Εχτές εβγήκαμε (πάλε) στην αναζήτηση για διαμέρισμα.
Επήαμε με τον ένα τον μεσίτη, είδαμε ένα διαμέρισμα, πολλλά ωραίο, καινούριο, ευρύχωρο, με μπανιέρα just for a change, αρκετά μεγάλη βεράντα, άψογη θέα, αλλά τα ευλοημένα εν είχε τίποτε μέσα εκτός που γκάζι-αποσμητήρα. Αλλά άρεσε μου πάρα πάρα πολλά. :/

Επήαμε να δούμε αλλο-ένα που ετσιμπούσε το ενοίκιο του αλλά πως ήταν "τέλειο". Εκαρτερούσαμε την μεσίτρια που εκρατούσε τα κλειδιά ένα μισάωρο, αλλά τελικά έκαμε μας τη χάρη, εμπήκαμε στο αυτοκίνητο της τζαι εφατσιήσαμε τον γυρό του πελλού για να μας πάρει. Εφούμισε μας το καλά καλά, ότι εν καινούρια πολυκατοικία, εν μεγάλο, έχει τα ούλλα μέσα, εν ήσυχη περιοχή (ε ναι, εν γι'αυτό που εδώκαμε το γυρό του πελλού) τζαι όταν εφτάνναμε τζιαμέ λέει μας:


-Έχει μπλα, έχει τζαι μπλα μπλα, τζαι έχει τζαι απρόσκοπτη θέα δαμέ.

Στρέφουμε το βλέμμα προς την κατεύθυνση που έδειχνε η φιλενάδα, και διαπιστώνουμε του λόγου του αληθές...


Τέσσερις


μεγάλεςκαταπράσινες
παπουτσοσυτζιές
φορτωμένες παπουτσόσυκα.

WOW.Τωρά εν να το ενοικιάσω.
Τακτοποιήθηκε πρόχειρα στις κατηγορίες , edit post
14 Responses
 1. papoutsosiko Says:

  na to nikiasis amesos.katapliktiki thea


 2. Marl3n Says:

  To pio simantiko Leni mou, oti i 8ea itan APROSKOPTI ;p

  Good luck to the flat-hunt! I hope you nail a nice one.


 3. Sike Says:

  LOL
  το παπουτσόσυκο above επερίμενα να πει, "εγώ είπα τίποτε για τη μάνα σου;;" χαχαχαχαχ 4. Ανώνυμος Says:

  ivres to papoutsosuko sikosto men to sikosei allos ;)


 5. MARINOS Says:

  Πραγματικά έχει φορές που σκέφτομαι ότι εαν οι λέξεις είχαν τη δυνατότητα να μας κινούν αγωγή για καθε κακή χρήση που τους κάναμε, τότε όλοι θα είχαμε πάει μέσα!

  "Απρόσκοπτη θέα..."..!?@#


 6. Eólica Says:

  Μα πού ήβρες έτσι θέα τζιαι εν το ενοικίασες;; Είσαι σοβαρή; Εννα έσιεις τζιαι μούχτιν παπουτσόσικα!(φτάνει να έσιεις ποϊνες, να αγοράσεις τζείνο το ειδικό μαστραππούι τζιαι να σηκώννεσαι στις 5 το πρωί για να τα συνάξεις).
  Πέρα που την πλάκα, εν Λευκωσία που ψάχνεις διαμέρισμα; Έχω κάτι υπόψην αλλά Ιούνιο ελευθερώνεται αν ενδιαφέρεσαι. Απρόσκοπτην θέαν εν έσιει πάντως


 7. florentia Says:

  hello leni noikiaseto grigora... ena exeis kai mouxntin papoutsosika gia to kalokairi....... alla prosexe 3ereis ti pathaineis aman faeis polla papoutsosika.... oi na se vouroume tzai sto nosokomeio


 8. Leni Says:

  Παπουτσοσυκούδιν μου, nothing personal ε;

  Μαρλέν μου, ότι ήταν απρόσκοπτη, ήταν!

  Νεράιδα, απρόσκοπτος είναι ο ανεμπόδιστος.

  Grouptherapy καλωσήλθες! Εε σηκώνουν τα συνέχεια άλλοι.. :P


 9. Leni Says:

  Μαρίνο, μα είχε δίκαιο ότι ήταν απρόσκοπτη, έβλεπες έξω που το παράθυρο του υπνοδωματίου και δεν είχε ΤΙΠΟΤΕ να εμποδίζει τη θέα των παπουτσοσυτζιών.

  Εόλικα, η φάση είναι ότι εν τρώω παπουτσόσυκα.. χεχ
  Δυστυχώς θέλουμε κάτι τωρά, αλλά thanks anyway!

  Φλωρεντία, εν τρώω παπουτσόσυκα, αλλιώς ήταν να έχω μεγάαααλο πρόβλημα.. :P


 10. φαντάστου να ήσιε θέα θάλασσα.. :)
  έτο ήβρε ένα επίθετο τζαι έβαλε το η καημένη.

  εν τζαι, έφκαλες φωτος by any chance?


 11. Leni Says:

  Unshaved bastard είδα τζαι πόσα παν τα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα.. Σε προηγούμενη δουλειά μου ήρτε μια πελλή να της βάλουμε αγγελία για να πουλήσει το δυάρι της, ένα διαμέρισμα nothing much, 700 χιλιάδες λίρες!! ΦΑΚ!!
  Δυστυχώς όι, γιατί εχάλασε η φωτογραφική μου, αλλά μόλις μου την σάσουν θα περάσω να φκάλω καμιά φωτό ..τες παπουτσοσυτζιές φυσικά! ;)


 12. Gourounella Says:

  Βρήκατε τίποτα τελικά? Για δυάρι ψάχνετε φαντάζομαι! Καλά κάτω απο 600 ευρωπουλάκια δεν βρίσκεις που να κτυπάς τον κώλο σου κάτω! Απελπίστηκα!


 13. Leni Says:

  Γουρουνέλλα μου θα δείξει σήμερα..! Ψάχνουμε για μονάρι για αρχή, αλλά να μεν είναι τρύπα. Εν απελπιστική η κατάσταση όντως. Καλά τζαι συμφέρει τους. Να αγοράσεις εν συμφέρει, να ενοικιάσεις εν συμφέρει, τι θα κάμει ο κοινός θνητός επιτέλους;