Το λοιπόν, ήρτα. (εν τζαι άρκησα, έννε;)
 
Όπως κάποιοι ίσως να παρατηρήσατε, έχει καιρό να γράψω. Αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι επέρασα μια φάση που εν είχα τίποτε να σχολιάσω, εν ήθελα να κάμνω αρνητικά σχόλια και να επιβαρύνω την κάπως φθαρμένη μου ψυχολογία. Here's a general update:

Mετά που ένα χρόνο συγκατοίκησης με τους γονείς μου και χίλια μύρια κύμματα ποικίλων φύσεων, εμετακομίσαμε στις αρχές του καλοκαιριού -κιστ κιστ- πίσω εις την Χώρανν, με τα πεθερικά και τον πύρουλλο. Η συγκατοίκηση με τα πεθερικά μπορώ να πω είναι σχετικά εύκολη. Εκεί που δυσκολεύομαι είναι στο ότι πουπάνω μας (και άρα κάτω στην ουσία) μένει και η υπόλοιπη οικογένεια, με την οποία υπάρχουν διαφωνίες που δύσκολα εκφράζονται, σε βασικά θέματα. Ελπίζω ότι θα δουλέψουμε τα θέματα μας ανώδυνα γιατί στεναχωριούμαι μόνο που βλέπω θέματα.

Δυστυχώς εδούλεψα πολλά λλίο φέτος και ελπίζω η επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά να είναι καλύτερη επαγγελματικά. Εν μπόρω να κάθουμαι. Κοψοφλεβιάζω. Κάποιες απόπειρες να έβρω καλοκαιρινή δουλειά απέτυχαν παταγωδώς, έτσι το πρόγραμμά μου είναι πρόγραμμα οικοκυράς, χωρίς τες σούπερ νοικοκυρωσύνες. Γιατί ΔΕ θα σπάσουμε που τες δουλειές του σπιτιού και ΔΕ θα συνεχίσουμε να μαγειρεύουμε γκουρμέ πιάτα γιατί είμαστε σε πρόγραμμα αδυνατίσματος.

Όχι, δεν αποφάσισα να ακολουθήσω καριέρα μοντέλου, αν και οι προτάσεις είναι πολλές ^_^ αχεμ αχεμ, αλλά παντρευόμαστε πολύ σύντομα και πρέπει να μπηχτώ μες στο ονειρεμένο νυφικό που έκλεισα! Οι ετοιμασίες του γάμου καλά κρατούν. Σε γενικές γραμμές κυλούν ομαλά, χωρίς να λείπουν φυσικά και οι μικροδιαφωνίες (μεταξύ των υπολοίπων και εμάς), γιατί όσα πλάσματα ρωτάς, τόσες γνώμες παίρνεις. Εν τέλει εννοείται ότι κάμνουμε τζείνο που το Μωρό κι εγώ θέλουμε πραγματικά και χαίρομαι που διαπιστώνω ότι είμαστε καλή ομάδα!      

Και επειδή είμαστε καλή ομάδα, θέλουμε κι ένα καλό σπιτάκι να στεγάσουμε την αγάπη μας ♥. Εβγάλαμε αρχιτεκτονικά σχέδια με τη βοήθεια των πιο καταπληκτικοτερότερων αρχιτεκτόνων EVER για το πιο τέλειο σπιτάκι του κόσμου, κομμένο-ραμμένο στα μέτρα μας! Τωρά μένει να έβρουμε και το κεφάλαιο να το κτίσουμε, θέμα που δεν είναι απλά ένα κεφάλαιο, εν ολόκληροι τόμοι, αλλά ας μεν το αγγίξουμε άλλο το θέμα γιατί πονάει. Σε άλλη συνεδρία.

Αυτά βασικά. Όπως παρατηρώ κι εγώ που το reader μου, έχει καιρό να διαβάσω μπλογκς. Κάτι ματιές ρίχνω μέσα μέσα, αλλά μεν ρωτήσετε πώς τα καταφέρνω όντας άνεργη να μεν βρίσκω ώρα να ασχοληθώ. Εν βρίσκω. Προτιμώ να βοηθήσω στο σπίτι ή να χαλαρώσω άλλως πως.

Άτε, καλώς σας ήβρα πάλε τζαι θα προσπαθήσω να πυκνώσω τα ποστς!

Αφήνω σας με ένα σούπερ τραγουδάκι με σούπερ-ντούπερ φιλμάκι. Έννεν απίστευτη η τύπισσα;;


Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , edit post
7 Responses
  1. welcome to the horan! i mera n kolasi alla oi nixtes???? mia xara!


  2. Moonlight Says:

    δε χώρα ις μια χαρά! καλώς σας.
    καλή επιτυχία στο πρόγραμμα, στο πάρτυ της ζωής σας και σε ό,τι σου έρτει φέτος!
    ελπίζω να περνάς πιο συχνά να σε βλέπουμε! χιχ!


  3. Ουφ! Says:

    welcome back! καλοκαίρι ιδανική εποχή για διακοπές :-)

    μια καλή εργασιακή τύχη σου εύχομαι
    :-))


  4. Rania Says:

    welcome back!

    good luck με τες προετοιμασίες και το σπίτι!


  5. Ανώνυμος Says:

    Ουέλκκαμ μπακ μαν!
    Όι εν άρκησες, ήρτες πας την ώρα :Ρ


  6. Leni Says:

    Φέκκιου, καλώς σας ήβρα (πάλε).


  7. Eólica Says:

    Επστ! Έτην τζιαι την άλλη την κορού! Σήμερα είδα το ποστ σου τούτο, πάνω που λέω τζι εγώ να ανανεώσω ολίγον την κατάσταση ποτζεί τζιαι επιάμεν αράχνες!
    Άτε καλόν 15άουστον!