Χαίρετε, χαίρετε. Εψιλοχάθηκα, ξέρω το. Εν ξέρω πώς αν και απόλυτα αθκιασερή* εν βρίσκω ώρα να ποστάρω τίποτε. Θκιαβάζω σας όμως τζαι ας μεν σχολιάζω πάντα.

Στο μεταξύ κάτσε τζαι βάλε να παίζει: 


Το λοιπόν, έχω να παρατηρήσω ότι φαίνεται να βοηθά το "κλάμα" στο μπλογκ:

Είχα τζείνα τα όνειρα με τον πρώην, επήραν πόδι! Ούτε καν τον σσιάζουμαι κάθε τρεις και λίγο.

Έψαχνα αυτοκίνητο που "να μεν είναι κάσσια, να είναι σχετικά οικονομικό τζαι να μεν είναι σσίλλια ριάλλια". Ήβρα το. Τον Οκτώβρη. Τζαι ΗΤΑΝ** πολλά οικονομικό.

Ήθελα να πνάσω, έπνασα! Σε σημείο που απορώ με τον εαυτό μου.

Γι'αυτό θέλω να σας πω ένα μεγάαααλο ευχαριστώ, γιατί φαίνεται αγαπητοί μπλόγκερς ότι οι ευτζιές σας πιάνουν!

Παρ' όλα αυτά, το σύμπαν φαίνεται να μεν πτοείται τζαι να αρέσκεται στο να μου παίζει πουστιούδες διαφόρων μεγεθών:


Jobless.

Όπως λέμε εκάμαν μας τα ούλλα φέτος. Όπως λέμε εν εντάξει να μεν έχουν δασκάλους τα κοπελλούθκια μας γιατί η Βουλή μας ψηφίζει ό,τι να'ναι ολάν. Νομίζω ούτε καν τα θκιαβάζουν πριν να τα ψηφίσουν. Αλλά είπαμε, αφού τους βολευτές μας πληρώνουμεν τους αρκετά για να πέμπουν τα κοπελλούθκια τους σε ιδιωτικά, έννε; Γιατί να μας κόφτει που το δημόσιο; Το δε Υπουργείο Οικονομικών μας είπε σε ούλλα τα τμήματα της κυβέρνησης να μεν κόψουν τους έκτακτους, αλλά είπε στην Εκπαιδευτική Υπηρεσία να κόψει τους δικούς της. Αλλάααα το jet του Χριστόφκια σε μιαν εφτομάν εγκρίναν το 300 χιλιάδες ευρώ. Ρε δεν πα να @π@φτωθείτε; Μεν ρωτήσετε γιατί εν κάμνω φροντιστήρια, η απάντηση εμφανίζεται σε επόμενο -less. Εψές εθυμηθήκαν καθυστερημένοια να ανακαλέσουν το συγκεκριμένο νόμο που μας έφκαλε εκτός. Χχχχχάατε μάνα μου, πέρκι δουλέψουμενννννν.


Moneyless.

Εν κοντά στο νου. No job, no money. Anergiako, no money prin na deis ta 8kyo stena, pollakis tous 3 mines. No money, no honey. Φυσικά, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, είμαι στη λιγότερο ξοδευτική περίοδο της ζωής μου. Εκτός που τους αρχιτέκτονες, που προς το παρόν δεν αποτελούν οικονομικό αγκάθι. Ύστερα φέρνει ο φούρνος την πυράαααα.


Homeless.

Όπως λέμε ότι το σπίτι των πεθερικών στο οποίο θα είχαμε μετακομίσει τον Σεπτέμβρη (του 2011 ναι) δεν έχει ακόμα τελειώσει. Τεχνικά και άλλα ζητήματα. Δεν μπορούμε να πιέσουμε πολύ (εν κανεί που εν να μας βάλουν έσσω τους τα πλάσματα). Ως εκ τούτου (α) προσφυγοζιούμε με τους γονείς μου και (β) δεν είχα τη δυνατότητα να ανοίξω φάλιες φροντιστηριακές.
Επίσης homeless όπως λέμε "ποιος βλάκας θα μας δανειοδοτήσει για να χτίσουμε εφόσον εγώ δεν έχω δουλειά τζαι ούτε ξέρω πότε θα έχω". ΧΑΧΑ. Αχεμ.


Car less.

Όπως λέμε ότι 3 μήνες μετά που εχρεώθηκα για να αγοράσω το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο, **εσαντουιτσιώσαν με πικ τάημ. Το πρώην αυτοκινητούι μου είναι μάλλον total loss. Που το δυστύχημα εφκήκα με τες λιγότερες σωματικές απώλειες (τα κλασσικά, θλάσεις μυών αυχένα και μέσης). Επίσης το καλό είναι ότι (α) όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν πολλά συνεργάσιμοι και (β) η ασφάλεια του πισινού ανέλαβε αμέσως την ευθύνη και μάλλον θα μου δώσουν λεφτά να αγοράσω άλλο αυτοκινητούι. Σκέφτουμαι να πιάσω το ίδιο. Είμαι πολλά ευχαριστημένη! Στο μεταξύ κυκλοφορώ με μια σαραβάλα πιο σαραβάλα που το παλιό μου σαράβαλο. ΧΑΧΑ. Πφφ τι "κυκλοφορώ" δηλαδή. Αφού δουλειά εν έχω. :Ρ ΟΚ πάω για φυσιοθεραπεία.


Gym less.

Όπως λέμε ότι εφόσον δουλειά δεν έχω, είχα ξεκινήσει εντατικά γυμναστήριο σε ένα που άνοιξε στη γειτονιά μου (2' με τα πόδια). Καινούριο, ολοκαίνουρια μηχανήματα, ευχάριστο περιβάλλον, κοπέλλια γυμναστές, τι άλλο να ζητήσει κανείς απ'τη ζωή. Επηαίναμε με την Τόντα μου το πρωί, χαλαρά, εγυμναζόμασταν, αρέσκει μου πολλά το γυμναστήριο! Μόλις εμπήκε το νερό στ' αυλάκι, επροέκυψε το δυστύχημα. Ο φυσιοθεραπευτής μου, μετά που τον έπρησα, επέτρεψε μου να κάμνω μόνο ποδήλατο, λόγω της θλάσης στον αυχένα - η μέση δε με ενοχλούσε καθόλου. Οπότε έγινα αθκιασερή ΚΑΙ στο γυμναστήριο! Αφού εγελάσαμε καλά καλά με την Τόντα περί τούτου και αφού εσταμάτησα τα αντιφλεγμονώδη, αποφάσισε η μέση μου να πολοηθεί. Μόνο που επαραφώναξε. Γιατί ετάβλαρα. :/  Ετάβλαρα όπως λέμε κομμένο τζαι το γυμναστήριο. Με το 2ο session βελονισμού ήμουν πολλά καλύτερα αν και διάτρητη, αλλά άτε, είπα να κάτσω μια βδομάδα να ξεκουραστώ. *Έτσι τωρά είμαι σπίτι, εν μπορώ να κάμω ιδιαίτερες δουλειές τζαι επίσημα είμαι ο ορισμός της αθκιανοσύνης.Όλως παραδόξως όμως όλα αυτά τα αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη χαλαρότητα και θετική σκέψη, όπως δεν έπραξα ποτέ μου.
Δεν εμετακομίσαμε ακόμα; Δεν πειράζει, πάω γυμναστήριο με την Τόντα μου!
Δεν έχω δουλειά; Δεν πειράζει, βοηθώ στο σπίτι τη μάνα μου που έφαε την παλλούκα το καλοκαίρι με την ασφυκτική δουλειά μου και τον τραυματισμό του μικρού αδερφού. Επίσης δεν φκαίνει το γαίμα πας στην τζεφαλή μου με τες ασφυκτικά αμπάλατες περιπτώσεις στα σχολεία.
Δεν έχω αυτοκίνητο; Δεν πειράζει, αφού δεν έχω δουλειά για να το χρειαστώ! ΧΑΧΑ! Αχεμ.
Υγεία, καλέ μου! Εν να σπάσει το πλάσμα; ΟΚ νάκκον με το γυμναστήριο κιστώ, αλλά υπολογίζω ότι από βδομάδας θα είμαι και πάλι εκεί!!

Ήταν να κάμω ευτζιή, αλλά το μόνο που εύχομαι ειλικρινα είναι και μη χειρότερα!

Άτε παίξετε το τζαι τούτο τζαι ΧΑΛΑΡΑ!
Τα φιλιά μου!

Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , , edit post
6 Responses
 1. Eólica Says:

  Μπράβο, Λένη μου!! Έτσι, θετικό πνεύμα!! Κουφάλα νεκροθάφτη δε θα πεθανουμε ποτέ και άλλα τέτοια!! Τζιαι το καλύτερο εν το ετόνισες αρκετά: ότι ΔΕΝ ΕΣΙΕΙΣ το κάθε αμπάλατο κοπελλούι πας την κκελλέ σου!!!


 2. Grouta Says:

  Περαστικα σου κορη!
  Το κλαμα τζαι το μιζεριασμα εν εφελεσε ποττε κανενα (ψυχολογικα τουλαχιστον).


 3. Invictus Says:

  Έshει τζαι shειρόττερα μαν...σκέφτου ότι θα εμπορούσεν να μεν ήσουν μπλόγκερ, άρα εν θα σε εβοήθαν το κλάμαν στα μπλόγκς... ahem...

  Περαστικά και μη χειρότερα!


 4. Ina Says:

  Περαστικά, πρόσεχε γιατί εγώ έμεινα4 μήνες στο κρεβάτι και μέχρι σήμερα μπορώ να σου δώσω εγκυρότατο μετερεωλογικό δελτίο. Άρεσε μου ο τρόπος που βλέπεις τα πράματα.


 5. περαστικά, ελπίζω να περάσει σύντομα κ ο πόνος κ η ατυχία.
  Ακούγεται ενδιαφέρον τ γυμναστήριο σου. Σε ποια περιοχή τ λευκωσίας είναι;


 6. Leni Says:

  Εόλικα, είπα να μεν το πολλοτονίσω για ψυχολογικούς λόγους :)

  Γρούτα, ευχαριστώ! Μεν το πεις, είδες δαμέ; χεχε

  Ινβίκτε, ναι ρε παιδί μου, θα ήταν πρόβλημα! Ευκαριστώ σε!

  Ίνα, ουπς! Κοίτα, πάντως εν εκρεββατώθηκα (ακόμα). Περαστικά σου κι εσένα! Εν λλίο πράμα να ξέρεις στατιστικά για τον καιρό; :Ρ

  Μις μου, ευχαριστώ! Το γυμναστήριο είναι στη Λάρνακα. Αλλά έβαλα να ψάξουν για κάτι καλό (και όχι κοψοκεφαλίτικο) στη Λευκωσία.