Καλή χρονιά κοπέλια. Εύχομαι η φετινή να σας πάει καλύτερα που την περσινή τζαι που κάθε άλλη δηλαδή.  Εν να ππιντευκούμαστε τζαι τες ευτζιές πιον;

Η δική μου εξεκίνησε πέραν πάσης αμφιβολίας με αγγούρι στον πωπό, αλλά θα έχει πολλές ευκαιρίες να σάσει. Ίσως απλά πρέπει να χαλαρώσω τζαι'γώ.

Η πλάκα είναι ότι φέτος αγόρασα ημερολόγιο θετικής σκέψης τζαι που τη μέρα που εξεκίνησα να το χρησιμοποιώ είμαι μες στη μαύρη μαυρίλα.

Εχτές ας πούμε εν εσφιχτοκώλιασα τζαι έτσι ανέλπιστα εκλείσαμε αρχιτέκτονες! Νιώθω ένα δέος, εν τεραστιότατη απόφαση που εν να καθορίσει την ποιότητα ζωής της οικογένειας μου κι εμένα για το υπόλοιπο της ζωής μας. Τωρά που το σκέφτουμαι, άμπα τζαι εν ώρα να πανικοβληθώ; Όι. Θα αυτοδερτώ τζαι θα συνέλθω. Σαν να τζαι εν να φάω πολύ αυτοξύλο φέτος.

Επίσης φέτος παντρεύκουμαι το φως των αμμαθκιών μου. Φυσικά τούτο θα γίνει αν δεν τον φοϊτσιάσει ανεπανόρθωτα πρώτα η μάνα μου με τα σχόλια της του τύπου "καλά τζαι αντέχεις, γιε μου". Γαίμα κατέβα που την τζεφαλή μου τωρά.
Τωρά είπα.

Πρέπει να κάμω κάτι τζαι με το γαίμα μου, παρεπιπτόντως. Αν δεν σταματήσει να σκαρφαλώνει τόσο συχνά τζαι πας στην κκελλέ μου, εν θα προλάβω να παντρευτώ πριν το πρώτο εγκεφαλικό.


Κατά τα άλλα, αν τζαι απολαμβάνω τζαι τη φάση της ανεργίας μου (κάμνω δουλειούες μες στο σπίτι χαλαρά, πάω γυμναστήριο είτε πρωί ή απόγευμα, μαειρεύκω, βρέθουμαι με την Τόντα για χαχαχα χουχουχου τζαι γενικά είμαι διαθέσιμη), ελπίζω πραγματικά να έχουμε δουλειά φέτος γιατί επήρε μας πολλά πίσω τούτη η φάση. Δεδομένου ότι πέρσι οι αντικαταστάσεις εδίναν και επαίρναν, φέτος ΕλοάρκαζΑ να κάμω ένα σωρό πράματα: να ξοφλήσω το αυτοκίνητο μου, να φκάλω τους φρονιμήτες μου, να κάμω κάτι ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάμω τζαι να ξεκινήσω να φυλάω λεφτά για το γάμο τζαι το σπίτι. Αντ'αυτού, εδούλεψα 10 ολόκληρες μέρες το Νιόβρη, ενώ οι εν ενεργεία συνάδελφοι μου γ@μιούνται να φκάλουν τα κάρβουνα που τη φωθκιά τζαι οι γονιοί παραπονιούνται για την ηλίθια τη χριστουγεννιάτικη γιορτή αντί για το ότι τα κοπελλούθκια τους ποσκολιούνται σε άλλες τάξεις τζαι εν τους στέλνουν αντικαταστάτες άμα τους χρειάζουνται. Τέλοσπαντων. Τωρά είμαι μίλια πίσω. Ο τζαιρός όμως πάει τζαι εν έρκεται πίσω. Εκάτσαν μας στην που πίσω. Πίσω μου σ'έχω σατανά. Πίσω οι πρόσφυγες στα σπίτια τους. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Πίσω στο θέμα μας.

ΝΑ ΠΑΝ ΟΥΛΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ.
Να πνάσω.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , edit post
10 Responses
 1. postbabylon Says:

  ατε πέρκει σου έρτουν ούλλα βολικά ντήαρ!

  τζιαι η ώρα η καλή! :-)


 2. ωωω! με το καλο!

  πολλοι γαμοι φετος....


 3. Leni Says:

  Postbabylon, ευχαριστώ ρε!

  Μις, μερσί! Ναι, γι'αυτό να προσέχεις, μπορεί να είναι κολλητικό χεχεχε


 4. misirlou Says:

  Ουάου... Κρατώ μόνο τα θετικά!!! Ωρες καλές!!! (έτσι λαλούν στο χωρκό μου!!!) ατε να σου παν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις.. ή αν δεν είναι ακριβώς ε με το περίπου.. όσο πιο κοντά γίνετε!!!


 5. Sike Says:

  μα εν φέτος; άησταστεία!
  ίνταλος τζι αθθυμάσουν το;
  your end is nigh :D


 6. Ανώνυμος Says:

  Οι αρχιτέκτονες εννα διοργανώσουν το γάμος σας; :Ρ
  Με το καλό να παντρευτείτε, τζαι να μεν φοάσαι που τη μάνα σου... εν απλά για να τον φέρει με τα νερά της (εν καλό τούτο;).


 7. Invictus Says:

  Αρχιτέκτονες έκλεισες...φκιολάρηες έκλεισες; :D

  Η ώρα η καλή :)


 8. Leni Says:

  Μισιρλού, ευκαριστώ! Εν τζαι θέλω τα ούλλα τέλεια, θέλω να μειωθεί η μεγάλη απόκλιση που υφίσταται τωρά :Ρ

  Sike, χά νεις. Φε νκς. Ναι εν φέτος. Τζαι ο φωτογράφος ζιει ακόμα.

  HeatJo, θα μπορούσαν!! Εν πολλά καλοί! Έννεν για να τον φέρει με τα νερά της η μάνα μου. Πάντα έτσι (μου) έκαμνε, είμαστε σιύλλος τζαι κάττος τζαι ποττέ εν επαραδέχτηκε ότι μπορεί να έχω τζαι δίκαιο :Ρ

  Ινβίκτε, τωρά που λαλείς, εν έκλεισα φκιολάρηες τζαι πρέπει να το πράξω σύντομα διότι το αυτί μου εν ευαίσθητο τζαι εν θέλω να κλείσω παράφωνους :Ρ


 9. Κάτω τα αγγούρια του νέου χρόνου.
  Yes, εν πολλοί οι γάμοι φέτος α. Ώρα καλή.


 10. katevaseta Says:

  ΑΝΟΊΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ .ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
  ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΊΑ.
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ .

  http://katevaseta.blogspot.com/

  Δοκιμάστε το!
  Μοιραστείτε το νέο blog με τους φίλους σας!
  Διαδώστε το και δώστε μας δύναμη να συνεχίσουμε !!!