Τες προάλλες εγνωρίσετε τα γαλλικά μου. Σόρυ α. 

Το επίμαχο μήνυμα που έκανε τη σταγόνα να ξεχειλίσει ήταν αυτό που γράφει στα σχόλια του προηγούμενου ποστ η  κι αγνάντευε και το οποίο στάληκε μαζικά στις 24/08 και αναφερόταν σε κλήρωση που θα γινόταν στις 25/08.


Προσπαθώντας να βρω την άκρη του νήματος, έπιασα -όπως το Μισιαρούδιν εισηγήθηκε- στο Let's go tours, που ήταν η μόνη αναφερόμενη εταιρεία στο μήνυμα. Οι ίδιοι είπαν ότι δεν ήταν οι αποστολείς του μηνύματος, αλλά οι χορηγοί του U2 360 Tour και ότι θα έπρεπε να μιλήσω με τον Kiss FM 89.0, που ήταν ο ραδιοσταθμός που έκανε την κλήρωση.


Ο Kiss είπε ότι όντως είχε κλήρωση για τη συναυλία των U2, αλλά στις αρχές Αυγούστου (στις 06 ή 12/08).

Τηλεφωνόντας πίσω στο Let's go tours, είπαν ότι δεν είχαν δώσει εισητήρια αλλού για το συγκεκριμένο event και ότι μάλιστα είχαν και τα ονόματα των νικητών της κλήρωσης του Kiss!


ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι το μήνυμα ήταν παραπλανητικό. Διότι το Let's go δεν είχε σπονσάρει καμιά κλήρωση που θα γινόταν στις 25/08. Που σημαίνει guys ότι απλά κάποιοι στέλνουν παραπλανητικά μηνύματα για να στείλει ένας σωρό κόσμος τζαι να καρπωθούν τα ριαλούθκια του, διότι ξέρετε πόσα κοστίζει η αποστολή μηνύματος σε 4ψήφιο αριθμό; Η CYTA λέει ότι κοστίζει 7-15 σεντ, όμως το Κανάλι 6 λαλεί το συχνά ότι αν τους στείλεις μήνυμα χρεώνεσαι 39 σεντ, που τα οποία τα 10 πιάνει τα ο σταθμός. Το σημαντικό είναι ότι χρεώνεσαι άμα στείλεις, αγαπητέ καταναλωτή, τζαι η εταιρεία που έχει τον αριθμό πιάνει τον κώλο τα ριαλούθκια σου.


Το Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είπε ότι διερευνούν πολλές καταγγελίες για τον συγκεκριμένο αριθμό. Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν να εντοπίσουν τη συγκεκριμένη εταιρεία που ευθύνεται για το οξύ αχαμνοπρήξιμο (η οποιά εταιρεία ενοικιάζει γραμμές που κάποιον που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA που κάποιον άλλο που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA) και παροτρύνουν τον κόσμο να προβεί σε καταγγελία μέσω του ειδικού εντύπου .


Γι' αυτό κι εσύ, ω! ευαισθητοποιημένε blogger, κάμε τζείνο το παράπονο τζαι φρόντισε να φυλάξεις το μήνυμα για την καταγγελιά. 

Η παρούσα έρευνα ήταν μια ευγενική χορηγία του ΣΙΚ.   
Με τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Γιατί εκουραστήκαμε να μας πιάνουν τον κώλο. Γι' αυτό.  
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , edit post
9 Responses
  1. η τρελη η μανα μου σαν ηταν τον Ιουλιο στην Κυπρο για επισκεψη στην κορη της, ειπε να απαντησει σε ενα τετοιο μηνυμα που μου ειχε ερθει γιατι απλα βαριοταν και δεν ειχε τι να κανει..
    ε, απο τοτε μου σμπαραλιάσανε τα νεύρα με τις κληρώσεις και τους διαγωνισμούς και τις εκπτώσεις και "ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΩ-ΣΤΕΦΑΝΗ"!!!!

    εκνευριστηκα τωρα....


  2. chrys Says:

    Τα συγχαρητήρια μου. Πολύ καλή δουλειά! Καιρός να αποβάλουμε τον σταρχιδισμο που μας χαρακτηρίζει.


  3. Sike Says:

    what means the poet "ενοικιάζει γραμμές που κάποιον που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA που κάποιον άλλο που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA που ενοικιάζει γραμμές που κάποιον που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA που κάποιον άλλο που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA που κάποιον που ενοικιάζει γραμμές που κάποιον που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA που κάποιον άλλο που ενοικιάζει γραμμές που τη CYTA";;;


    τζιαι εν πράγματι τόσον δύσκολο να κάμεις track πόθθεν έρκεται ένα μήνυμα;

    εχτές έστειλα 2 αιτήσεις για το 6444, μιαν για τον κούνναν, τζιαι αλλομιάν νιου GAS


  4. misharos Says:

    Μπραβοο!
    Εν θα νευριάσω :S
    Τζιαι ναι εν νομιζω ναν δυσκολο να καμουν τρακ ποθεν ερκεται το μηνυμα :/
    Ένιγουεις εμεις συνεχιζουμεν :)
    κυρια δικτατωρ νομιζω ο κουννας εννεν του 6444.


  5. Sike Says:

    4 aitiseis: 2 tou 6444, mia tou kounna je mia tou GAS

    better?


  6. Leni Says:

    Miss psarokokalo, μου το είπε κι αυτό μια τύπισσα στη CYTA. Ότι ένας υπολογιστής στέλνει μηνύματα σε όλους τους αριθμούς που ξεκινούν πχ από 9954**** και όποιος απαντήσει σημαίνει ότι υπάρχει και τότε αρχίζει ο βομβαρδισμός. Κάνε κι εσύ την καταγγελία σου, μπορείς.

    Chrys, αυτό λέω κι εγώ. Μάλιστα μόλις επικοινώνησαν πίσω από το Σύνδεσμο Καταναλωτών και εισηγήθηκαν να κάνω κι εκεί καταγγελία για διερεύνηση της παραπλάνησης του καταναλωτή. ΜΟΥΑΧΑΧΑΑΑΑ

    Sike, η CYTA ενοικιάζει τις γραμμές τις σε 2ους, οι 2οι σε 3ους και οι 3οι ενοικιάζουν σε τούντο 6444.

    Sike και Μισιαρούδιν, που το Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας μπλα μπλα είπαν μου ότι η δυσκολία είναι στο να αποκτήσουν solid evidence ότι το μήνυμα εστάληκε. Δηλαδή να επιβεβαιώσει η CYTA ότι εστάληκε το μήνυμα, να επιβεβαιώσει ο 2ος και μετά ο 3ος και μετά να εντοπίσουν την εταιρεία.


  7. SKonte Says:

    εμένα με ενοχλεί που στην αρχή του μυνήματος γραφει το όνομά μου. SKONTE σημερα στις 5.30 η κληρωση για το Πορσιε... που ξέρουν το όνομά μου, αφού ούτε στον κατάλογο δεν είμαι καταχωρημένος;


  8. Αλ. Κουννής Says:

    Οι αριθμοί του ENERGY 107,6 πριν να κλείσει ήταν 2424, 5454, 6464

    Πρίν να πουληθεί ο σταθμός, ο τότε ιδιοκτήτης του (Κώστας Φ.) δημιούργησε τον 6444 για το τηλεοπτικό κανάλι NRG TV (ENERGY TV). Τα σμσ που πέρνουμε όλοι είναι φυσικά μούφες αφού ούτε εκπομπές υπάρχουν στο εν λόγω κανάλι απ'οσο βλέπω στον δέκτη μου ούτε κληρώσεις κάνουν.

    Ο ENERGY έκλεισε επειδή ο διευθυντής του χρωστά παντού. Πουλήθηκε στον ΠΟΛΙΤΗ για να ξεχρεώσει. Αλλά το μόνο που κάλυψαν τα εκατομύρια της πούλησης είναι μόνο ένα μικρον ποσοστό.

    Το τηλ τους απότι θυμάμαι τότε που κέρδιζα προσκλήσεις του σινεμά είναι 22466966 και βρίσκονται πάλι αν δεν κάνω λάθος περιοχή Αγ.παρασκευής στη Λευκωσία.

    Δεν έχει σχέση με τον Δία.
    Η Πόρσε είναι του ΡΙΚ


  9. Leni Says:

    Αλ. Κουννή, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, ήσουν διαφωτιστικότατος.