Αύριο ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα συγκατοίκησης με τους γονείς μου. Όι εν θα κάμουμε ακριβώς πάρτυ, αλλά εν επήε άσχημα. Επερίμενα την χειρότερη. Φυσικά ακόμα η πρώτη εβδομάδα είναι. Η μάνα μου είχε παραλογιστεί σε κάποιες φάσεις, με τη χτυπητότερη αυτή του πρωινού της Δευτέρας:

Μετά που είχαμε καταγαμηθεί το Σαββατοκυρίακο στη μετακόμιση, εξύπνησα καταδιαλυμένη και ήταν 7:20 και ακόμα ήμουν σπίτι (να σημειωθεί ότι (α) άσχετα πως τα μαθήματα ξεκινούν στις 7:45, οι δάσκαλοι στις 7:30 πρέπει να είναι στο σχολείο και (β) το σχολείο απέχει 10' από το σπίτι της μάνας μου). Οι πόρτες, μπαλκονόπορτες, παράθυρα, ραδιούθκια κλπ ήταν ξάνοιχτα (τα οποία είχαν ανοίξει η μάδερ και ο φάδερ αλλά με άφησαν εμένα, τον τελευταίο μαλάκα, να τα κλείσω), η μάνα μου έφευγε που το σπίτι κι εγώ εξεπροέβαλλα στην κουζίνα σερνόμενη πλην έτοιμη για αναχώρηση, οπότε και άκουσα την πρώτη: "Κόρη μου, να ξυπνάς λλίο πιο γλήορα για να πηαίνεις με την ώρα σου στο σχολείο."
Ίνσερτ τα σιονούθκια της Σάικ ή το ύφος του παπά του πουλιού στον Αρκά.

Επίσης προβλέπονται τρελά γλέντια όσο αφορά στο μενού. Π.χ. εγώ τρώω φαΐ με λλίο λάδι, ενώ οι δικοί μου  τρων λάδι με λλίο φαΐ. Π.χ. εμένα αρέσκουν μου οι περίεργες γεύσεις και η διεθνής κουζίνα, οι δικοί μου περιορίζονται στην κυπριακή κουζίνα. Ας πούμε, την Κυριακή -λόγω της μετακόμισης του Σαββατοκυρίακου- δεν προλάβαμε να μαγειρέψουμε για τη Δευτέρα, έτσι όταν πήγαμε σπίτι εξεκίνησα ασιατικά noodles με λαχανικά και φιλέτο κοτόπουλο. Έβαλα τους soy sauce, mirin, ginger, ξύσμα και χυμό lime και γενικά επεριποιήθηκα τα. Η μάνα μου:
-Ίνταλως εν έτσι μαύρα; Αρπάξαν σου;
-Εν το DARK soy sauce.
-Χα... Σάμπου κάτι πικρίζει;
-Άμμα εν πικρίζει τίποτε.
-... Σάμπου εν λλίο αψά;
-Άμμα, μόνο λλίο μαύρο πιπέρι έβαλα τζαι λλίο ginger, εν τα λαλείς αψά.

Ο δε little bro, carnivorus vulgaris:
-Ohh, it tastes like asheronn.
-Ohhh synithiste ta tzai pnastee.

Ίνσερτ σιονούθκια αγκέην.

Κατά τα άλλα, ο σκύλος σε διαμέρισμα μπορεί να είναι ανεκτός, σε σπίτι όχι, γι'αυτό και το αγαπημένο μου Λουλουδάκι θα φκει έξω στην αυλή λίαν συντόμως, σε άνετο χώρο με ξύλινη περίφραξη, ξύλινο σπιτούδι και όλα τα κομφόρ.

Υ.Γ.: Να με συγχωρείτε που εχάθηκα λλίο, θκιαβάζω κάποια ποστς αλλά ακόμα εν εβολευτήκαμε πλήρως και δε μου μένει χρόνος για ενασχόληση με το αγαπημένο πι.σι-δάκι.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες edit post
5 Responses
  1. ρίτσα Says:

    Ο δε little bro, carnivorus vulgaris:
    -Ohh, it tastes like asheronn.
    -Ohhh synithiste ta tzai pnastee.

    hahahaha


  2. strimmeni Says:

    "Κάντε υπομονή ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός....."
    Όταν αρχίζουν τα δύσκολα απλά να θυμάσαι ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αφού ο δικός σας σκοπός είναι να μπορέσετε να φτιάξετε τη δική σας φωλίτσα λίγη ταλαιπωρία δεν θα σας σκοτώσει.


  3. Ανώνυμος Says:

    -Ίνταλως εν έτσι μαύρα; Αρπάξαν σου;

    axaxaxaxaxaxaxa
    ahem...


  4. Εννα ακολουθήσει εβδομάδα συγκατοικησης με τους γονείς του? (όι πως έχω πρόβλημα με τα απανταχού πεθερικά..)


  5. Leni Says:

    Ρίτσα, Ινβίκτε, γελάς άμα δεν έχεις μαειρέψει :Ρ

    Στριμμένη, αυτό σκεφτόμαστε για να την βγάλουμε καθαρή :Ρ

    Αχάπαρη, όχιιιι, θα ακολουθήσουν μήηηνες συγκατοίκησης με τους δικούς του. Από Σεπτέμβρη και μέχρι να χτίσουμε. Τέλεια;