Σήμερα εσκοτώθηκα να πείσω τους μαθητές της τάξης που με φιλοξενεί ότι τα προϊόντα της UNICEF μπορεί μεν να είναι ενδεχομένως πιο ακριβά από ότι τα βρίσκουν σε άλλα μεγάλα καταστήματα, αλλά τα λεφτά παν σε μωρά που πεινούν τζαι όι σε επιχειρηματίες που λυσσιούν. Οι πλείστοι εν επειστήκαν και επέμεναν να σχίζουν τον πωπό τους για το ότι βρίσκουν τα πιο φτηνά αλλού.

Stupid, stupid kids. By stupid, stupid parents OBVIOUSLY!!!

Εν μπορώ να καταλάβω τι σκατά τους ταΐζουν για πρόγευμα. Εμείς ετρώαμε κόρφλεξ. Τούτοι πρέπει να τρων ληγμένα/ μεταλλαγμένα/ πλαστικά/ whatever ολάν. Πάντως ό,τι τζαι να τρων βλάφτει τους. Τζαι αν κρίνω που το ότι καλεί τους ο δάσκαλος του κοπελλουθκιού τους για να τους πει ότι το μούλικο τους ετάραξε το σχολείο τζαι κάμνει bullying ακόμα τζαι στες μούγιες ΤΖΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ, μάλλον τρων τζαι οι γονιοί τες ίδιες μαλακίες.  

Τζαι όι, εν περνώ προεμμηνορρυσιακό. Κάμνω αντικατάσταση σε προνομιούχα περιοχή της Λευκωσίας, με τα αγενέστερα κοπελλούθκια που εσυνάντησα ως τωρά. Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , edit post
14 Responses
 1. Moonlight Says:

  Εν το έψαξα αλλά για τη Γιούνισεφ ειπωθήκαν πολλά...

  Για το άππωμα των κοπελλουθκιών εν το συζητώ. Τζαι η εικόνα που έβαλες λαλεί τα ούλλα.

  Έκκληση στους γονείς που μας διαβάζουν: μεν συνεχίσετε την τωρασινή κατάσταση τζαι στα δικά σας μωρά!


 2. postbabylon Says:

  Ta kkofleks, eidika ths kellogs en pou metallagmeno sitaro. So there u have it.

  Ypomoni poulla mou you can make a change!

  (I hope)


 3. SKonte Says:

  με κέρδισες από τον τίτλο και μόνο


 4. Eólica Says:

  Αλλά εν όπως το είπες: stupid, stupid parents! Εν χαλούν χατήρι των κοπελλουθκιών τους, άμπα τζια πληγώσουν τα, για ούλλα πάντα φταιν οι άλλοι, πατούν επί πτωμάτων τζιαι τούτο το παράδειγμα διούν στα κοπελλούθκια τους.
  @Moonlight: έτσι ειλικρινά, εν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τύπος γονιού θα εθκιάβαζε ποτέ τούτα τα ποστς!


 5. Ktino Says:
  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 6. Ktino Says:

  δλδ να νοιωθω άσσιημα που θα συμπεριφέρουμαι σαν τον παπά του 1969 στες κοράσες μου;;;; 7. Mana Says:

  δεν έχουν υπόθεση. κάμνουν τα κοπελούθκια σαν τα μούτρα τους τζαι μετά έχουν τζαι παράπονο γιατί τους φτύνουν κατάμουτρα.


 8. Grouta Says:

  Τουτο σηκωνει ολοκληρο ποστ γι' αυτον επιφυλασσομαι!
  Ποσο σε νιωθω, ομως!


 9. σηκώνει ολόκληρο ποστ η μαλακία που μας δέρνει γενικώς και το άππωμα μας. τα χειρότερα πράματα δε συμβαίνουν σε κάποια από τα ιδιωτικά σχολεία που σύμφωνα με φίλους μου που δουλεύκουν εν ούλλα θέμα μάρκετινγκ. έχεις τα καλά με τα μωρά σημαίνει συνεχίζεις να δουλεύκεις τζιαμέ. ταλαιπωρείς τα καημένα τα μωρά με επιπλέον μαθήματα ή όι τόσο καλούς βαθμούς, τότε πάεις στο καλό. τόσο απλα.


 10. Sike Says:

  "προνομιούχα"! πφφφτ. Άμαν σου λαλούν "προνομιούχα περιοχή" να περιμένεις μωρά που τα αναγιώνουν φιλιππινέζες και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άμαν σου λαλούν για "ύπαιθρο" να περιμένεις βία στην οικογένεια και εγκυμοσύνες που τα 12.
  Άρα όπου πάεις η Κύπρος σε πληγώνει.

  τζι αν τα ισοπεδώνω ούλλα, δεν φταίμε εμείς.


 11. Ina Says:

  Εμεγάλωσα σε περιοχή που κατέληξε προνομιούχα my ass και απλησίαστη σήμερα, δυστυχώς δε με παραξενεύει αυτό που λες.

  Όπως τα μάθαν να συμπεριφέρονται για τη Unicef έτσι θα τους συμπεριφερθούν και αυτούς όταν μεγαλώσουν, σαν ΑΤΜ και θα σκέφτοναι οι γονιοί τι έχουν κάμει λάθος.


 12. Leni Says:

  Moonlight, αν η στάση τους ήταν κριτική θα δήλωνα ενθουσιασμένη τζαι θα έκαμνα ΕΤΣΙ ποστ γιατί η εκπαίδευση μας επέτυχε τους σκοπούς της. Καταλαβαίνεις με έννε;

  Postbabylon, άτε ρε, εν το ήξερα :/ Κάποτε είχαμε διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι "a teacher can change the world, one child at a time". Είχαμε εμπνευστεί τόσο πολλά, αλλά τωρά εν είμαι τζαι τόσο σίουρη ότι υπάρχει ελπίδα.

  ΣΚόντε, βλέπω μας να πιάνουμε shερκές στο φρενοκομείο οι θκυό μας.

  Εόλικα, εν μπορώ να φκάλω έξω τους γονείς. Έχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης της συμπεριφοράς των κοπελλουθκιών, αν με ρωτάς.

  Κτηνό, όι, εν για το καλό τους. Αν τζαι δεν είμαι σίουρη ούτε για τούτο. Γιατί αν μεγαλώσεις τζαι έχεις ακέραιο χαρακτήρα πελλανίσκεις με ό,τι θωρείς γυρώ σου.

  Aurora, ένα αχ τι να μας κάμει

  Μάνα, αυτό κι αν είναι αλήθεια.

  Grouta, αναμένομεν.

  Daffodil Lament, it's all about the sucking.

  Sike, εν συμφωνώ τζαι τόσο για την "ύπαιθρο", αλλά i see your point.

  Ίνα, μα ήδη εν φωνάζουν οι γονιοί ότι μόνο ριάλλια τους ζητούν τα κοπελλούθκια; Η ζημιά άρκεψε να φαίνεται.


 13. Grouta Says:

  http://kleistologio.blogspot.com/2011/12/blog-post.html