσα Says:

    ακούγεται πολύ ενδιαφέρον

    αναμένουμε νέους στόχους
    καλή συνέχεια