Οκ. Καταλαβαίνω το ότι εν σου φκήκε το μακιγιάζ.
Καταλαβαίνω το ότι εν εκατάφερες να κάμεις το ένα μάτι όπως το άλλο.

ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑΣ ΣΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ/ΔΕΙΧΤΕΙΣ;;;


Αγαπητές κοπέλλες μου. Επειδή η μακιγιέζ που σας εσυστήσαν δουλεύκει ποτζεί τζαι δουλεύκει τζαι ποδά ΔΕ σημαίνει ότι εν καλή. Επίσης μπορεί η φίλη σας να μεν δουλεύκει πούποτε τζαι να κάμνει καλύτερα μακιγιάζ. Το ζητούμεν δεν είναι να πιερώσετε τα μαλλοτζέφαλα σας για το "όνομα". Το ζητούμενο είναι να σας θωρούν τζαι να είσαστε ωραίες, αλλά κυρίως να μεν γελούν (ιδίως όταν τους πείτε ότι ΕΠΙΕΡΩΣΕΤΕ για να έχετε τη φάτσα του Joker). Ζητήστε να δείτε δουλειά της μακιγιέζ που θα σας αναλάβει. Δουλειά της που δεν θα δείχνει πχ ότι το eye-liner στο ένα μάτι εν 3 φορές πιο χοντρό από ότι στο άλλο μάτι. Χρησιμοποιήστε τζαι κανένα άλλο χρώμα εκτός που τούτα τα τετριμμένα γαλαζοπράσινα σκατέ. Τζαι επιτέλους κανεί με τζείν'την άσπρη τη σκιά. Υπάρχουν πολλοί, πολλά πιο ωραίοι τρόπο να φωτίσετε το μάτι σας.

Φενκς. 

Μια ευγενική προσφορά του ΣΙΚ. 
Από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο που σας θωρεί.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες edit post
14 Responses
  1. Ανώνυμος Says:

    που δεν θα δείχνει πχ ότι το eye-liner στο ένα μάτι εν 3 φορές πιο χοντρό από ότι στο άλλο μάτι

    Τούτην τη φράση βάλλεις την πρώτη-πρώτη με bold γράμματα ΠΟΥΠΑΝΩ που τη φωτογραφία. Θα γλυτώσεις περί τα 20 λεπτα του κάθε αρσενικού που θα μείνει να θωρεί τη φωτογραφία για να καταλάβει τί διαφοράν έshει το έναν μμάτιν που το άλλον.

    Φενκς.


  2. strimmeni Says:

    Νομίζω ότι εν τζαιρός να παρετήσουμε ούλλες μας τούτες τις καταστάσεις με τα μακιγιάζ απο "επαγγελματίες". Που ζούμε πλέον, εν εποχές τωρά σιορ να πληρώνουντε 80-100 ευρώ για 15 λεπτά δουλειά. Let's go natural girls, στο κάτω κάτω εν για την καρκιά μας που μας αγαπούν όσοι μας αγαπούν για τους άλλους εν μας κόφτει!!


  3. Leni Says:

    Ινβίκτε, δεδομένου ότι ήταν πολλά μιτσί το ποστ, έπρεπε να το διαβάσεις πρώτα αγαπητέ μου :) Έπρεπε να βάλω μια προειδοποίηση για τους άντρες, σε τούτο έχεις δίκαιο.

    Στριμμένη, μα πού διάτε 80-100 ευρώ;; 50 ευρώ εν η ταρίφα! Οτιδήποτε πέραν τούτου είναι περιπαίξιμο (άσε που βρίσκεις να σου κάμουν decent μακιγιάζ και για πιο λίγα). Κοίτα, εκ πείρας έννεν 15' που παίρνει το σωστό μακιγιάζ. Βιαστικά βιαστικά, θέλει ένα μισάωρο. Κανονικά υπολογίζεις 45'. Η χρέωση εν για το χρόνο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο/η make up artist, πιθανό και για τες πεζίνες για να έρτει να σε έβρει. Και natural μπορείς να πάεις, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και φροντισμένη. Στο γάμο σου όμως, για παράδειγμα, εν θα πληρώσεις να βαφτείς; Αν μη τι άλλο δεν έχεις την έγνοια αν το πέτυχες ή όχι και επιπρόσθετα ο σωστός επαγγελματίας θα φροντίσει να μεν φαίνεται άσπρη η φάτσα σου στες φωτογραφίες της πιο σημαντικής ίσως μέρας της ζωής σου.


  4. Eólica Says:

    που δεν θα δείχνει πχ ότι το eye-liner στο ένα μάτι εν 3 φορές πιο χοντρό από ότι στο άλλο μάτι

    Τούτην τη φράση βάλλεις την πρώτη-πρώτη με bold γράμματα ΠΟΥΠΑΝΩ που τη φωτογραφία. Θα γλυτώσεις περί τα 20 λεπτα του κάθε αρσενικού που θα μείνει να θωρεί τη φωτογραφία για να καταλάβει τί διαφοράν έshει το έναν μμάτιν που το άλλον.

    Τζιαι πολλών θηλυκών, να προσθέσω...


  5. pellosousou Says:

    ta neura mou ta xapia mou..!!

    En eteliwsa makeup artist alla pisteuo oti katexo polla perisotera pou kati tipisses pou valoun photo sto faebook me tin douleia tous.. pragmatika dierotoume tis pio polles fores an oi photo pou evalan ethkialeksan tes mesa pou polles... TERATA!!!


  6. pellosousou Says:

    makari na eixa tropo na sou dikso merikes na pareis mia tromara naaaa!! :)


  7. Moonlight Says:

    Ή νυχούδες που βάλλουν φωτογραφίες με νύχια με πετσούθκια άκοπα, κάτι σκατά συνδυασμούς κλπ.
    Επίσης, τούτο δαμέ έννεν σάννα τζαι εν που άλλη εποχή; Πουλούν ακόμα έτσι σκιές;


  8. strimmeni Says:

    Σόρρυ δεν αντιλήφθηκα ότι ψάχνεις κάτι για το γάμο σου, απλά έχω μπουχτίσει να ακούω ότι θεωρείται απραίτητο το επαγγελματικό μακιγιάζ για "σημαντικές εξόδους". Όσο για το κόστος δυστυχώς εκεί κυμαίνονται οι τιμές στη Λεμεσό (ακόμα έχω εφιάλτες από το περσινό prom).


  9. Βασικά γυρέφκω τζιαι γω καμμιάν εξακριβωμένα καλήν που να μεν κόφκει κκελέ. Ξέρω μιαν αλλά εν τη χωνεύκω so θέλω την ναν τζιαι συμπαθητική :)


  10. Ανώνυμος Says:

    Μήπως έχει καμιά λεζάντα η φωτογραφία ότι εν που τα περασμένα καρναβάλια και δεν την είδετε? Γιατί ταιρκάζει τέλεια με κατάμαυρη στολή μάγισσας ποτζείνη με το μυτερό καπέλο (και θα εσήκωννε ακόμα λλίγο πρασινούδι για παραπάνω εφφέ).

    Βασικά bride-to-be σε αναζήτηση κι εδώ...κι όπως φαίνεται θα είναι μια μακριάααα και δύσκολη αναζήτηση. Γι' αυτό αν έχετε τίποτε καλό υπ΄ όψιν σας plese share the info :)


  11. Leni Says:

    Εόλικα, χεχεχε...

    Πελλοσουσού, στείλε λινκ :)

    Moonlight, ισχύει το ίδιο και για τες νυχούδες. Απλά δε με ενδιαφέρουν τα νύχια και δει τα τεχνητά, με τζελ κλπ. Πε τζαι'σύ κόρη μου. Αλόπως εν οι σκιές που είχε η μάνα της.

    Στριμμένη, don't get me wrong, έννε με αμυντικό τρόπο που τα είπα :) Δε ψάχνω κάτι για το γάμο μου, θα με βάψει μια φίλη μου! :)

    Δρακουλίνα, στείλε μέηλ, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω!


  12. Leni Says:

    Ανώνυμη, χαχαχα εύστοχο! Στείλε email αν θέλεις, στο atomiki.energeia@gmail.com. Αν δε θέλεις, λαλώ σου τζαι που δαμέ :Ρ


  13. Μάνα Says:

    νομίζω εχάσετε το νόημα. είναι το βάψιμο παγώνι ένδειξη συμπαράστασης στα πουλιά. και τα 100 ευρώ είναι για να δημιουργηθεί πάρκο.


  14. Leni Says:

    Μάνα, (ROFL) παγώνι δε σημαίνει παναΰρι. Το παγώνι έχει ένα αέρα αριστοκρατίας, επιπέδου τελοσπάντων. Τούτο εν σκατί τζαι μάλλον εν για το αποχετευτικό τα 100 ευρώ :Ρ