Τελευταία νιώθω περίεργα. Έχω πεταλούδες στο στομάχι. Τζαι έχω ένα θέμα με τα λεπιδόπτερα. Ίσως να οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι οικονομικά δεν είμαι καθόλου άνετη, αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν σταθερά.

Τέλος του μήνα φεύγω από τη δουλειά μου (HAAALLELUJAH!!), όχι επειδή ήβρα άλλη δουλειά ή εδιορίστηκα (ΧΑΧΑ αστείο), αλλά επειδή τους τελευταίους μήνες είναι η αιτία που τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια, κρόσια, τιν-τιρι-τιν, πώς να το πω. Άρα φεύγω και πλέον θα κάθουμαι πας στο τηλέφωνο περιμένοντας να δονηθεί να ειδοποιηθώ για καμιά αντικατάσταση.

Όσο για φροντιστήρια; Τι να σας πω. Με τη μοναδική μου περσινή μαθήτρια εν πρόκειται να ξανασυνεργαστώ για ευνόητους λόγους. Ενώ ενόμιζα ότι έκαμα την καλή διότι μια φίλη-συμφοιτήτρια με έπιασε για να μου δώσει τους μαθητές της γιατί φεύγει από Λευκωσία, την έφαγα όλην καθότι δύο εβδομάδες μετά και ενώ επερίμενα τηλεφώνημα για να κανονίσουμε να πάμε μαζί για τες συστάσεις, το τηλεφώνημα έπεσε αλλά ήταν για να μου πει ότι αποφάσισε να μείνει τελικά και ότι θα μου κοττήσει ενοχικά όσους άλλους μαθητές την προσεγγίσουν. Οπότε, πού ήσουν, πούποτε. Αν και το Μωρό επιμένει να με καθησυχάζει ότι θα με βοηθήσει αν κόψω μέσα ♥, δε μπορώ να επαναπαυτώ ιδιαίτερα. Άρα να'σου οι πεταλούδες πάλε. Ξιου ξιου

Αν συνεχίσει η κατάσταση ως έχει, μπορεί να καταφύγω στην παλιά δουλειά2, η οποία όμως είναι μόνο για 2 μέρες την εβδομάδα και δεν πληρώνει καλά.

Θέλω όμως να σκέφτομαι θετικά. Και άνεργη να μείνω, θα γραφτώ για επίδομα ανεργίας. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να δω λίγο καλύτερα το σπίτι, την οικογένεια και τον εαυτό μου. Θα έχω αβίαστη ώρα για γυμναστήριο. Θα έχω βολικότερο πρόγραμμα για να εκπαιδεύσω το Λουλουδάκι μου. Άστε που -τώρα που το σκέφτομαι- θα μπορώ να βοηθήσω τη νύφη του Μωρού με τον επικείμενο γάμο της και το νέο της μπεμπέ! Speaking of which, έχει καμιά υπόψη πού μπορώ να βρω ωραία, affordable, ξαναφορέσιμα φορέματα για γάμο; Λευκωσία κατά προτίμηση, φενκς.

Δύσκολο πράμα η επαγγελματική αβεβαιότητα. Γι' αυτό και δε θα μπορούσα να κάμω εξ ολοκλήρου δουλειές με προμήθεια. Φυσικά, τουλάχιστο έχω μόνο ένα σκυλλί, ένα ψάρι (εχάσαμε 2 πρόσφατα :[ ) τζαι ένα Μωρό που έχει μια καλή δουλειά. Έχει κόσμο που έχει να θρέψει στόματα τζαι εν βρίσκει δουλειά. Άρα, όποτε θυμούμαι, φροντίζω να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι it's all a matter of perspective.

*Update: φόρεμα ήβρα τελικά, στο Raxevsky και σε πάρα πολύ καλή τιμή (και εφαρμογή!). Επίσης όλως τυχαίως εντός μισής ώρας ήβρα και παπούτσια που του πηγαίνουν τέλεια, που είχαν ήδη πολύ καλή τιμή αλλά plus είχαν και 50%. Οπότε, αδυνατώντας να πιστέψω στην καλή μου τύχη, έπιασα τα για να πειστώ :D
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες edit post
17 Responses
  1. EaglEye Says:

    Loipon, se katanow plirws...egw eftixws doulevw ws antikatastatria...spazei mou tin llio i ipografi gia anergiako kathe xristougenna pasxa kalokairi alla as eni..para tipote.....den kserw ta gousta sou alla oi files mou otan tha pantrevomoun persi vrikan polla wraia foremata pou to london clothing sti makariou..en fatsarei oti exei kai kala foremata alla exei kai einai kai se kales times!!

    elpizw na voithisa...


  2. Νοιώθω σε απόλυτα. Τόσο καιρό διαβάζω τόσα μπλοκς και πάντα σκέφτουμαι δεν γίνεται μόνο εγώ να έχω το πρόβλημα με τη δουλειά..
    Εγώ δεν έγραψα ποτέ. Είναι θέμα που πονάει πολύ και το αποφεύγω. Είναι νύχτες που δεν μπορώ να κοιμηθώ από την ανησυχία, που δεν βρίσκω τίποτε, που ο διορισμός δεν βλέπω να έρχεται, ούτε καν οι αντικαταστάσεις..

    Για φορέματα πήγαινε pinko, jo s (στασικράτους)


  3. Moonlight Says:

    Ούλλοι γυρέφκουμεν δουλειάν; Πόμπα... Τζι εγώ είμαι τόσον μαννή που δεν επία ΚΑΝ να γραφτώ άνεργη... :S


  4. Moonlight Says:

    Oh! And for the dress... ASOS or smth. You should be able to find something, και ακόμα και να χρειαστεί να το επιστρέψεις λόγω μεγέθους ή κάτι, πάλε συφέρει σε νομίζω!


  5. Leni Says:

    EaglEye, άμα δουλεύκεις ήδη σε αντικαταστάσεις σημαίνει είσαι σε καλό δρόμο. Φενκς, θα το δοκιμάσω.

    Homo anisorropus, όχι δεν είσαι μόνη ντήαρ. Καλή σκέψη για τα καταστήματα, θα έχουν στο size μου λαλείς;

    Moonlight, μεν είσαι πελλή, γράφτου τζαι κάτι είναι τα λεφτά του ανεργιακού. ASOS εμπήκα, εν ούλλα bodycons ρε! Ας μείνουν ευλοημένα, εν θέλω να τονίσω ΟΥΛΛΕΣ μου τες καμπύλες. Θα περιμένω ακόμα λλίο να δω αν φέρουν καινούρια.


  6. Joy Tears Says:

    Έκαμα άνεργη 6 μήνες γιατί η προηγούμενη δουλειά ήταν αδύνατον να την ανεκτώ. Όταν έφυα, επαττίσαν κι εκλείσαν (ήταν να παττίσουν είτε έφευκα είτε όι). Ήταν η πιο καλή περίοδος της ζωής μου,ηρέμησα και έκαμα κάποια πράματα. Το ανεργειακό εν καλό ποσό και έσιεις και το Μωρό. Μεν αγχώνεσαι υπερβολικά,θα εμφανιστεί κάτι άλλο σίουρα.


  7. Ανώνυμος Says:

    gia rouxa kai gw tha sou pw jo's (exei to kai sto madison) kai asos..

    maria


  8. EaglEye Says:

    loipon epeidi eimai polla twn katastimatwn kai eida pou eipate gia to jo's..... to jo's fernei ti marka lipsy pou en polla wraia foremata kai aerata sinithws...pou en tonizoun kiolas oti kampili kai naxeis....to london clothing fernei episis ta lipsy ligo pio fthina apo ta jo's!kanena 15evro dld..alla kati eni stin katastasi mas!


  9. Aurora Says:

    Τι είσαστε ρε κορούες; Δασκαλούες για φιλολογίνες;; Όταν ήμουν διορισμένη πριν 2 χρόνια έφκαλεν η γλώσσα μου μαλλιά να λαλούμε στα κοπελλούθκια να μην επιλέγουν κανένα από τα 2. Αλλά φαντάζομαι ότι αν είστε δασκάλες πάνω-κάτω θα πλησιάζει η σειρά σας. Αν είστε απόφοιτες της Φιλοσοφικής και μάλιστα πρόσφατες... καλό κουράγιο.
    Αν τα πας καλά με το online shopping www.asos.com. Συζητάς το;


  10. ρίτσα Says:

    τι να κάμουμε λένη μου.εν άσχημη η θέση οσυ. χαίδεψε το λουλουδάκι και άσε το άγχος να φύει
    δυστυχώς πάντα εννα έσιει κάτι


  11. Leni Says:

    Rain tears, εν σίουρο ότι εν να ηρεμήσω κάπως. Είμαι όμως στο ενοίκιο και αποπληρώνω δάνεια.

    Μαρία και EaglEye, επήα σήμερα στο Jo's, εν είχε τί-πο-τε. Ούτε για δείγμα για το σκοπό που ήθελα, ήταν πιο casual τα κομμάτια του.

    Aurora, δασκάλα myself. Καλά έκαμες, κι εγώ προσπαθώ να αποτρέψω όποιον ακούω να θέλει να ακολοθήσει κάποιο που τούτα τα επαγγέλματα. Κάτσε γάρε ψόφα φάση. Στο ASOS έψαξα αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Λενο-φορέσιμων φορεμάτων ήταν σε στενή γραμμή και δε λέει με τες καμπύλες που έχω.

    Ρίτσα μου, έτσι όπως τα λες. Το Λουλουδάκι εν το καλύτερο αγχωλυτικό (εκτός όποτε μου ξεκληρίζει τες γλάστρες).


  12. Leni Says:

    Επίσης κοπέλες, φόρεμα ήβρα τελικά, στο Raxevsky και σε πάρα πολύ καλή τιμή (και εφαρμογή!). Επίσης, όλως τυχαίως, εντός μισής ώρας ήβρα και παπούτσια που του πηγαίνουν τέλεια, που είχαν ήδη πολύ καλή τιμή αλλά plus είχαν και 50%. Οπότε αδυνατώντας να πιστέψω στην καλή μου τύχη, έπιασα τα για να πειστώ :D

    Ευχαριστώ όσες προσπάθησαν να βοηθήσουν! xx


  13. Aurora Says:

    Είσαι παράδειγμα-φάρος για όλες όσες ψάχνουν γαμοφόρεμα!
    Ένέσσιει ρε πιο καλό αγχολυτικό που τα σκυλάκια, μεν ακούεις λόγια. Αφού όποιος έχει σκύλο έχει 30% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξει καριδακές παθήσεις και στρες.
    Άτε πάω κι εγώ να λούσω τους δικούς μου τζι εν ούλλη μέρα μες στα χώματα, εν γουρουνοσκυλάκια που εγίνασιν.


  14. EaglEye Says:

    @leni
    xairomai pou telika vrikes...sinithws tin wra pou ta theloume en vriskoume tipote ..periergo pou en eixe to jo's..sinithws exei polla kommatia..

    @aurora.
    ki egw daskala eimai alla eftixws doulevw antikatastaseis...se 2 xronia elpizw na dioristw...pelloi oi ipoloipoi pou pan na spoudasoun twra tziai na paei!!!


  15. Ουφ! Says:

    έξι μήνες είναι πολύ καλό διάστημα για ξεκούραση, χαλάρωση, δέσιμο με το σπίτι και λεφτάκια να έρχονται από το σχεδόν-πουθενά :-)


  16. Eólica Says:

    Λένη, μία από τα ίδια δαμαί! Θα τα αναλύσουμε λίαν συντόμως από κοντά πιστεύω!
    χχχ


  17. Δύσκολη φάση όντως, αλλά μεν σε παίρνει απο κάτω. Προσπάθα να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου τζιαι να κάμεις πράματα που σε ευχαριστούν. I'm sure you'll find something on the way.