Το Λουλουδάκι μας είναι αισίως 7μιση μηνών.

Έχει μάθει να απολαμβάνει το μπάνιο της και να θέλει να το κάμει σε όλο το σπίτι. Γι'αυτό άλλωστε εχτές που την έλουνα επετάχτηκε που το μπάνιο τζαι εβούρουν την. Όταν την εσύναξα είχε λαντώσει ούλλο το διαμέρισμα.

Έχει μάθει να παρακούει όποτε της συμφέρει. Δηλαδή άμα της πούμε να πάει στον τόπο της (στο κρεββατάκι της) μπορεί να επιλέξει να μας γράψει αν δε κρατούμε φαΐ.

Έχει μάθει να φκαίνει στην καρεκλούα της άμα περιμένει να την πάρουμε βόλτα.

Έχει μάθει τον ήχο των κλειδιών μας τζαι, άμα ακούσει την πόρτα της πολυκατοικίας να κλείνει, περιμένει να ακούσει τζαι τον ήχο των κλειδιών. Εν φυρμός πόσο πελλανίσκει άμα ερχόμαστε σπίτι.

Σήμερα όμως ανησύχησε μας. Είχε σαν δύσπνοια, αλλά για 5λεπτο. Ο κτηνίατρος απέδωσεν το στη ζέστη τζαι στο περιλαίμιο της, εχρέωσε €20 βίζιτα, επούλησε μου κολανάκι τύπου σουτιέ κ εισηγήθηκε κούρεμα.

Ερώτησα τον κτηνίατρο πότε πρέπει να ξεκινήσουμε να βουρτσίζουμε τα δόντια της. Λαλεί μου "εν τζαι να δεχτεί". Απάντησα του "έτερον εκάτερον" τζαι άκουσα χαχανούθκια που τους άλλους πελάτες τζιαμέ γυρό. Οπότε αγόρασα και οδονόβουρτσα και οδοντόπαστα για σκύλους. Δαμέ ήβρα πολλά χρήσιμες πληροφορίες για το πλύσιμο των δοντιών των σκύλων. Μάνα μου ρεεε! 

Όταν ήρταμε σπίτι είδα σταξιές αίματος στο πάτωμα. Ενόμισα ότι αψιουρίστηκε τζαι έσπασε η μουττούα της (είχεν το πάθει ο Λίνος μου μια φορά), αλλά μετά εξαναειδά τζι'άλλο αιματούι και έπιασα τον παπά μου τηλέφωνο. Εφοήθηκα ότι ο κτηνίατρος μπορεί να με ξαναχρέωνε. Αχεμ. Τελικά, το μωρό μας πρέπει να είδε περίοδο.  Βασικά έννεν καν όπως το περίμενα. Εν μόνο σταξιούες κάποτε, τζει δα. Δε μπορώ να σας περιγράψω τη συγκίνηση μου σαν μάνα. Το παιδί μας μεγαλώνει! Speaking of which, ο κτηνίατρος είπε μου ότι εν θα μεγαλώσει άλλο, τούτο ήταν. Είμαι πολλά happy με το μέγεθος της, εν πολλά βολικό. Ειδικά για μονάρι διαμέρισμα. 

Αφήνω σας με μια που τες πιο φυρμός πρόσφατες της φωτογραφίες. 


Ναι, τζοιμάται έτσι.  
Μπόρεις να μεν αγαπάς έτσι shυλλί;; 
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες edit post
16 Responses
  1. Pasxalina Says:

    Αχ θα πρέπει να τη μάθεις να σας υπακούει τώρα που είναι νωρίς...Όσο για την περίοδο...θα χρειαστείς σκυλο-σερβιέτες :-D


  2. Aurora Says:

    Αν καταφέρεις να πλύνεις τα δόντια της πες μου πώς, γιατί πέρασαν από τα χέρια μου 4 σκυλιά και με κανέναν δεν πέτυχε! Υπάρχει και ένα τζελ για αυτό το σκοπό, του οποίου η χρήση είναι πιο εύκολη, διότι μπορεί να το καταπιεί το σκυλί χωρίς να πάθει κάτι.
    Ναι ρε, δεν είναι σαν τη δική μας περιίοδο! Και ξέρεις, όταν είναι με περίοδο πρόσεχε την. Κάθε επαφή ισοδυναμεί με εγκυμοσύνη.

    "Έχει μάθει να παρακούει όποτε της συμφέρει. Δηλαδή άμα της πούμε να πάει στον τόπο της (στο κρεββατάκι της) μπορεί να επιλέξει να μας γράψει αν δε κρατούμε φαΐ."
    How typical κόρη! Κι εμένα ο Μόζι όποτε θέλει ακούει. "Ευτυχώς" έν λίξης και κάτι κάμνω.


  3. Sike Says:

    hahahahah!

    με ρίσκο να ακουστώ κάπως ούγκαλος, εμμ, εν *φυσιολογικό* να βουρτσίζουν τα δόγκια τους οι shύλλοι;


  4. Leni Says:

    Πασχαλίνα, πραγματικά είμαι περίεργη πώς είναι οι σκυλο-σερβιέτες. Μετά ειδικά και που είδα την σκυλο-οδοντόβουρτσα :Ρ

    Aurora, ρε ο τρόπος που αναφέρεται στο λινκ που έδωσα φαίνεται μια χαρά. Επίσης ξέρω άτομα που έχουν 4 σκύλους και βουρτσίζουν τους τα δόντια τους κανονικά. Ναι το ξέρω, αν και θέλουμε να έχουμε απογόνους, εν τούτοις εν τους θέλουμε τόσο νωρίς. Τζαι'μάς εν λήξισσα! Ή άλλως "σαρκά του δημαρχείου" χεχεχε

    Sike, φυσιολογικό meaning αν εν βίτσιο μου; χεχε
    Θα σε εκπλήξουν οι ασθένειες που έχουν τα ζώα. Αρθρίτιδες, αιμορρόιδες, περιοδοντική πλάκα... Επίσης καμιά φορά βρωμεί τζαι το στόμα τους χεχεχε


  5. misharos Says:

    ...επιτέλους τζιαι μια φωτογραφία που μοιάζει με σιύλλο :p
    Έκαμεν καμιάν αταξίαν αλόπως τζιαι είπες του εννα σε βάλω να τζοιμηθείς με τα πόθκια ίσια πάνω τζιαι επήρεν το πολλά σοβαρά.


  6. misharos Says:

    Α, ποιος εν τζίνος στη φωτογραφία στο προηγούμενο σου ποστ;


  7. Aurora Says:

    Ok then Leni, αν τα καταφέρεις με το βούρτσισμα πες μου, γιατί ακόμα το θεωρώ ως πρόκληση, μια κατάκτηση στην οποία ακόμα δεν έφτασα! Ξεκίνα από τώρα, που είναι μικρή ακόμα τζαι πε μας την εξέλιξη!


  8. Sike Says:

    LOL, irta k egw na sou pw gia ton poukatino!!


  9. Moonlight Says:

    Τζαι μισhαρόν (σόρρυ α!) να είχες, αν έζιες μαζίν του, πάλε ήταν να τον αγαπάς. Πόσο μάλλον το σhιλλίν που έχεις τόση επικοινωνία μαζί του!


  10. ρίτσα Says:

    μάνα μου το ρε

    ένταλως καταλάβεσαι ότι ένισιες θηλυκό σσιήλλο :)

    γιατί όμως θέλεις να της πλυνίσκεις τα δόγκια της ένεκατάλαβα

    αφού δεν τρώνε ζάχαρη.δεν το χρειάζονται οι σκύλλοι. δεν υπάρχει λόγος. τα δόντια όλων των σκύλλων μου ήταν πιο άσπρα που τα δικά μου.

    η φωτο πάνω εν τέλεια


  11. Μάνα μου το!!! Εν τέλειο! χχχ


  12. Eólica Says:

    Κρατώ αποστάσεις με τους σιύλλους, ξέρεις το...απλώς ήθελα να πω ότι εν ωραία η φωτογραφία του μπλογκ (καλοκαιρινές διακοπές ταπτατουρουρου)


  13. Unknown Says:

    Κάμνεις προξενιό; Το σκυλάκι μου είναι πολύ φρόνιμο, περίπου στο ίδιο μέγεθο, με καλούς τρόπους και αναζητάει μια καλή σκυλίτσα.
    Η γυναίκα μου τον λυπάτε και δεν του κόβει τα μπαλάκια του.


  14. Leni Says:

    Μισιαρούδιν, ναι εν πολλά υπάκουο το μωρό μας :Ρ

    Μισιαρούδιν και Sike, έψαξα και έμαθα ποιος είναι στη φωτό. Είναι ένα κακορίζικο παιδί που είχε δυστύχημα πριν 2 χρόνια τζαι ταλαιπωρείται με τα κυπριακά νοσοκομεία τωρά κλπ. Πρέπει να εμπλέξαν τα μπούτια τους στον Πολίτη.

    Moonlight, αυτό να λέγεται! Ειδικά άμα μας κάμνει ναζούθκια, λιώνουμε :)

    Ρίτσα, έννε μόνο η ζάχαρη που προκαλεί την πλάκα τζαι την τερηδόνα. Εν ούλλες οι τροφές και δει οι μαλακές (που μεινίσκουν πας στα δόντια βασικά). Οπότε το πλύσιμο -τζαι καθημερινό ακόμα- επιβάλλεται, λεν οι ειδικοί. Ναι εν είχα ξανά θηλυκό τζαι γενικά εν είχα ξανά σκύλλο μες στο σπίτι!

    AntI-I, που'σαι ακόμα να τη δεις live :)

    Εόλικα ντήαρ, ξέρω το, φενκς! Κόφφη;

    Chrys, θα σε απογοητεύσω αλλά 1. πριν τα 2 χρόνια της δεν κάνει να την βάλω να ζευγαρώσει και, 2. όταν τη βάλω θα προτιμήσω καθαρόαιμο πομεράνιαν. ΣΟΡΡΥΥΥ. Ακούεται πολλά αγάπης ο δικός σου!


  15. Marl3n Says:

    Ay Leni mouuu. Im so proud gia to baby.

    P.S. Your flip flops are just awesome lying there... in Paphos :P


  16. Ουφ! Says:

    έχει μια ψυχοπάθεια στον ύπνο της!!!
    :-)))