Στην αρχή εν εκατάλαβα τίποτε. Σε ένα δευτερόλεπτο είχε βγει. Με μια ραφή εξιμπέρτεψε. Μετά ενόμιζα ότι ήταν να σχιστεί ή να αποκολληθεί η μούττη μου που το τράβα-τράβα. Έπιανε με το γέλιο. Στο διάλειμμα ενθάρρυνα την. Εκείνη και η Τόντα με χαΐδευαν παρηγορητικά. Επήρε μας μιάμιση ώρα. Οι ρίζες ούτε και εταράξαν. Αφήκαμεν τες μέσα και θα τες παρακολουθούμε. Η μια ραφή εν εκανούσε. Έκαμε 2 ή 3. Την επομένη ένιωθα πριγκήπισσα. Καλά, Cate Middleton για την ακρίβεια. ΕΤΣΙ σαούνα. Τζείνη είπε ότι την επομένη εν να νιώθω σαν τον Shrek. Ευτυχώς επαρέμεινα Cate.

Τούτη τη φορά πάλε δεν εκατάλαβα τίποτε. Στην αρχή. Πάλε στο δευτερόλεπτο εφκήκε. Κυριολεκτικά. Μια ραφούδα πάλε, τυπικά. Μετά όμως εκατάλαβα τα ούλλα. Ήρτεν τζαι δεύτερος τζαι έβαλεν τον να τανήσει τζαι ήταν τζαι η κανονική της η βοηθός τζιαμέ. Κόψε-κόψε ενόμισα ήταν να φκουν που την άλλη. Μετά εκατάλαβα ότι υπερέβαλλα. Ήταν να μου φκάλουν απλά το μάτι. Μέσω της ρίζας.Της οποίας κομματάκι πάλε έμεινε μέσα. Ας εν. Πηλέ μου έννεν ολόκληρη η ρίζα τούτη τη φορά. Την ανάμιση ώρα εχρειαστήκαμεν την πάλε. Εν με έραψε απλά. Έκαμε μου λευκαρίτικο μες στο στόμα. Ο δεύτερος αναφώνησε: "Άψογη!". (Φαίνεται εν παραδοσιακός τύπος.) Η βοηθός της είπε της Τόντας "εν εξανάγινε έτσι πράμα δαμέσα". Αυτά είναι. Τούντη φορά εν με εχαΐδεψε. Αγκάλιασεν με. Τουλάχιστο τούτη τη φορά εν επρίστηκα -ακόμα- όπως την άλλη. Μόνο τα χείλη μου επήαν τζαι ήβραν τη μούττη μου. Το κάτω χείλος. Τζαι πονώ την αμυγδαλή μου. Τζείνη που έφκαλα το 2004.

Συμπέρασμα πρώτο: 
Είχα 2 φρονιμίτες τζαι δύο πολλά ατακτίτες.

Συμπέρασμα δεύτερο: 
Ευτυχώς έχουμε μόνο 4.

Συμπέρασμα τρίτο: 
Once a kaktos, always a kaktos.

Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες edit post
7 Responses
 1. Περαστικά! Εν ταλαιπωρία αλλά απο ότι κατάλαβε τελείωσε, εν εσσει άλλους να φκάλεις.


 2. Moonlight Says:

  ρε dear, εγώ έναν έφκαλα, εν ήταν με ζαβός με τίποτε, αλλά ο γιατρός αναγκάστηκε να ακυρώσει τα 2 επόμενα ραντεβού του.
  2μιση ώρες εμάσhετουν πας στον ένα.
  στο τέλος λαλεί μου πάω έξω να μιλήσω με τον (τρίτο) πελάτη που έφτασε, τζαι έρκουμαι. αν δεν φκει με το επόμενο τράβημα, θα τον κόψουμε.

  περιτό να πω εν εφκήκεν με το επόμενο τράβημα.

  έκοψεν τον που την μέση, έφκαλε το μισό, τζαι μετά τον άλλο μισό.

  είχα του πει αρχικά να μου τον εδιούσε μετά, αλλά τελικά έθελεν τον να τον κρατήσει να τον δείχνει τους φοιτητές, στα συνέδρια κλπ.

  εφώναξεν του παπά του (απίσης οδοντίατρος), της βοηθού του παπά του (περίτου που οδοντίατρος λοάρκασε), τζαι τςν 2 βοηθών του, τζαι εκάτσαν ούλλοι τούτοι πουπάνω τζαι εθωρούσαν ούλλοι μαζί τες ρίζες του (not so) φρονιμήτη μου οι οποίες εκλώναν, εμπλέκουνταν, τζαι ήταν σαν τα φίδια τα μπλεγμένα γενικά....

  ευτυχώς που πρίξημο είμαστουν οκ, αλλά 2μιση ώρες εκλείδωσεν η μασέλα μου τζι εν άνοιεν για πόσο καιρό, τζι εν εμπορούσα με να φάω.

  φυσικά μπροστά σε τζίνα που επερίμενα (αντίδραση με κλάμα, οδυρμό, κλπ), εν ήταν τίποτε, να τα λαλούμεν να γελούμεν.

  άτε, εν είσσαι κάχτος, είσαι πόμπα!
  καλή ανάρρωση!


 3. Η κυβέρνηση πρέπει να κάμει σεμινάρια στους οδοντιάτρους ίνταλος να φκάλλουν δόνκια. Εν γίνεται οι παραπάνω που ξέρω που εκάμαν εξαγωγή στην Κυπρο (τζιαι εγώ μέσα) να έχουν έτσι ιστορίες να λαλουν. Τυχαίο; Δεν νομίζω.


 4. Leni Says:

  Σμιλί, ναι ευτυχώς εν έχει άλλους!! Σε ευχαριστώ!

  Moonlight, ααα ήταν μπλεγμένες οι ρίζες σου! Εμένα που εν ήταν με μπλεγμένες με τίποτε;; Ήταν απλά ακλόνητες :D Μερσί!

  Δεσποσύνη, η συγκεκριμένη εν πάρα πολλά καλή τζαι έχει ειδικότητα. Επίσης εδούλευκε η φίλη μου μαζί της πολύ καιρό. Σε κανένα που τους φρονιμίτες που έφκαλε δεν επλησίαζε σε δυσκολία τον πρώτο. Ο δεύτερος ήταν απλά απίστευτος. Όλες οι φίλες μου εφκάλαν κοντά της τους φρονιμίτες τους τζαι εν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα. :)


 5. postbabylon Says:

  ate! syrtous pas to doma na pkiaeis dwro!


 6. Ουφ! Says:

  ούφφου φοούμαι :/


 7. Eólica Says:

  http://polasela.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html

  Ούφφου εθυμήθηκα τα δικά μου
  Ωστε εν δαμαί που εχάθηκες εσύ...έμπειράζει, αφορμή για φαριλλαχτέ!